czoko09 14.04.09, 14:26 Czy widziałyście gdzieś rzeczy z tej kolekcji??? Czy to kolekcja limitowana, tylko dla wybranych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_wa1 Re: adidas by Stella McCartney 15.04.09, 21:12 ja mam-top.nawet fajny. przeceniony 4-krotnie chyba,,,, wybrańcem się nie czuję;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: adidas by Stella McCartney 15.04.09, 21:28 widziałam baleriny na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: adidas by Stella McCartney 15.04.09, 21:34 Wydaje mi się, że jest to dłuższa współpraca i o prostu co sezon jest coś nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: adidas by Stella McCartney 18.04.09, 04:18 Jej, jagoda znowu ma rację :P Wracając do pytania założycielki tematu - ta linia dostępna jest tylko w niektórych sklepach adidasa. W Polsce niestety większość salonów nie decyduje się na sprzeraż stelli (bo za droga, za małe zaintersowanie, za dziwaczna i cholerka jeszcze wie co). Ale już np. w UK Stella dostępna jest w większości sklepów, co wnioskuję po obejściu kilkunastu londyńskich adidasów w poszukiwaniu pewnych cudownych butów jej autorstwa (miałam je w ręku, na nodze nawet, postanowiłam zakup przemyśleć w domu, a jak wróciłam dzień później, już ich nie było...buuuuu!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
czoko09 Re: adidas by Stella McCartney 18.04.09, 17:32 No właśnie... Mnie też podobają się buty, ale niestety w żadnym sklepie w Polsce nie widziałam tej kolekcji,chociaż przekopalam kilka miast. Mimo wszystko, dziekuję za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: adidas by Stella McCartney 18.04.09, 23:02 1. Jagoda ma zawsze rację. 2. Jeśli Jagoda nie ma racji - patrz pkt. 1. :D Odpowiedz Link Zgłoś
heike_kitsch Re: adidas by Stella McCartney 19.04.09, 01:54 pff.. :P jagoda ma konkurencję! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: adidas by Stella McCartney 19.04.09, 09:07 stella jest np w sklepie adidasa w zlotych tarasach. ceny sa dosc wysokie, ale ubrania naprawde fajne:) w koncu cos INNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: adidas by Stella McCartney 19.04.09, 12:47 ja mam kilka rzeczy z tej linii z roznych sezonow wszystko kupione w sklepie adidasa w warszawskiej aradii czesto mozna kupic przecenione o polowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś