Gość: suki Re: Przeklinanie w polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 23:08 Szmaciaze. Na policji nie chodzi o to zeby lapac przestepcow, ale zeby miec dobre statystyki. Od przestepcy mozna dostac po ryju, a od lebka zlapanego na polu nie, wiec lapia lebkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.50.* 04.02.10, 23:09 Zimą rowerzyści po piwku na polnych dróżkach nie dopisują, to dzielni policjanci muszą w ten sposób normę mandatów wyrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Przeklinanie w polu IP: *.dyn.as47377.net 04.02.10, 23:12 smiech na sali... policja z jezewa...dzieci bez wyksztalcenia, bez doswiadczenia i bardzo niskiej inteligencji... szkoda ze to w naszej pieknej wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 04.02.10, 23:20 kafeteria popiera pana rysia [cool] czekamy na nr konta :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan_ganz Re: Przeklinanie w polu IP: 89.174.254.* 04.02.10, 23:20 i ci gliniarze dalej sa gliniarzami, którym społeczeństwo płaci za ich "pracę"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafeteria Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 04.02.10, 23:26 Panie Rysiu, jesteśmy z Panem!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafeterianka Re: Przeklinanie w polu IP: 109.243.142.* 04.02.10, 23:31 Panie Rysiu! jesteśmy z Panem my wszyscy z miasta Kafeteria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderetta Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 04.02.10, 23:35 Ja Pana popieram, też kiedyś byłem w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przeklinanie w polu IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 04.02.10, 23:41 Chłopcom pewnie brakowało pod koniec m-ca paru punktów do kompletu, żeby dostać premię albo żeby nie dostać przez łeb, więc na siłę upolowali leszcza, żeby coś sobie dopisać. Papier jest papier. Mam w rodzinie podoficera nielatów, nie raz opowiadał o innych, gorszych rzeczach, niektórych dosłownie z czapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerwa miedzy pal Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 04.02.10, 23:41 popieram 100 procent, bezinteresownie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogólna kafe Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 04.02.10, 23:43 POPIERAMY PANA RYSIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NERWOWY Re: Przeklinanie w polu IP: 83.1.80.* 04.02.10, 23:45 trafią wkońcu na takiego , że ich kiedyś odwiedzi na tym posterunku i będzie mu wtedy grozić dożywocie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 04.02.10, 23:46 z dużą satysfakcją znajduję popierający wpis wysokiej moderatorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Przeklinanie w polu IP: *.168.wmc.com.pl 04.02.10, 23:50 Motyla Noga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świecianka Re: Przeklinanie w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 11:10 Kiedy przez lata okradane są domki letniskowe przy jeziorze Stelchno, to policja nie ma czasu się tym zajmować. Teraz mamy odpowiedź dlaczego tak się działo. Ważniejsze jest uganianie się za ludźmi łażącymi w nocy po polnych drogach. Trzeba ukarać takiego, co to klnie i straszy duchy, bo przecież nie innych ludzi, którzy już spokojnie w domach byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biniol Re: Przeklinanie w polu IP: *.cos2.cable.ntl.com 04.02.10, 23:52 H.W.D.P. J.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieyboy Re: Przeklinanie w polu IP: *.bchsia.telus.net 04.02.10, 23:55 tacy policjanci sa po prostu przeciw ludziom, zamiast lapac kryminalistow to oni w nocy po polach jezdza za pieniadze podatnikow, a ten koles jeszcze glupszy ze to podpisal, ja bym nawet do nich nie gadal tylko poszedlbym w zaspy, przeciez oni nawet z samochodu nie wysiedli, gamonie jedne, policja to nadal chamstwo jest i prostactwo szczegolnie w takich wiochach jak ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my z uczuciowego Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 05.02.10, 00:05 Panie Ryszardzie, ma Pan nasze poparcie, robimy zrzutę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss ziemii słupsk Re: Przeklinanie w polu IP: 77.255.14.* 05.02.10, 00:10 popieram pana rysia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NERWOWY Re: Przeklinanie w polu IP: 83.1.80.* 05.02.10, 00:11 Niedawno kilka miesięcy temu w mojej okolicy , policjanci przyczepili się do rowerzysty po kilku mocnych , prowadzącego rower chodnikiem , byli tam przy okazji innego zdarzenia i zrobili swoje oczywiście , nie wiem może tydzień minął i ten człowiek powiesił się . Z takiej głupoty coś takiego wyszło niestety , więc różnie to ludzie odbierają bo dochodzi do takich tragedi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Re: Przeklinanie w polu IP: *.acn.waw.pl 05.02.10, 00:11 Heh przed pierwsza w nocy wracal z sasiedniej dziury do swojej dziury - na pewno po paru glebszych z kumplami, to i ku**wami rzucal sobie pod nosem i go panowie policjanci musieli upomniec. A teraz taki biedny przesladowany :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juliusz Re: Przeklinanie w polu IP: *.13-2.cable.virginmedia.com 05.02.10, 00:17 Wyobrazam sobie jak brne po kolana w sniegu przez angielskie zadupie i dogania mnie radiowoz. Policjanci oczywiscie sie zatrzymuja, pozdrawiaja mnie i pytaja czy wszystko u mnie w porzadku. Po ktotkiej rozmowie prawdopodobnie zaproponuja podwiezienie. Zegnamy sie uprzejmie i zyczymy sobie milego dnia/nocy. Brzmi niewiarygodnie? A dlaczego? Policja w Anglii nie jest oczywiscie idealna i pozbawiona wad. Ale w odroznieniu od Polski angielscy policjanci sluza spoleczenstwu, na co sklada sie lapanie przestepcow, ale rowniez pomaganie obywatelom w codziennych sytuacjach. Prosze nie zrozumiec mnie zle - nie sugeruje, zeby policja zamienila sie w nianki i darmowe uslugi transportowe. Niech po prostu zaczna sluzyc ludziom, z ktorych podatkow placone sa ich pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurcze Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 05.02.10, 00:20 chyba tez zostane psem i bede sie wyzywac na innych majac nad nimi wladze , za jedynki w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Przeklinanie w polu IP: *.chello.pl 05.02.10, 00:24 A za wydzieranie się po nocy też wlepią mandat za 5 stówek? No to szkoda że nie wiedizałem. Kiedyś w Legnicy, śpiąc w hotelu Qubus, po powrocie z nart we Włoszech, o 5 rano obudziło nas dzikie zawodzenie pielgrzymki kierowane kilkoma megafonami. Wyli jak koty do księżyca, na całe gardło. Ze sto chłopa i baba, 100 x 500 zł = 50.000 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porucznik Borewicz Re: Przeklinanie w polu IP: *.net 05.02.10, 00:40 Swoją drogą, to warto zauważyć jaką etykietę wystawiło tych dwóch funkcjonariuszy całej jeżewskiej Policji. Co gorsza, jest to etykieta rozpowszechniona w całej Polsce na pierwszej stronie Gazety. Teraz chyba żaden rozsądny uczestnik ruchu drogowego nie będzie zbliżał się do tej wsi bez dyktafonu albo orszaku świadków;) Przykre, ponieważ pewnikiem wszyscy funkcjonariusze ze Świecia nie prezentują takiego poziomu, ale znalazło się dwóch śmiałków, którzy wystawili wszystkim opinię. Jak to się mówi, w każdej rodzinie jest jakaś czarna owca. Gorzej, gdy ta jedna owca zrobi z wszystkich... samców owcy;) 500 zł za przeklinanie w polu? No way! Odpowiedz Link Zgłoś