Dodaj do ulubionych

Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza!

04.09.09, 17:18
W Poznaniu otwiera podwoje nowy sklep z bielizną (docelowo) w pełnej rozmiarówce, są to Lawendowe Wzgórza.
Adres sklepu to ul. Naramowicka 47/119.
Obserwuj wątek
    • maheda Kontakt do sklepu 04.09.09, 17:21
      sklep(małpka)lawendowewzgorza.com

W chwili obecnej jest Tango II zwykłe i plunge, przyszło Tango II w jesiennym kolorze oberżyny, Ariza też w kolorze jesiennym, przyszedł turkusowy George.
    • maheda Szkolenie brafittingowe sobota 5 września 04.09.09, 17:25
      W jutrzejszą sobotę, w godzinach 9-15 będę w sklepie prowadzić szkolenie brafittingowe, w imieniu swoim oraz pań ze sklepu - zapraszam :)
      Na ewentualne pytania dotyczące obecnej rozmiarówki w określonych modelach myślę, że dzisiaj wieczorem panie z Lawendowych Wzgórz odpowiedzą.
      • psuj-ka Re: Szkolenie brafittingowe sobota 5 września 04.09.09, 19:05
        Znaczy będziesz ekspedientkom tłumaczyć bra-fitting na żywych biustach klientek czy raczej to będzie wykład? :)

Co prawda dla mnie to drugi koniec miasta - czyt. 40 minut MPK i w ogóle nie wiem jak trafię :( ale w Twoje łapki chętnie bym się oddała ;) z drugiej strony Tango i Ariza jakoś do mnie nie pasują...
    • urkye Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 04.09.09, 21:14
      No proszę, po drodze na uczelnię:P Jakie marki będą dostępne? Tylko grupa
      Panache, czy Freya również? Oraz ostatnie pytanie, bardzo ważne-jak wyglądają
      przykładowe ceny? Jako ew. klientka chciałabym wiedzieć czy jest sens w ogóle
      tam jechać, czy też nie, bo np. u Yoshi ceny są niższe/wyższe;)
    • irenka65f brafitting 04.09.09, 23:32
      A nie będziesz tam przypadkiem w ostatni weekend września? Bardzo chciałabym
      kiedyś załapać się na takie spotkanie, ale na Dolnym Śląsku nic się nie dzieje a
      do Poznania to mi trochę za daleko, żeby jechać specjalnie na spotkanie, a w
      24-27 września będę na targach i planuję przy okazji stanikowe zakupy.
      • madziaost Irenko65f 05.09.09, 23:33
        Witam,
        piszesz, że nic się nie dzieje na Dolnym Śląsku i jednocześnie doradzasz innym w
        innym wątku, że Milla z Wrocławia ma ostatnio złe komentarze. Może warto
        sprawdzić osobiście/nabiustnie? To nic nie kosztuje, a wiedzę uzyskasz pewnie
        nie mniejszą niż na wykładzie Mahedy (co Ona sama pewnie potwierdzi).

Pozdrawiam i zapraszam
        Magda
        • irenka65f Re: Irenko65f 06.09.09, 00:49
          Ależ ja byłam w Milli. Mam dwa staniki kupione w Pani sklepie. Raz byłam sama.
          Wybrałam Pollyannę (już przymała, ale nosiłam 3 miesiące). Obsługiwała mnie taka
          drobna brunetka. Sympatyczna osoba. Pokazała mi przy okazji jak mam zakładać
          posiadaną już Gretę, którą kupowałam wcześniej sama. Za drugim razem byłam z
          koleżanką. Obsługiwała nas młoda, wyższa brafiterka/ekspedientka, chyba
          blondynka. Obie kupiłyśmy Luny z tym, że ja po powrocie do domu stwierdziłam, że
          moja jest za duża (pod obcisłą bluzką załamywała mi się miseczka na mniejszej
          piersi) i kupiłam jeszcze o rozmiar mniejszą przez internet w brytyjskim
          sklepie. Po miesiącu "domigrowałam" do tej większej i to ją noszę.
          Za drugim razem miałam wrażenie (może dlatego, że było dość dużo klientek), że
          panie (było ich chyba 3) były jakieś niecierpliwe. Brakowało mi właśnie
          przekazywania wiedzy. Choćby informacji, że mam dobrany większy biustonosz bo
          jestem w trakcie migracji i mam asymetrię. Nie wykluczam, że obsługująca nas
          brafiterka uznała, że już tę wiedzę mam skoro już noszę dobry rozmiar i umiem
          założyć stanik.
          Co do mojej "porady" w innym wątku to piszę tam wyraźnie, że w Milli można
          liczyć na brafiting a w Gorseterii na siebie.
          A co do komentarzy na forum to trafiłam tu na post (nie umiem go teraz znaleźć)
          gdzie forumka pisała, że brafiterka chciała jej wmówić, że biustonosz ewidentnie
          za mały (wylewający się biust nad miseczkami) jest dobry i nie chciała podać jej
          do przymierzenia większego rozmiaru twierdząc, że taki musi być bo taki wychodzi
          z tabeli. Nie wiem co by jej szkodziło podać większy i pokazać "nabiustnie" jak
          taki za duży stanik leży? Jeśli rzeczywiście byłby za duży. Ja takich
          doświadczeń z Milli nie mam. I Pollyannę i Lunę dostałam do mierzenia większą
          niż z tabeli mi wychodzi. Zresztą nigdy nie byłam mierzona w sklepie bo z
          grubsza orientowałam się w jakie rozmiary celować.
          A poza tym sama po pierwszej wizycie w Milli zachwalałam zalety brafittingu
          dając przykład tej mojej Grety, która była dobra, ale nie umiałam jej jeszcze
          dopasować (nosiłam za długie ramiączka).
          To wszystko nie zmienia faktu, że chciałabym posłuchać co na temat doboru
          biustonoszy ma do powiedzenia Maheda czy spotkać się z forumkami i bez
          konieczności kupowania czegokolwiek (nawet jak mi się spodoba i będzie świetnie
          leżeć) przymierzyć kilka/kilkanaście różnych staników bo teraz już nie chodzi mi
          o kupowanie (mam 10 staników w nowym rozmiarze) tylko o wiedzę. Natomiast
          wchodząc do sklepu i zajmując czas personelowi czuję się zobowiązana do zakupu
          jeśli coś uda się z grubsza dopasować.
          Brakuje mi na Dolnym Śląsku imprezy brafitingowej a nie sklepu z brafitingiem.
          Ma Pani doświadczenie w organizacji takich imprez. Było takie spotkanie na
          wiosnę. Ja jeszcze, niestety, nie byłam na forum. To może zorganizuje Pani znów
          takie spotkanie?
    • excelsa Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 05.09.09, 00:10
      To wspaniale, że w Poznaniu otwarto nowy sklep z bielizną w szerokiej
      rozmiarówce. W asortymencie pojawia się staniki polskich firm?

Czy będzie to jedyna Twoja wizyta w Poznaniu? Bardzo chciałabym wziąć udział w
      takim spotkaniu, a jutrzejszy termin mi nie pasuje.
    • gabettina Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 06.09.09, 19:05
      super! ja bede w poznaniu przez 10 dni, od 13 wrzesnia.. szkoda ze
      na wyklad sie nie zalapie. jestem poczatkujaca, juz po zakupach
      internetowych i mniej wiecej sie orientuje co mi pasuje, ale chetnie
      dalabym sie obejrzec krytycznym okiem ekspertek! :)) (juz wrzucilam
      pare zdjec do katalogu na balkonetce, ale na zywo to co innego...)
      jest jakas forumka chetna na wspolna wyprawe do Lawendowych Wzgorz i
      Yoshi w tygodniu miedzy 14 a 20 wrzesnia?
      • kasikk68 był ktoś? 08.09.09, 15:57
        dziewczyny była któraś z Was w niedzielę ? jak wygląda oferta sklepu i ceny:)?
        • yo_anka Re: był ktoś? - nie 09.09.09, 00:51
          tj. ktoś pewnie był ;) ale za późno poszło info, już miałam zaplanowany weekend

to co: jednak ktoś był - zda relacje?
          :)
          • filoruska maheda była 09.09.09, 11:51
            Przeczytałam informację po fakcie, więc trudno było cofnąć czas i
            przyjechać. Gdyby info było wcześniej to bym na pewno nie ominęła
            spotkania.

A może Maheda coś opowie?
            • maheda Tak, byłam i już mówię 11.09.09, 22:11
              Przeprasza za poślizg.

Właścicielki bardzo konkretne, inteligentne i miłe, podobnie jak pani, która takoż będzie dobierać rozmiary, więc wydaje mi się, że w ciągu tego jednego dnia udało mi się przekazać wiedzę, przećwiczyć na wielu różnych osobach/biustach z dziewczynami najważniejsze punkty.
              Wiadomo, że do zostania brafitterkami z doświadczeniem potrzebna jest praktyka na wielu biustach i wielu paniach, ale moim zdaniem sklep ma wielkie szanse na to, żeby profesjonalną obsługę zapewnić naprawdę w krótkim czasie.
              Właścicielki chcą, żebym za jakiś czas jeszcze raz przyjechała kontrolnie, żeby sprawdzić, jak im idzie to dobieranie staników i sprawdzić, czy nie robią jakichś błędów, same zresztą świetnie wiedzą, jakie powinny nosić rozmiary staników, więc szczerze polecam wizytę w tym sklepie.

W sklepie wygodne foteliki, w których można odpocząć lub poczekać.
              Sklep jeszcze nowy, wystrój w kolorze lawendy, a jakże, dwie bardzo wygodne przymierzalnie, miła obsługa, trochę zazdroszczę poznaniankom, że już dwa sklepy są w ich mieście ze stanikami w pełnej rozmiarówce i z brafittingiem (niechby stawiającym w LW początkowe kroki, ale jednak).
              • filoruska Dziękujemy za relację 15.09.09, 11:27
                Jak już przyjedziesz ponownie, to daj znać trochę wcześniej.
        • ja_kate Re: był ktoś? 09.09.09, 23:09
          Włascicielki milczą także... Przyznaję, ze mnie to zdziwiło.
          Może ten sklep jeszcze nie jest otwarty ?
    • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 10.09.09, 09:37
      Do tej pory przyglądałam się forumu biernie, ale ponieważ zostałam
      wywołana do "tablicy" - zatem zabiorę głos:) Jestem
      współwłaścicielką sklepu Lawendowe Wzgórza. W sobotę odwiedzilo nas
      15 Pań, ale żadna z nich nie jest uczestniczką forum. Były to osoby
      zaproszone przez nas, które wcześniej nie były uświadomione w
      kwestii dobierania odpowiedniego bustonosza.Zastanawiałam się czy
      nie poprosić ich by napisały swoje wrażenia na forum, ale doszlam do
      wniosku, że wyglądałoby to mało wiarygodnie, gdyby na forum
      pojawiało sie 15 nowych osob zachwycających się nowym sklepem:)(bo
      oczywiście zachwycone były:))Więc jesli chodzi o ocenę, zapraszam
      serdecznie osobiście. Sklep mieści się w nowym bloku Atanera przy
      skrzyżowniu Serbska/Naramowicka (przy tym samym skrzyżowaniu, ale po
      drugiej stronie mieści się nowy salon Black Red White i Tesco. W
      założeniu jest to sklep do którego nie trafia sie "przypadkiem".
      Nastawiamy się na miłą, ciepłą i przyjazną atmosferę oraz oczywiście
      poświęcenie czasu każdej z Pań tyle, ile będzie go potrzebować. Co
      do oferty to w chwili obecnej Panache - tango classic, tango two
      tone, tango II; harmony, verona, george, brooke,eliza; dalia-
      kaszmir, loretta, Comexim - Julia, Lilly. Czekamy na Freye ( ma byc
      lada chwila) i oczywiście na inne modele z w/w firm. Korzystając z
      wypowiedzi jeszcze raz wielkie podziękowania dla mahedy za wspaniałą
      sobotę. Najpóźniej w przyszłym tygodniu ruszy strona internetowa
      www.lawendowewzgórza.com. Jeszcze raz serdecznie zapraszam.
      • psuj-ka Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 10.09.09, 10:13
        Witamy na forum :)

Jakie modele z Freyi będą w sklepie? :)
        • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 14.09.09, 22:22
          jeśli chodzi o freye, to na początek dobra, sprawdzona pollyanna.
          Wkrótce Rio. Będziemy w miarę możliwości poszerzac ofertę. Jeśli
          chcecie się dowiedzieć o szczegóły naszej oferty bardzo proszę o
          maile na adres: sklep@lawendowewzgórza.com. odpowiemy na każdy:)
      • kasikk68 Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 10.09.09, 18:48
        a ja chciałabym się dowiedzieć jaką macie cenę nowego george z panache cleo:)?
        może udałoby mi sie wyrwać do miasta:)
        • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 14.09.09, 22:23
          kasikk68 napisała:

> a ja chciałabym się dowiedzieć jaką macie cenę nowego george z
          panache cleo:)?
          > może udałoby mi sie wyrwać do miasta:)

160 zł.
          • alexis-z Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 15.09.09, 09:39
            Mam pytanie dziewczyny jak dojechać do tego sklepu z Górczyna lub Hetmańskiej bo
            chyba tam nie trafią wiem gdzie jest nowy Black red white i Tesco mam pytanie do
            pań z sklepu czy będzie jesienna kolekcja Frei i czy będzie biała lub karmelowa
            pollyanna 30e lub 30f pozdrawiam
            • filoruska Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 15.09.09, 11:17
              To ja się dołączę do prośby.
              Czy da się na stronie, jak już zacznie działać, zamieścić jakąś mapkę, gdzie to
              dokładnie jest i od której strony jest wjazd na jakiś parking dla
              zmotoryzowanych? To dość duże skrzyżowanie. Jeśli jadę od strony obwodnicy, to
              którędy do Was wjadę?
              • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 16.09.09, 10:00
                mapka jak najbardziej będzie. jeśli chodzi o wjazd od obwdnicy, to
                na skrzyżowaniu za tesco należy skręcić w lewo, a nastepnie za
                przystankiem w prawo ( wjazd na osiedle jest dokładnie na przeciwko
                stacjo BP). Sklep jest ostatni w ciągu sklepów po prawej stronie w
                nowo oddanym bloku Atanera.
    • iks54 Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 15.09.09, 11:32
      Czy sklep prowadzi też staniczki sportowe?
      • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 16.09.09, 09:58
        na chwilę obecną nie mamy staników sportowych w swojej ofercie,
        Jesli coś sie zmmieni, damy znać
    • oluniaka Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 15.09.09, 21:31
      w jakich godzinach sklep jest czynny?
      • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 16.09.09, 09:56
        sklep czynny jest od pn do pt od 10.30 do 18.30
        • czaajeczkaa Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 30.09.09, 10:45
          a czy mają Panie tzw. karmniki?
    • alexis-z Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 16.09.09, 14:47
      Żle zadałam moje poprzednie pytanie chodzi mi którym autobusem lub tramwajem
      dojechac z Górczyna jak jadem prosze pomóżcie :)
      • filoruska Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 16.09.09, 17:20
        Skorzystaj z tego:
        poznan.jakdojade.pl/
        Wpisz, skąd jedziesz, a dokąd: Naramowicka/Serbska
        • alexis-z Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 16.09.09, 18:42
          filoruska bardzo dziękuję za stronę przydatna teraz to wszędzie dojadę :)
    • kozunia91 Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 29.09.09, 19:19
      Dziewczyny prosze...Idzcie w strone Freyi i to mocno bo Yoshi zawodzi waskofiszbinowcow :((:(
      • alexis-z Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 11.11.09, 16:38
        Powiem tak Przybyłam, Zobaczyłam, Sklep Zwyciężył. Odwiedziłam sklep 2 dni temu.
        Z łatwością odnalazłam go, mapka, która jest na stronie sklepu pomaga. Wystrój
        sklepu jest bardzo przyjemny, najbardziej podobało mi się, że na szafkach są
        namalowane lawendy. Pani, która mnie obsługiwała była bardzo miła, pomagała w
        założeniu każdego stanika.Uważam, że zna się na rzeczy. Z sklepu wyszłam z białą
        Freya Rio w rozmiarze 30e. Do sklepu na pewno będę wracać, choć jest on po
        drugiej stronie POznania więc kawał drogi muszę przejechać aby się tam dostać.
        Myślę, że dobrym rozwiązaniem dla sklepu było by aby posiadał też staniki z
        takich firm jak np. Curvy Cate, Miss Mandalay, Pour Moi, czy Just Peachy.
        Ponieważ żadny salon bielizny w Poznaniu nie ma tych marek a są one trochę
        tańsze. Chcę także dodać, że warto by jednak posiadać modele z nowej kolekcji
        Freya ponieważ są to staniki wąsko fiszbinowe i są dziewczyny, które chciały by
        je kupić chociaż są one drogie, ale nie każdym jest dobrze w Panache. Pozdrawiam
        • kozunia91 Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 11.11.09, 18:03
          Z tego co wiem to nie ma w Polsce dystrybutora Curvy Cate :) :(
          • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 30.11.09, 21:29
            Zapraszam serdecznie na spotkanie bra-fittingowe w naszym sklepie
            Lawendowe Wzgórza - ul. Naramowicka 47/119. Spotkanie odbędzie się 5
            grudnia w godzinach od 10 do 15.Oprócz personelu sklepu, obecna
            będzię również Maheda, której forumowiczką nie trzeba przedstawiać:)
            Zapraszamy wszystkie Panie, zarówno te doświadczone w kwestii
            dobierania odpowiedniego biustonosza, jak i te, które chcą pierwszy
            raz dobrać odpowiedni biustonosz. Więcej szczegółów mozna znaleźć na
            stronie www.lawendowewzgorza.com w zakładce aktualności. Zapraszam:)
            • karolina_lw Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 09.12.09, 21:55
              Dziękujemy tym z Was, którym udało się dotrzeć do nas na spotkanie 5
              grudnia:) Korzystając z okazji, chciałabym przypomnieć, że na
              życzenie, oragnizujemy wieczorne spotkania, na których można dokonać
              zakupów z przyjaciółkami. Dla osób zaczynających przygodę z dobrze
              dobranym biustonoszem przed domierzaniem, organizujemy krótką
              prezentację z której można się dowiedzieć o podstawowych błędach w
              doborze biustonosza, skutkach noszenia źle dobranego biustonosza i
              oczywiście jak dobrać odpowiedni biustonosz. Nastepnie każdej z Pań
              domierzamy biustonosz. Minimalna liczba uczestniczek takiego
              spotkani - 5. Więcej na stronie www.lawendowewzgorza.com

W soboty grudniowe 12 i 19 do każdego zakupionego stanika dodajemy w
              ramch prezentu gwiazkowego od GWIAZDORA( no bo ten rozdaje w
              Wielkopolsce:)) kolorowe rajstopy z microfibry Tonic 40 - kolor do
              wyboru.

Dla osób pragnących zrobić prezent swoim najbliższym proponujemy
              Bony upominkowe.
              Zapraszamy!
          • matisnape Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 23.12.09, 20:05
            ebras ze Szczecina ma w ofercie Curvy Kate - kupowałam tam Princesski :)
            • karolina_lw Wyprzedaż!!! 07.01.10, 20:18
              Od soboty 9.01 rozpoczynamy wyprzedaż niektórych modeli z sezonu
              2009. Modele: Tango II Purple(Panache), Lily(Comexim), Julia
              (Comexim)będą przecenione o 20%. Serdecznie zapraszamy!
              • jo-asia pytanie freya 12.01.10, 15:18
                Mam pytanie czy macie w asortymencie frya greta lub rio w rozmiarze 34 f ?
                Pozdrawiam
                • karolina_lw Re: pytanie freya 20.01.10, 16:02
                  przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale i tak odpowiedz
                  niestety jest negatywana:(nie mamy modelu, o który Pani pyta.
                  • alexis-z Re: pytanie freya 25.01.10, 17:33
                    Mam pytanie, czy w sklepie pojawi się wiosenna kolekcja Freya, ponieważ na
                    stronie polskiej Freya, jest wasz sklep wymieniony, że posiada tą firmę. Jeszcze
                    jedno czy w planach jest wprowadzenie jakieś nowej marki?
                    • karolina_lw Re: pytanie freya 28.01.10, 16:21
                      Tak, pojawi się - pod koniec lutego/poczatek marca. Nie będą to
                      jednak wszystkie modele. Jak tylko dostaniemy towar, poinformujemy o
                      tym na forum, a nasze klientki równiez dostaną informację na e-mail.
    • karolina_lw Dostawa Tango II w kolorze CHILI!!!! 28.01.10, 16:26
      Zapraszamy wszystkie fanki Tanga II na jego nową odsłonę w kolorze
      CHILI:)
    • karolina_lw Nowa dostawa i Dzień Kobiet! 03.03.10, 16:20
      Informujemy uprzejmie o nowej dostawie z Panache, mamy modele: Maia,
      Estepona, Tango Spirit.

Z okazji Dnia Kobiet zapraszamy w sobotę 6 marca! Przygotowaliśmy
      dla Was atrakcyjne rabaty, rozpoczniemy również wyprzedaż modeli:
      Minuet, Madison, Tiffany i Georgiana.
      • ani122 Re: Nowa dostawa i Dzień Kobiet! 06.03.11, 01:04
        Dziwne...dzisiaj odwiedziłam Państwa i o żadnym z poniższych modeli nikt nie wspomniał. Nowa dostawa, a brak rozmiarów:/

karolina_lw napisała:

> Informujemy uprzejmie o nowej dostawie z Panache, mamy modele: Maia,
        > Estepona, Tango Spirit.
        >
        > Z okazji Dnia Kobiet zapraszamy w sobotę 6 marca! Przygotowaliśmy
        > dla Was atrakcyjne rabaty, rozpoczniemy również wyprzedaż modeli:
        > Minuet, Madison, Tiffany i Georgiana.
        • ani122 Re: Nowa dostawa i Dzień Kobiet! 06.03.11, 01:06
          haha...Dzień Kobiet z zeszłego roku:) Zwracam honor!
          Ale w takim razie co z Dniem Kobiet w tym roku? Kiedy dostawa?

ani122 napisała:

> Dziwne...dzisiaj odwiedziłam Państwa i o żadnym z poniższych modeli nikt nie ws
          > pomniał. Nowa dostawa, a brak rozmiarów:/
          >
          >
          > karolina_lw napisała:
          >
          > > Informujemy uprzejmie o nowej dostawie z Panache, mamy modele: Maia,
          > > Estepona, Tango Spirit.
          > >
          > > Z okazji Dnia Kobiet zapraszamy w sobotę 6 marca! Przygotowaliśmy
          > > dla Was atrakcyjne rabaty, rozpoczniemy również wyprzedaż modeli:
          > > Minuet, Madison, Tiffany i Georgiana.
    • irenka65f wielka sobota. 02.04.10, 22:30

Czy może juto sklep jest czynny?
    • la_parisienne.biubiu Chciałam podziękować :) 22.07.10, 20:11
      Dzisiaj odwiedziły mnie przemiłe damy z... Poznania, byłam bardzo mile
      zaskoczona , zarówno niespodziewaną zupełnie wizytą, jak i tym, że zostałam
      polecona przez sklep Lawendowe Wzgórza - za co bardzo dziękuję :) i pozdrawiam :)
    • marifiori90 Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 22.07.10, 22:20
      Bardzo żałuję ze tak późno trafiłam na wasze forum i nie załapałam się na
      spotkania bra fittingowe w Lawendowych Wzgórzach :( Czy w najbliższym czasie
      planowane jest jakieś spotkanie tego typu? Była bym bardzo wdzięczna za wszelkie
      informacje.
      Bardzo możliwe, że i tak odwiedzę was jak już zacznie się rok akademicki i znów
      będę Poznanianką :D
    • karolina_lw Antoinette, Polka, Sienna 23.08.10, 20:48
      Dostępne są już pierwsze modele z sezonu jesien/zima 2010/11
      Panache. Są to : Antoinette, Polka i Sienna. Informacje o dostepnych
      rozmiarach jak zawsze telefonicznie, bądź mailowo.Zapraszamy:)
    • karolina_lw I urodziny Lawendowych Wzgórz i pożegnanie lata 31.08.10, 14:11
      Jest nam miło poinformować, że nasz sklep obchodzi swoje pierwsze
      urodziny!

Nasze urodziny zbiegają się w czasie z zakończenia lata, dlatego z
      tej okazji przygotowaliśmy dla Państwa specjalną ofertę:

W TERMINIE OD 31.08 - 4.09 - WIELKIE POŻEGANIE LETNIEJ KOLEKCJI -
      RABATY OD 20% DO 40% NA WYBRANE MODELE Z KOLEKCJI LETNIEJ.

4.09 - WIELKIE POWITANIE KOLEKCJI JESIENNO-ZIMOWEJ -tylko w tym
      dniu, kupując biustonosz z kolekcji jesienno-zimowej, możecie Panie
      skorzystać z następujących promocji do wyboru::

- kupon rabatowy w wysokości 25 zł na drugi biustonosz, zakupiony w
      tym samym dniu lub do końca roku 2010
      lub
      - jeśli zdecydujesz się kupić komplet - biustonosz + majtki,
      dostaniesz aż 30% rabatu na majtki
      lub
      - przyprowadź 1 nową osobę, która nie dokonała jeszcze zakupu w
      naszym sklepie. Jeśli zdecyduje się na zakup biustonosza, Ty
      otrzymasz 15% rabatu na biustonosz z nowej kolekcji zakupiony w tym
      dniu.

Serdecznie zapraszamy:)

Lawendowe Wzgórza

• kozunia91 Re: I urodziny Lawendowych Wzgórz i pożegnanie la 02.11.10, 18:35
        Dziewczyny? Co dostane u was z masquerade w 34g?
    • szczebora Re: Bez zmian. 04.02.11, 15:19
      Dodam świeże informacje, bo może kogoś, tak jak mnie, nie zadowalają posty sprzed pół roku. :)

Poszłam wczoraj po mój pierwszy dobry stanik. Pani mnie zmierzyła (ale zapytała najpierw, czy może wejść), przyniosła naręcze biustonoszy, każdy po kolei pomogła zapiąć i poprawić ramiączka. Dostałam instrukcje jak zakładać, jak wygarniać i oczywiście, że obwód powinien być ciasny. Na koniec sama posiedziałam w przebieralni, zakładając te biustonosze, które sobie zostawiłam na ponowne obejrzenie. Polecam. :)
      • kuroi_hitsuji Re: Bez zmian. 04.02.11, 22:51
        to ja też się wypowiem, bo byłam kilka dni temu.
        sklepik bardzo przyjemny, pani miła i pomocna.
        niestety nic nie wybrałam, ale to wina mojego biustu.
        zamierzam wpaść jak się coś nowego pojawi :)
        • ani122 Re: Bez zmian. 06.03.11, 01:01
          Ja również odwiedziłam sklep - pierwszy raz.
          Jestem zawiedziona, bardzo mały wybór, mało towaru na półce, nic mi nie pasowało. Sklep ładny, obsługa miła - nic poza tym.

kuroi_hitsuji napisała:

> to ja też się wypowiem, bo byłam kilka dni temu.
          > sklepik bardzo przyjemny, pani miła i pomocna.
          > niestety nic nie wybrałam, ale to wina mojego biustu.
          > zamierzam wpaść jak się coś nowego pojawi :)
      • amused.to.death Re: Bez zmian. 05.02.11, 20:56
        a czy są tam biustonosze sportowe?
        Potrzebuję, a nie chce mi się na darmo jechać.
    • gusma Poznań - Lawendowe Wzgórza! 27.10.11, 09:21
      Wczoraj byłam pierwszy raz w tym sklepie. Jestem zachwycona podejściem sprzedawczyni, jej cierpliwością i dobrym doradzaniem. Do tej pory nosiłam staniki Triumph 95D, a teraz Tango II 80H. Co za metamorfoza! Przymierzałam kilka marek, ale wybrałam kształt w Tango II. Jako wstydliwa nowicjuszka polecam ten sklep!
    • urkye Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 04.02.12, 12:22
      Dzisiaj pierwszy raz odwiedziłam ten sklep i jestem zachwycona! Przesympatyczna obsługa:)) Polecam wszystkim poznaniankom, warto wpaść:)
      • karolina_lw Re: Nowości!! 22.02.12, 21:21
        Dawno nie umieszczałyśmy tu żadnych informacji o nowościach, ale postanowiłysmy spełnić prośbę klientek i przywrócić ten kanał komunikacyjny do życia:) Wszystkie miłośniczki linii Masqurade zapraszamy po pierwszy wiosenny model - Delphi:)
        • urkye Re: Nowości!! 22.02.12, 21:50
          O, super, że wracacie na forum:) Dopiszcie się jeszcze do tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,132929214,132929214,NOWOSCI_w_sklepach_LUTY.html tam zebrane są wszystkie nowości z lutego:)
      • urkye Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 15.09.12, 09:58
        Melduję, że miałam okazję całkiem niedawno odwiedzić ten sklep i nabyć beżową Cleo June :)

Wybór bardzo fajny, w rozmiarze 30H i okolicach miałam okazję pomierzyć różne modele: miękkie Cleo (niestety jedna nie leżała dobrze, a druga mnie mordowała pod pachami;)), Masquerade Persię (śliczna, ale niestety nie do końca dobrze leżała) i Dalie żółtą (modelu i rozmiaru nie pamiętam). Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona ilością modeli w tym rozmiarze - super! :)

Obsługa jak zawsze świetna i chętna do pomocy:) W przymierzalniach są chusteczki i uwaga - dzianinowa, obcisła bluzka - jeśli przyszło się w koszuli, sukience lub czymkolwiek innym, co nie przylega mocno do ciała, można założyć ich topik i sprawdzić, jak model wygląda pod obcisłą bluzką - świetny pomysł :)
        • milosnikstanika Re: Nowy sklep w Poznaniu - Lawendowe Wzgórza! 02.07.15, 09:20
          Witam, przykra wiadomość - sklep Lawendowe wzgórza zamknął się w sobotę 27 czerwca 2015 r. Szkoda bo to najlepsze stanikowe miejsce na mapie Poznania.
          Natomiast odtworzył się w maju 2015 nowy sklep brafittingowy Bretelle przy ul. Piatkowskiej 84a.
          Spory wybór i kompetentna obsługa. Mają jako jedyne w Poznaniu staniki Ewy Michalak poza tym Freyę, Elomi, Gossarda, Wonderbra, Dalię, Corina, Comexim i Avocado (tak mają na FB).
          Wy też byłyście już? Jakie wrażenia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka