24.04.03, 21:22
CZy to Ciebie widziałam na cosmo?
Obserwuj wątek
    • daffne Re: do daffne 24.04.03, 23:22
      hihi jesli pytasz o Cosmopolitan to mnie hehhe
      Pozdrowionka:)
      • angela-rt Re: do daffne 25.04.03, 11:26
        pomyslałam potem ze głupie pytanie zadaje,tam byłaś tez zalogowana,a nie jako
        gość wiec nikt inny to być nie mogł:)
        • angela-rt Re: do daffne 25.04.03, 11:52
          daffne,a mozesz mi powiedzieć w jakim jesteś mniej wiecej wieku,bo my tu bawimy
          sie w zgadywanki kto jest kim,miasto nasze malutkie i wiele osob sie zna,Ty
          mozesz sie o nas wiele dowiedzieć czytając poprzednie wątki duzo w nich o nas a
          jesli chcesz to zapraszam do zabawy,jesli nie chcesz sie ujawniać to to
          uszanuje:)
          • daffne Re: do daffne 25.04.03, 17:32
            Powiedzmy , ze mam wiecej jak 20 a mniej jak 30 lat :))))
            • mika_1 Re: do daffne 25.04.03, 20:33
              Hmmm - to my z Angelą możemy powiedzieć o sobie to samo...:)
              No, dawaj, coś jeszcze... Jaką szkołe podstawową kończyłaś???
              • daffne Re: do daffne 25.04.03, 20:42
                Chodzilam do trojki , jesli rowniez tam chodzilyscie to na pewno mnie znacie :)))
                Dawalam o sobie znaki :)))
                • mika_1 Re: do daffne 25.04.03, 21:15
                  Hmmm - Angela chodziła do trójki, ja do jedynki...
                  Muszę poczekać na nią - może coś wymyśli:)))
                  • daffne hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 21:21
                    • mika_1 Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 21:40
                      A Dziejka znasz???
                      A Leonów???
                      • daffne Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 22:11
                        Niestety :(((
                        • angela-rt Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:12
                          do trojki,ja tam chodziłam,a kto był Twoim wychowawcą(czynią)?
                          • daffne Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:15
                            Na poczatku Babicka pozniej Ewa Bitoft wtedy ale pozniej wyszla za maz , dalej uczy tyleze w 4 nie wiem jak ma teraz na nazwisko.Taka malutka , chemii tez uczyla:)
                            • mika_1 Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:25
                              Angela, chyba ja nic nie wymyslę... Ruszaj głową w takim razie:)))
                            • angela-rt Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:33
                              p.Asia Raźna:)???
                              • daffne Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:37
                                Aj Razna :))
                                Jak bylam juz przy koncowce podsatwowki ona zaczynala dopiero uczyc :)
                                Chyba nie jestem taka stara co ? :)))))))
                                A pamietasz Kuzmowicza od matematyki ?
                              • angela-rt Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:38
                                Żle zrozumiałam pani Ewa ....no właśnie nie pamiętam jakie nazwisko potem
                                miała,ale juz wiem ktory jesteś rocznik:))
                                • angela-rt Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:39
                                  Pamiętem,pamiętam,mnie osobiście nie uczył,ja miałam z p.Sadowską..Brochacką a
                                  na końcu z Katollą nowy nabytek na te czasy mlodka po szkole
                                  • daffne Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:42
                                    No to powiedz mi ktory rocznik jestem:))))))
                                    Wydaje mi sie ze mlodsza ode mnie jestes , te panie uczyly moja siostre :)))
                                  • daffne Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:43
                                    a Katolla to ta pani z takimi "oczkami" ? :)
                                    • angela-rt Re: hihi znalam troche ludzi z 1 - n/txt 25.04.03, 23:46
                                      tak to ta pani,wydaje mi sie ze jesteś rocznik 75,ale moge sie mylic o rok na
                                      74?
                                      • daffne Zgadlas :)))) 25.04.03, 23:54
                                        Zgadlas - 75 :))
                                      • daffne A Ty ......... 25.04.03, 23:55
                                        A Ty ktory jestes rocznik jesli moge zapytac 78 czy 77 ? :)))
                                        • angela-rt Re: A Ty ......... 25.04.03, 23:59
                                          76:)))klasa sportowa pani I Kiedrowskiej
                                          • angela-rt Re: A Ty ......... 26.04.03, 00:07
                                            Juz czuje po kościach ze sie znamy i to pewnie dość dobrze bo jest to
                                            niemozliwościa prawie ten sam rocznik i ta sama szkoła hi hi
                                            • daffne Re: A Ty ......... 26.04.03, 17:47
                                              No kurcze ja tez mam takie wrazenie.Byloby niemozliwoscia jakbysmy sie nie znaly :)
                                              • angela-rt Re: A Ty ......... 27.04.03, 17:54
                                                No to moze powiedz z kim sie przyjaźniłaś a ja będe zgadywać:)
                                                • daffne Re: A Ty ......... 27.04.03, 17:58
                                                  hehehe za proste by bylo :)))
                                                  Mieszkalam na Pilsudskiego.
                                                  Mam jeszcze 3 siostry mlodsze :))))
                                                  Moze to cos Ci mowi ?:))))
                                                  • angela-rt Re: A Ty ......... 27.04.03, 19:26
                                                    Taaaak a ja mieszkałam na Legionow:)to chyba bliziutko?
                                                  • daffne Re: A Ty ......... 27.04.03, 20:36
                                                    angela-rt napisała:

> Taaaak a ja mieszkałam na Legionow:)to chyba bliziutko?
                                                    -------------
                                                    Bardzo bliziutko alez to bardzo , pare metrow :)))))))))))))))
                                                  • angela-rt Re: A Ty ......... 27.04.03, 21:15
                                                    Nadal nie mam pojęcia kim jesteś,jakies inne wskazowki?takie bardziej no
                                                    wiesz,siostry nic mi nie mowią:)o mnie wszystkiego mozesz sie dowiedziec z
                                                    poprzednich postow i wątkow gdzie mika zgadywała:)))
                                                  • blackcry Re: A Ty ......... 27.04.03, 22:40
                                                    A JA :))))))))))??
                                                  • mika_1 Re: A Ty ......... 28.04.03, 15:47
                                                    blackcry napisał:

> A JA :))))))))))??

A Ty na początek powiedz, któy jesteś rocznik:) Zaczniemy zgadywać:)))
                                                  • angela-rt Re: A Ty ......... 02.05.03, 10:53
                                                    no i jak daffne powiesz cos jeszcze o sobie?
                                                  • blackcry Re: A Ty ......... 02.05.03, 20:35
                                                    NO to sami zgadujecie :)))))
                                                  • daffne Re: A Ty ......... 03.05.03, 23:30
                                                    blackcry napisał:

> NO to sami zgadujecie :)))))
                                                    -------------
                                                    hmmm
                                                    twoj nick brzmi jak Czarne lzy....
                                                    chyba masz duzo wspolnego z kolorem czarnym ? :))))
                                                  • daffne Re: A Ty ......... 03.05.03, 23:29
                                                    angela-rt napisała:

> no i jak daffne powiesz cos jeszcze o sobie?
                                                    -------------
                                                    no wlasnie nie wiem co jeszcze dodac :)))))
                                                  • daffne Re: A Ty ......... 03.05.03, 23:28
                                                    blackcry napisał:

> A JA :))))))))))??
                                                    ------------
                                                  • daffne Re: A Ty ......... 03.05.03, 23:27
                                                    angela-rt napisała:

> Nadal nie mam pojęcia kim jesteś,jakies inne wskazowki?takie bardziej no
                                                    > wiesz,siostry nic mi nie mowią:)o mnie wszystkiego mozesz sie dowiedziec z
                                                    > poprzednich postow i wątkow gdzie mika zgadywała:)))
                                                    -----------------
                                                    Brunetka , niziutka :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka