charlota2001 12.04.05, 17:48 Koncert zespołu MYSLOVITZ 13 kwietnia godz. 19.00 Siemianowickie Centrum Kultury Siemianowice Śląskie Bilety- 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasmin_ch Re: MYSLOVITZ- koncert w Siemianowicach Śląskich 13.04.05, 22:17 zaluje ze nie mam mozliwosci byc Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: MYSLOVITZ- koncert w Siemianowicach Śląskich 14.04.05, 09:39 W zeszłym roku (albo 2 lata temu - już nie pamiętam; to chyba Altzheimer) Myslowitz wystąpił w czasie dni Chorzowa na stadionie Chorzowianki na ul.Lompy. Powiem szczerze, że już wcześniej słyszałem, że oni na koncertach nie prezentują tej klasy co na płytach, ale to co zobaczyłem i - przede wszystkim - usłyszałem, przekroczyło moje najczarniejsze obawy. Żenada! Niestety... :-( Od tej pory Myslowitz słucham jedynie z płyt lub radia. Aby nie zostać posądzony o uprawianie "czarnego public relations" na koniec dodam tylko, że to MOJA SUBIEKTYWNA ocena, której nie wolno traktować jak wyroczni, a poza tym zespół przez ten rok... ...mógł nadrobić "zaległości" w podejściu do publiczności! (Na koniec mi się rymło ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: MYSLOVITZ- koncert w Siemianowicach Śląskich 14.04.05, 22:06 a ja slyszalam, ze maja bardzo nierowne koncerty - albo bardzo udane albo bardzo nieudane.. ja raz bylam na takim udanym:-))) tak najgorzej byc nie moze - w koncu mieli juz wiele koncertow w Europie przed Iggy Popem, Simple Minds czy tez Corrs Odpowiedz Link Zgłoś