Gość: eter IP: 83.238.13.* 13.05.08, 13:45 Osoby które leciały proszę o info: Jakie są ich samoloty i jak się leciało ? Lecę po raz 1 z dzieckiem (6 lat) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Karthago czy Nouvlair 13.05.08, 14:18 Gość portalu: eter napisał(a): > Osoby które leciały proszę o info: > Jakie są ich samoloty znaczy pytasz o typ ? A jestes w stanie jako laik je rozroznic? > i jak się leciało ? z reguly wysoko cos a la 10 tys metrow. > Lecę po raz 1 z dzieckiem (6 lat) co z tego, ze jeden napisze, ze sie lecialo fajnie a drugi, ze akurat trafil na turbulencje-czy to czegos dowodzi? Tak tylko tego, ze byly to 2 rozne sytuacje.... Ja bym raczej zapytala czy byl katering albo przystojni stewardzi :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Re: do iberia.pl IP: 83.238.13.* 13.05.08, 14:37 "Ja bym raczej zapytala czy byl katering albo przystojni stewardzi :-D" - mnie przystojni stewardzi nie interesują, bo mam bardzo przystojnego męża :) - cateringu nie będzie Fajnie że masz poczucie humoru, ale za bardzo mi nie pomogłaś ... Pytając o samoloty nie mam na myśli typu, bo to chyba logiczne, że ich nie rozróżnię. Pytam ogólnie jakie (wygodne? nowe/stare? ) I pytałam jak się leciało, a nie na jakiej wysokości (jak tzn.pytam o komfort lotu tymi liniami). I jednak dla mnie to ma znaczenie jakie opinie ludzie napiszą. Bo jeśli kilkanaście czy więcej osób napisze pozytywnie a 1-2 negatywnie to jednak jakaś statystyka jest ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do iberia.pl 13.05.08, 14:53 Gość portalu: eter napisał(a): >> - mnie przystojni stewardzi nie interesują, bo mam bardzo > przystojnego męża :) jedno drugiemu nie przeszkadza :-) > - cateringu nie będzie dobrze wiedziec przed lotem. > Pytając o samoloty nie mam na myśli typu, bo to chyba logiczne, że > ich nie rozróżnię. Pytam ogólnie jakie (wygodne? nowe/stare? ) dla osoby o wzroscie 190 moze byc na przyklad niewygodnie, ale dla kogos kto ma raptem 150 cm bedzie wygodnie i co ? Nowe/stare- a gdzie samolot ma wypisany rocznik ? Wazniejszy od rocznika jest stan techniczny-skoro zostal dopuszczony do lotu to znaczy, ze przeszedl wszelkie badania techniczne i diagnostyke-czy jako laik orientujesz sie w tym bo ja nie. > I pytałam jak się leciało, a nie na jakiej wysokości (jak tzn.pytam o komfort lotu tymi liniami). jak wyzej. > I jednak dla mnie to ma znaczenie jakie opinie ludzie napiszą. > Bo jeśli kilkanaście czy więcej osób napisze pozytywnie a 1-2 > negatywnie to jednak jakaś statystyka jest ,prawda? malo reprezentatywna grupa to raz, dwa zauwaz, ze z tych opinii naprawde niewiele wynika. BTW:czy lecac na przyklad do Londynu czy Paryza tanimi liniami lub tez regularnym polaczeniem rowniez pytasz o dane samolotu? Ja nigdy, skoro i tak sie nie znam to co mi da, ze ktos na forum napisze, ze samolot byl stary bo mial zniszczone poszycie siedzen? Tylko tyle, ze o niczym to nie musi swiadczyc poza malym komfortem wizualnym wnetrza samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
a380 Re: do iberia.pl 13.05.08, 15:26 Iberia - Ty chyba jednak masz bardzo dużo wolnego czasu. Jeśli na jakieś pytanie nie jesteś w stanie odpowiedzieć, to może lepiej niczego nie napisać lub odpowiedzieć "nie wiem". Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do iberia.pl 13.05.08, 15:55 a380 napisał: > Iberia - Ty chyba jednak masz bardzo dużo wolnego czasu. to nie twoj interes, nawet jesli tak jest to co ? >Jeśli na jakieś pytanie nie jesteś w stanie odpowiedzieć, to może lepiej niczego nie napisać lub odpowiedzieć "nie wiem". moze ustosunkuj sie do zapytania autorki? Bo na razie piszesz OT. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: do iberia.pl 06.04.09, 22:02 ja mysle, ze jakby miala bardzo przystojego meza to by raczej z nim spedzala czas albo uprawiala seks a nie przesiadywala na internecie i pisala glupoty.... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobi Re: Karthago czy Nouvlair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 10:46 Tej pani już dziękujemy, jak zazwyczaj nie wie co napisać, więc pisze cokolwiek. Do Eter - ja bym drugi raz Karthago nie leciał (trafiłem na wiekowy samolot), druga linia jest podobno w porządku (opinia kilku znajomych). Odpowiedz Link Zgłoś
marcinula1 Re: Karthago czy Nouvlair 13.05.08, 16:54 Witam lecialem tymi liniami, Nouvellair maj glownie airbusy nowsze i starsze ale ogolnie OK a linie karthago maja boeingi raczej starsze ja lecialem 15 letnim i spokojnie dolecialem z zadym z przewoznikow nie bylo problemow jak masz jakies pytania to pisz Milego lotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Karthago czy Nouvlair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 21:47 Karthago boening 754 raczej starawe, ale lot ok, jedzonko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Karthago czy Nouvlair IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:09 Leciałam obydwoma, Karthago nie polecam, trafiłam na samolot w opłakanym stanie, mocno zużyty. Druga linia - ok. Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Karthago 14.05.08, 14:39 lecielismy we wrzesniu samolot ujdzie...catering był... wyloty w obie strony o czasie Odpowiedz Link Zgłoś
a380 Re: Karthago 15.05.08, 19:03 Iberia, kto jak kto, ale Ty jestes ostatnia osoba, ktora moze mi zarzucic, ze pisze OT. Odpowiedz Link Zgłoś