Gość: gosc Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 04.02.10, 18:29 policja xxxxxx bedzie zawsze i wszedzie. sami sobie robia opinie, polmozgi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 18:30 Policja to nie zawód to charakter. Z takich ludzi wywodzili się oprawcy kaci kapo. Na takich ludziach polegał Hitler i SS. Później nie można się dziwić że Polacy postrzegają swoją Ojczyznę jako podły wredny policyjny kraj. A dominująca większość go nienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Przeklinanie w polu IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.10, 18:35 na polu to mogę robić co tylko chcę to nie jest miejsce publiczne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 18:52 Cytuje z artykulu: "...mówi Marek Rydzewski, oficer prasowy świeckiej policji. ..." Jak z powyzszego wynika, w miejscowosci tej prawdopodobnie maja dla wsparcia jeszcze policje duchowna. Policja duchowna na pewno mandatu by nie wlepila. Najwyzej mogla by dac jakas pokute, np. odmówienia paru zdrowasiek. Odpowiedz Link Zgłoś
badziewiak66 Re: Przeklinanie w polu 04.02.10, 18:53 policjantem się zostaje by napie...ć bliźnich sędzią się zostaje by napie...ć bliźnich prokuratorem się zostaje by napie...ć bliźnich pracownikiem slużb się zostaje by napie...ć bliźnich zejdźcie na ziemię i zacznijcie współpracę z organami, tylko pod kuratelą służb inne służby wam nic nie zrobią i będziecie napie...ć bliźnich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupik Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 04.02.10, 18:56 Prawda pewnie leży po środku. Jednak trudno mi wyobrazić sobie słowa, jakie Pan Ryszard musiał wypowiedzieć, aby dostać 500zł mandatu. A fakty są takie, że biedny i prosty człowiek zwyczajnie boi się odrzucić mandat, aby uniknąć postępowania sądowego, bo nie jest świadomy swoich praw. Dlatego jakoś nietrudno mi zrozumieć sytuację poszkodowanego. Ponadto, policjanci zapominają, że nie wykonują oni wolnego zawodu, lecz są na służbie, a więc powinni służyć społeczeństwu. Więc skoro był zimno i śnieżno, to raczej powinni Pana Ryszarda podwieźć, aniżeli czyhać na możliwość wlepienia mandatu. Swoją drogą,personalia policjantów, którzy wsławili się niniejszą interwencją powinny zostać upublicznione przez KPP Świecie, aby ludzie sami mogli wyrazić funkcjonariuszom swoją wdzięczność. Wszak jeśli postąpili słusznie, to czego się wstydzić, prawda?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hfh Re: Przeklinanie w polu IP: *.gotadsl.co.uk 04.02.10, 18:57 Polscy policjanci to szmaciarze w 80% . Jak oni takich imbecyli moga przyjmowac. Kolejne pytanie co oni tam wogole robili? Nie maja wazniejszych spraw na glowie jak czepianie sie mlodego chlopaka w srodku pola. POLSKA POLICJA TO CWELE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazmen Re: Przeklinanie w polu IP: *.dynamic.caiway.nl 04.02.10, 19:02 to byly pewnie jakies wiesniackie medy jak by szlo dwoch lub trzech to napewno by sie nie zatrzymali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśnie nim zaśnies Re: Przeklinanie w polu IP: *.ists.pl 04.02.10, 19:13 To są żarty. Bez sensu. Tak nie było. Do 1 kwietnia jeszcze trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:14 Proponuje wszystkim zakupcie dyktafony i chodzcie za tymi pajacami w czapkach. Jak ktorys przeklnie to podac go do komendanta o ukaranie podobnym mandatem. Pies zawsze bedzie psem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.skierniewice.vectranet.pl 04.02.10, 19:16 Jakby było dwóch na dwóch to policaje by się posrały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywin Re: Przeklinanie w polu IP: *.raciborz.vectranet.pl 04.02.10, 19:25 zawsze tych tepych baranów nagrywajcie! na komórkę, mptrójkę, cokolwiek. nie zgódźcie się na mandat, idźcie do sądu z nagraniem sprawy (przy zatrzymaniu jak najwiecej wypytujcie palantów, za co, czemu tak dużo, itp ; sami bądźcie grzeczni). Mnie chcieli tak w parku naciągnąć na 100 za spożywanie alkoholu, choć nie złapali mnie na piciu piwa. byłem w sądzie i pusciłem im pół godziny nagrania :) Zostałem puszczony wolno a sprawa dalej trafiła chyba do komendanta, ale nie chciało mi się dalej pytać. Teraz mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodekzpoznania Re: Przeklinanie w polu IP: *.146.243.119.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.10, 19:31 Skarżyć chamów przez Rzecznika Praw Obywatelski i prosić Fundację Helsińską o pomoc! Widząc tytuł aż musiałem sprawdzić, gdzie mieszkają tacy kowboje policjanci. I intuicja mnie nie zawiodła. Patrząc na stan dróg i kontroli policyjnych stawiałem na Górny Śląsk albo dawne Bydgoskie. I trafiłem. Współczuję. Pozdrowienia z liberalnego Poznania. Tu normalnym jest przechodzenie na czerwonym świetle, jeśli nie stwarza się zagrożenia. Tamci policjanci za obrazę przepisu zapewne by nas sponiewierali. Włodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.10, 19:32 Dzizas! Oto czym zajmuje się nasza policja!!! To na takich d...li idą nasze podatki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Przeklinanie w polu IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.10, 19:37 widać, że policja nie ma co robić, skoro nieoznakowanymi samochodami jeżdżą po polach i wlepiają takie absurdalne mandaty. Powinno się obciąć budżet policji, a już na pewno temu komisariatowi, z którego są ci cwaniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Je.....ac policje Re: Przeklinanie w polu IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.10, 19:49 Niczym apel w auschwitz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochujek Re: Przeklinanie w polu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.10, 19:49 O dzięki ci policjo za takich dzielnych dupków. Pewnie w Ziobrę się zapatrzyli i w plebana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.and-net.pl 04.02.10, 19:54 jaka polna droga człowieku? człowieku ty widziałeś polną drogę,?? bo policja nigdy po takich nie jeździ!! i jeszcze jedno , albo jesteś taak głupi albo tak bogaty że pozwoliłeś sobie na wypisanie mandatu o wartości 500 zł ?? powiem wprost-ściema totalna z tym opowiadaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.lewandow.net.pl 04.02.10, 20:08 Skontaktujemy się z Tobą. Przyjedziemy i porysujemy im karoserię na twarzy. I to bez klękania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.tktelekom.pl 04.02.10, 20:09 sam bym podpisał. ciemna noc, dwóch bandytów w roli stróży prawa - jak odmowię podpisu to zostanę oskarżony o napaść na policjantów. zawsze był problem z naborem do policji i teraz społeczestwo ma Wielki Problem. Utrzymywać darmozjadów którym dano zbyt dużą władzę jak na ich psychikę. Pomijam oczywisty fakt że w przypadku jakikolwiek problemów tacy dwaj dzielni policjanci wiejscy zaszywają się w mysią dziurę na swoim postarunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sybi(L) Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:18 Mamy tradycje, jeb... policję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Przeklinanie w polu IP: *.icpnet.pl 04.02.10, 20:32 rawo dla dzielnej policji naprawdę imponujące osiągnięcie, tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vos90 Re: Przeklinanie w polu IP: *.173.31.250.tesatnet.pl 04.02.10, 20:40 dlaczego on musi dowodzić swojej niewinności, a nie jest to odwrotnie? xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmatyyy Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:42 Polska jest krajem policyjnym,mandaty za byle,straz miejska ma normy ktore musi wyrobic.a policja zazwyczaj czepia sie za byle co,za małego psa bez smyczy,łapią małolatów którzy na mandat nie mają.a jak stoi grupka 7 kolesi to tylko sie patrzą z auta i nie podejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albin Re: Przeklinanie w polu IP: *.bos.east.verizon.net 04.02.10, 20:49 Ci milicjanci, to Polska powiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś