Dodaj do ulubionych

Stwórzmy...... ideał ;)

05.02.03, 11:07
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:10
      Zapomniałam napisać o co mi chodzi:( Stwórzmy obraz idealnego (naszym zdaniem)
      mężczyzny.... ;)
    • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:25
      ja mam takiego w domu nie musze tworzyc he he he
      ;-)))angi
      • bob-budowniczy Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:27
        I koniecznie musi mieszkać w Lidzbarku...albo choć stamtąd pochodzić...
        • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:31
          Oooooooo, gratulacje, Angela :) Masz rację, ideałem staje się dla nas ten,
          którego pokochamy :)
          • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:35
            Jest wysoki,ma ładne ręce,a buty ja mu wybieram hi hi hi
            ;-)))angi
            • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:37
              A czy jemu się podobają???;)
              • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:39
                oczywiście,ma dobry gust tsk jak ja..:-))))
                ;-)))angi
          • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:36
            zapomnialam dodac-usmiech filmowy i zapach markowy-ha ha
            ;-)))angi
            • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:40
              Gwiazda????? :)
              • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:41
                nie rozumiem?
                ;-)))angi
                • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:44
                  Noooo, jak usmiech filmowy - to jak gwizda filmowa (amant) wygląda pewnie.....:)
                  • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:49
                    oczywiście,zdjecia prześle.
                    ;-)))angi
                    • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:52
                      Ooooo, to fajnie :)
                      • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:56
                        tylko musze porobic,wczoraj aparat cyfrowyznowu sie pojawił znowu wiec jak
                        wrzuce do kompa to puszcze
                        ;-)))angi
                        • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:57
                          OK:)
                          • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 12:00
                            a jakie chcesz rozbierane czy normalne???
                            ;-)))angi
                            • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:06
                              No, mogły być i takie i takie, ale dobre i te, które dostałam ;-)))
                              • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:10
                                Ciesze sie,dzisiaj zrobie sesje i Ci przesle-he he he
                                ;-)))angi
                                • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:55
                                  to moze stworzymy ten ideał nas wszystkich ,bo juz mowilam ze jeden mam w
                                  domu,ale nie dla kazdej bedzie to ideal..wiec proponujeaby kazda cos dorzucila:

-wysoki
                                  ;-)))angi
                                  • catt4 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:59
                                    hej, angie ranny ptaszku:))) tu tez ptaszek:))
                                    wic ideał: duży ma być, szeroki w ramionach, piękne, łobuzerskie oczyska (kolor
                                    niewazny), usmiech szeroki, szczery, ale z widoczna nutą ironii wobec świata,
                                    zadbane ręce, świezy oddech, i... ????
                                    • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 10:11
                                      piękne rowne zęby,białe-super.Oczy tak jak piszesz i takie troche
                                      tajemnicze,nie wszystkim pasuje 3dniowy zarost ale tym co pasuje to tak,dodaje
                                      męskości,musi ładnie chodzic,no nie jak modelka,ale tez nie jal łach jakiś,tak
                                      mesko wiecie same dziewczyny o czym mowie...o zaroscie na klacie nie bede sie
                                      rozpisywac moze byc umiarkowany,aby nie-komandos owłosiandos;)no i fryzura-to
                                      koszmar u niektorych facetow,ja preferuje zadbane włosy i jak sie da bez
                                      zbędnych pasemek i odrostow,a i kolczyki won..
                                      ;-)))angi
                                      • catt4 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 10:17
                                        łysy, albo krótka szczecina!!!!:))))))lub długie włosy!! only!!!
                                        • konop Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 11:58
                                          catt4 napisała:

> łysy, albo krótka szczecina!!!!:))))))lub długie włosy!! only!!!

Ze Szczecina? NIE - tylko z Lidzbarka!!!!!!!!!!!!
                                          • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:29
                                            no i nie moze byc opalony jak panowie z samoobrony,a juz o buraczanym poliku
                                            nie moze być mowy
                                            ;-)))angi
                                            • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:44
                                              Ja już tam trochę mówiłam o tym, ale.....

Z większością tego, co powiedziałyście się zgadzam, z tym, że włosy preferuję
                                              krótkie. Oczy najbardziej podobają mi się niebieskie, ewentualnie
                                              ciemnobrązowe:) Z racji tej, że jestem uczulona na zapachy - musi świeżo
                                              pachnieć (najlepiej delikatnie markowo), nie fajkami. Do tego musi być starannie
                                              ubrany - dresy, bojówki - WON;)Poczucie humoru adekwatne do mojego ;) - tak,
                                              żebyśmy się mogli zrozumieć. Optymista, pełen energii, zrównoważony, ale nie
                                              nudziarz. Jednym słowem - mężczyzna z krwi i kości ;)
                                              • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:46
                                                przy fajnym swetrze i butach bojowki wyglądają ok,ale dres odpada przy
                                                wszystkim,w dresie to na sale gimnastyczna
                                                ;-)))angi
                                                • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:52
                                                  No tak... Chodziło mi chyba jednak o to, że jeśli ja mam spodnie w kant, to on
                                                  nie może być w dresach czy bojówkach :)
                                                  • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 17:00
                                                    powiem szczerze ze ja lubie dżiny i latem jakies płutno prawie nigdy nie nosze
                                                    kantow,dlatego mi bojowki nie przeszkadzają...
                                                    ;-)))angi
                                                  • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 17:03
                                                    albo latem spodenki z lnu dlugie szerokie -miodzio
                                                    ;-)))angi
    • Gość: ejsi Re: Stwórzmy...... ideał ;) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:12
      Skoro już o modzie i ideale męzczyzny:-)
      "...najpiękniejszym okryciem kobiecych ramion
      są dłonie kochającego męzczyzny..."YSL

zapomniała bym: dzień dobry państwu:-)
      pozdrawiam
      • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 07.02.03, 18:09
        OOO, Ejsi, nie zaglądasz tu do nas, a szkoda - każdy głos w dyskusji jest
        cenny.. Tak jak ten - od YSL. Pięęękne :)

A tak a propos - dziewczyny, a co powiecie o męskich pośladkach??? Kształtne,
        jędrne (bez cellulitu - im to dobrze) - hmmmm ;)

Pozdrawiam, Mika :)
        • Gość: birda Re: Stwórzmy...... ideał ;) IP: *.lodz.gazeta.pl 07.02.03, 18:52
          tak, tak:))) maja z tym dobrze :((( nie to co my.. te obrzydliwe mazie, po
          których zimno mi strasznie, ćwiczonka, których nie cierpie, na szczęście miłośc
          czasem bywa ślepa :))))))
        • Gość: ejsi Re: Stwórzmy...... ideał ;) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 19:36
          oo..miko, wiesz że czat to pozory:-)bywam codziennie i czytam..czytam:-)o
          lidzbarskim forum miałabym zapomnieć?to zasługiwało by na karę:-)

pozdrawiam serdecznie

P.S..YSL=to tyle co ten słynny kreator mody, wybaczcie ze nie pisze jego
          nazwiska, franczuskie jest;-)aha..o zorganizowaniu spotkania w Lidzbarku co
          myślicie?
          • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 07.02.03, 23:04
            Jasne, jasne - ja proponuję termin świąteczny. Co Wy na to?
            • angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 07.02.03, 23:17
              pewnie ,ze tak tylko,ze to sie do idealu mezczyzny nijak ma-hi hi
              ;-)))angi
            • mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 08.02.03, 17:21
              No racja, nijak, ale też coś ciekawego... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka