Gość: LIZ IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.11.09, 19:17 Gdzie najlepsze i najtańsze okna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adi Re: OKNA IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.11.09, 21:23 Takie nie istnieją ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: OKNA IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.11.09, 21:42 ja ostatnio miałem wymieniane i zajmowała się tym firma naprzeciw Policji - szybko i jak przeanalizowałem kilka innych firm to tam faktycznie było zdecydowanie taniej a przy tym solidnie wstawione. U szwagra wstawiała znana firma ze Świecia i nie dość, że słono zapłacił to jeszcze zaczęło mu gdzieniegdzie pękać na murze porażka - widać niektórym się w głowach poprzewracało i trzeba naprawdę uważać kogo się bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x men Re: OKNA IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.11.09, 11:12 Zdecyduj się albo tanie albo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: OKNA IP: *.swiecie.vectranet.pl 27.11.09, 14:36 Ja wstawiałem w maju z Lumifilu ijak narazie odpukać jest OK.tez jezdziłem po róznych firmach orientacyjnie i ich oferta najbardziej mi odpowiadała choc były i ciut tańsze ale skolei inne rzeczy mi nie odpowiadały.Musisz najlepiej sam podwiedzać firmy .Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
abcde56 Re: OKNA 15.05.13, 17:59 Lumifil przez 3-y lata nie załatwił składanej przeze mnie reklamacji. Zero zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pumarancza Re: OKNA 15.05.13, 15:56 Odradzam firme Mirox Poznań. Jak najdalej od tej firmy, chyba że szukasz problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
gragie Re: OKNA 28.03.17, 19:22 Potwierdzam, firma wielka tragedia.Nie szanuja klienta. Nie polecam, nam źle pomierzyli okna łukowe, okna wykonali za duże, niż był otwór.Nie chcieli uwzględnić reklamacji.Podejście do klienta nieprofesjonalne takie troche komunistyczne. Tzn gdy klient był nikim Odpowiedz Link Zgłoś
mars991 Re: OKNA 16.05.13, 17:49 Polecam firmę Lider Haus w przechowie koło poczty, miła obsługa ze świetnym doradztwem oraz pełna terminowość. Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: OKNA 18.05.13, 22:54 OKNOWID,firma przeniosła się na Chmielniki,bodajże,do Inkubatora.Okna z Krakowa,szału nie ma,ale jedyne dobre okna w okolicy.Wiadomo,najlepsze byłyby drewniane,ale bardzo kosztowne. W ostatnich latach rodzina,znajomi przetestowali chyba wszystkie firmy od okien w powiecie i zdecydowanie poleciłabym w/w firmę. Odradzam oszczędzanie na oknach,to się zemści wcześniej niż się Tobie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
tofik-csw Re: OKNA 21.05.13, 00:22 Z tego co czytam na forum to Ty Jawanda to masz dużo do powiedzenia i to na każdy temat, udzielasz się prawie wszędzie jak parę innych osób .Zrozumiał bym to zainteresowanie ludzkimi problemami gdyby twoje odpowiedzi były sensowne i miał by ktoś z tego jakiś pożytek. Piszesz cyt.: Okna z Krakowa > ,szału nie ma,ale jedyne dobre okna w okolicy.Wiadomo,najlepsze byłyby drewnian > e,ale bardzo kosztowne. > W ostatnich latach rodzina,znajomi przetestowali chyba wszystkie firmy od okien > w powiecie i zdecydowanie poleciłabym w/w firmę. Zastanów się czy reklamujesz ową firmę, czy też próbujesz powiedzieć że reszta firm to bubel. jeżeli kogoś stać na dobre okna to nie pyta o opinie na forum ,tylko kupuje i wstawia. Ja na przykład mam okna z Lumifila i nie mam żadnych problemów z nimi. Okna jak okna każdemu podobają się inne i każdy ma inny gust. Jak czytam że 3 lata ktoś prosi się o reklamację to,zaraz przypomina mi się znajomy który kupił okna ale stwierdził że sam wstawi lepiej od fachowców,tylko potem chodził z pretensjami że mu okno trze i się nie domyka. Takim jełopom powinni z litości wstawiać okna za połowę ceny ,jeżeli ktoś się zna na wszystkim to znaczy że nie zna się na niczym i taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
tofik-csw Re: OKNA 21.05.13, 08:42 Do Liz, zapamiętaj nie ma rzeczy najtańszych i najlepszych bo to nie idzie w parze.Za dobry jakościowo towar trzeba płacić,to tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
jawanda Re: OKNA 22.05.13, 07:07 Z luźnych rozmów z wieloma ludźmi mogę powiedzieć,że to firma,która nie robi problemów z ew.reklamacją.A okna mają takie same jak inne firmy z podobnymi cenami.Wiadomo,że tanio oznacza gorszą jakość,a oni do tanich się nie zaliczają. Z Lumifilu okna mają moi rodzice i krótko powiem koszmar,a tanio nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wow1950 Re: OKNA 18.05.17, 22:44 www.oknostol.com.pl/pl/kontakt/7/ no no dziewoje to maja na stronie prawie jak moja Karolina Odpowiedz Link Zgłoś