angela-rt 19.04.03, 04:30 mamy tylu gości z ostrymi tekstami,ze my padniemy,a oni tu powalczą,nie bacząc na innych juz poległych hi hi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: forum nie umrze 21.04.03, 14:10 Forum napewno nie umrze , dopiero je odnalazlam :))) I juz stad nie wyjde :)))))) Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: forum nie umrze 22.04.03, 11:44 bob-budowniczy napisał: > A co nowego w Lidzbarku? ----------- W sumie nic , na poczatku maja maja byc jakies wystepy na amfiteatrze .Aaaaaaa jest cos waznego hihi fajki na rynku podrozaly :))))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ejsi Re: forum nie umrze 22.04.03, 18:01 daffne napisała: > bob-budowniczy napisał: > > > A co nowego w Lidzbarku? > ----------- > W sumie nic , na poczatku maja maja byc jakies wystepy na amfiteatrze .Aaaaaaa > jest cos waznego hihi fajki na rynku podrozaly :))))) > Pozdrowionka:) ------------------------- Daffne skoro wspomniałaś o występach..w Radio Bartoszyce wciąż reklamują, że niby pomysł nowatorski itp. wiesz coś więcej na ten temat? Jeśli dobrze słyszałam, zaproszono na występy gwiazdy ze stolycy:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: forum nie umrze 22.04.03, 21:30 Czytałam ze w Lidzbarku ma wystąpić Futro,az przyjade posłuchać bo uwielbiam- super,ale co Futro w Lidzbarku robi??? Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: forum nie umrze 22.04.03, 22:14 Narazie wiem tylko tyle , ze na pewno bedzie Szymon Wydra (ten z Idola),ale poczytam jutro w koncu plakaty to bede wiedziala wiecej :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: forum nie umrze 22.04.03, 12:45 Bedzie chyba rondo na Olsztynskiej :)))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: forum nie umrze 22.04.03, 13:22 Za kredyte oczywiscie :)))) albo za unijna kase :)))) Ponoc Urzad miasta chce kredyt wziasc,albo juz wzial :))) to moze i dobrze :)) nie bedzie takich korkow kolo 15 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: forum nie umrze 22.04.03, 14:32 To może od razu obwodnicę walnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
blackcry Re: forum nie umrze 22.04.03, 14:37 Obwodnica to nie tylko asfalt.to trzy mosty nad rzekami ,ktore by musialy powstac. I tu jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: forum nie umrze 24.04.03, 00:33 No tak - a mościk przy młynie się chyba wali. Zrbili zwęzony przejazd, tak, że tylko jeden samochód się mieści - ciekawe jak długo tak będzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: forum nie umrze 24.04.03, 18:18 Nawet nie wiedzialam . Az jutro sie przejde zobaczyc :)) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: forum nie umrze 24.04.03, 21:40 Ja miałam okazję.... Strasznie się naklęłam:( Odpowiedz Link Zgłoś