mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:10 Zapomniałam napisać o co mi chodzi:( Stwórzmy obraz idealnego (naszym zdaniem) mężczyzny.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:25 ja mam takiego w domu nie musze tworzyc he he he ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:27 I koniecznie musi mieszkać w Lidzbarku...albo choć stamtąd pochodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:31 Oooooooo, gratulacje, Angela :) Masz rację, ideałem staje się dla nas ten, którego pokochamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:35 Jest wysoki,ma ładne ręce,a buty ja mu wybieram hi hi hi ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:39 oczywiście,ma dobry gust tsk jak ja..:-)))) ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:36 zapomnialam dodac-usmiech filmowy i zapach markowy-ha ha ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:44 Noooo, jak usmiech filmowy - to jak gwizda filmowa (amant) wygląda pewnie.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:49 oczywiście,zdjecia prześle. ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 11:56 tylko musze porobic,wczoraj aparat cyfrowyznowu sie pojawił znowu wiec jak wrzuce do kompa to puszcze ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 05.02.03, 12:00 a jakie chcesz rozbierane czy normalne??? ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:06 No, mogły być i takie i takie, ale dobre i te, które dostałam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:10 Ciesze sie,dzisiaj zrobie sesje i Ci przesle-he he he ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:55 to moze stworzymy ten ideał nas wszystkich ,bo juz mowilam ze jeden mam w domu,ale nie dla kazdej bedzie to ideal..wiec proponujeaby kazda cos dorzucila: -wysoki ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
catt4 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 09:59 hej, angie ranny ptaszku:))) tu tez ptaszek:)) wic ideał: duży ma być, szeroki w ramionach, piękne, łobuzerskie oczyska (kolor niewazny), usmiech szeroki, szczery, ale z widoczna nutą ironii wobec świata, zadbane ręce, świezy oddech, i... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 10:11 piękne rowne zęby,białe-super.Oczy tak jak piszesz i takie troche tajemnicze,nie wszystkim pasuje 3dniowy zarost ale tym co pasuje to tak,dodaje męskości,musi ładnie chodzic,no nie jak modelka,ale tez nie jal łach jakiś,tak mesko wiecie same dziewczyny o czym mowie...o zaroscie na klacie nie bede sie rozpisywac moze byc umiarkowany,aby nie-komandos owłosiandos;)no i fryzura-to koszmar u niektorych facetow,ja preferuje zadbane włosy i jak sie da bez zbędnych pasemek i odrostow,a i kolczyki won.. ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
catt4 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 10:17 łysy, albo krótka szczecina!!!!:))))))lub długie włosy!! only!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konop Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 11:58 catt4 napisała: > łysy, albo krótka szczecina!!!!:))))))lub długie włosy!! only!!! Ze Szczecina? NIE - tylko z Lidzbarka!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:29 no i nie moze byc opalony jak panowie z samoobrony,a juz o buraczanym poliku nie moze być mowy ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:44 Ja już tam trochę mówiłam o tym, ale..... Z większością tego, co powiedziałyście się zgadzam, z tym, że włosy preferuję krótkie. Oczy najbardziej podobają mi się niebieskie, ewentualnie ciemnobrązowe:) Z racji tej, że jestem uczulona na zapachy - musi świeżo pachnieć (najlepiej delikatnie markowo), nie fajkami. Do tego musi być starannie ubrany - dresy, bojówki - WON;)Poczucie humoru adekwatne do mojego ;) - tak, żebyśmy się mogli zrozumieć. Optymista, pełen energii, zrównoważony, ale nie nudziarz. Jednym słowem - mężczyzna z krwi i kości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:46 przy fajnym swetrze i butach bojowki wyglądają ok,ale dres odpada przy wszystkim,w dresie to na sale gimnastyczna ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 16:52 No tak... Chodziło mi chyba jednak o to, że jeśli ja mam spodnie w kant, to on nie może być w dresach czy bojówkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 17:00 powiem szczerze ze ja lubie dżiny i latem jakies płutno prawie nigdy nie nosze kantow,dlatego mi bojowki nie przeszkadzają... ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 06.02.03, 17:03 albo latem spodenki z lnu dlugie szerokie -miodzio ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: Stwórzmy...... ideał ;) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:12 Skoro już o modzie i ideale męzczyzny:-) "...najpiękniejszym okryciem kobiecych ramion są dłonie kochającego męzczyzny..."YSL zapomniała bym: dzień dobry państwu:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 07.02.03, 18:09 OOO, Ejsi, nie zaglądasz tu do nas, a szkoda - każdy głos w dyskusji jest cenny.. Tak jak ten - od YSL. Pięęękne :) A tak a propos - dziewczyny, a co powiecie o męskich pośladkach??? Kształtne, jędrne (bez cellulitu - im to dobrze) - hmmmm ;) Pozdrawiam, Mika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: birda Re: Stwórzmy...... ideał ;) IP: *.lodz.gazeta.pl 07.02.03, 18:52 tak, tak:))) maja z tym dobrze :((( nie to co my.. te obrzydliwe mazie, po których zimno mi strasznie, ćwiczonka, których nie cierpie, na szczęście miłośc czasem bywa ślepa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejsi Re: Stwórzmy...... ideał ;) IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 19:36 oo..miko, wiesz że czat to pozory:-)bywam codziennie i czytam..czytam:-)o lidzbarskim forum miałabym zapomnieć?to zasługiwało by na karę:-) pozdrawiam serdecznie P.S..YSL=to tyle co ten słynny kreator mody, wybaczcie ze nie pisze jego nazwiska, franczuskie jest;-)aha..o zorganizowaniu spotkania w Lidzbarku co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 07.02.03, 23:04 Jasne, jasne - ja proponuję termin świąteczny. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Stwórzmy...... ideał ;) 07.02.03, 23:17 pewnie ,ze tak tylko,ze to sie do idealu mezczyzny nijak ma-hi hi ;-)))angi Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Stwórzmy...... ideał ;) 08.02.03, 17:21 No racja, nijak, ale też coś ciekawego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś