Dodaj do ulubionych

ANGELS CLUB nowe oblicze

IP: *.tvgawex.pl 09.03.10, 22:03
Chciałbym wszystkich poinformować iż Angels Club w Świeciu na ulicy
Mickiewicza 2a (dawny Sfinks) nie jest juz klubem tańca Go-Go lecz normalna
Dyskoteką. W każdy piątek i sobote oraganizowane sa dyskoteki BEZ pokazów
tańca Go-Go. Wstęp na impreze dla panów to 5zł Panie wchodzą za darmo!!!!!
Klub otwarty jest również w pozostałe dni tygodnia od godziny 20:00!! Poza
tym klub ma w swojej ofercie organizacje imprez urodzinowych, imprez
integracyjnych, w każdy wtorek wieczory filmowe od 20:00 środa Karaoke. Na
każdej imprezie promocje w barze dla osób pełnoletnich. informacje o imprezach
oraz rezerwacjach pod numerem gg 1262774
SERDECZNIE ZAPRASZAMY
Obserwuj wątek
    • Gość: uuu Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 22:40
      śmieszne, żeby info było pod gg
      stronę se jakąś zróbta! wstyd!
      • Gość: gość Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.tvgawex.pl 09.03.10, 22:45
        skoro klub jest nowy to wszystko musi byc w przebudowie przebudowa strony klubu
        Go-go nie trwa 5min tym bardziej ze ciezko dostepne sa hasla... jesli ktos chce
        to wystarczy znasc profil Klubu na np naszej Klasie tam sa podane numery do
        rezerwacji
        • Gość: uu Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 22:49
          tak, wiem jak wyglądała strona z go-go, też żal i prowizorka, nic konkretnego..
          na naszej klasie? hehe ;)
          • Gość: ggg Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.tvgawex.pl 09.03.10, 23:04
            Tak pisac potrafi kazdy a szczegolnie konkurencja:D czasy sa jakie sa i kazda
            forma reklamy sie liczy zeby poinformowac potencjalnego klienta o imprezach:0
            konkurencja woli obrazac inne kluby na forum z naszej strony wolimy dawac tu
            tylko swoje informacje. konkurencja niech robi co chce o pakzuje swoj poziom:)
            • Gość: uu Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 23:08
              jaka znowu konkurencja? nie wyobrażaj sobie zbyt wiele.
              nie dorastacie nawet do pięt owej waszej wyimaginowanej konkurencji z gg i naszą
              klasą
              buahahah
              • Gość: g Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.tvgawex.pl 09.03.10, 23:20
                No czyl;i odrazu widac ze pisze konkurencja:) a ze nie dorastamy im do piet hmm
                przemilcze ten fakt:D rzeczywiscie jestesmy poziom nizej bo nie wpuszczane so do
                klubu osoby ponizej 18 roku zycia co powoduje ze w klubie nie ma pijanych dzieci
                walajacych sie po scianach no to naprawde zle o nas swiadczy:D Wygląd klubu
                pewnie dla ciebie tez jest bardzo slaby hmm nie widze sensu prowadzenia dalszej
                rozmowowy. Pozdrawiam :)
                • Gość: uu Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 23:24
                  czytaj człowieku ze zrozumieniem. NIE JESTEM KONKURENCJĄ. czy dla ciebie każdy
                  kto cię zjedzie jest konkurencją?! powtórzę - konkurencja(jeśli by była) nie
                  wzięłaby was nawet pod uwagę. kropka.
                  • Gość: g Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.tvgawex.pl 09.03.10, 23:37
                    a tu cie nie milo zaskocze niestety pracowalem kiedys w konkurencji i tam
                    robienie syfu konkurencji bylo na porzadku dziennym nawet mocno zabiegane bylo o
                    to:) a nawiazujac domnie nie jestem szefem aniosom pracujaca w angels tylko
                    kolegom ktory widzi duzy potencjal w klubie chociazby od strony wizualnej i
                    warunkow do rozwiniecia imprezy na poziomie jakiej dawno nie bylo w swieciu
                    dlatego pomagam w promocji klubu... proponuje przyjsc do klubu zobaczyc jak
                    wyglada a wtedy krytycznie sie wypowiadac:) pozdrawiam serdecznie:D
    • Gość: rio Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.tvgawex.pl 10.03.10, 00:01
      Po co inna opcja reklamy jak cale świecie dobrze wie ze pan A. S. jezdzi po
      miescie i zrywa plakaty wszystkich konkurencji z miasta inie tylko jest duzo
      osob ktore widzialy to noca i wieczorami na wlasne oczy:D
      • Gość: andrzej Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.146.243.202.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.03.10, 00:29
        pomykam autem bo lubię czytam to i śmiech sam się pcha na usta
        dodajesz sobie z tą konkurencją rób człowieku swoje a będzie dobrze
        no i nie staraj się oczerniać innych kryjąc się za literkami chcesz
        porozmawiać zapraszam życzę NAJLEPSZEGO
      • Gość: aga Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 00:30
        nie widzę nic złego w tym, że ktoś reklamuje się na forum, nk, czy w
        jakiejkolwiek formie, pod warunkiem, że jest to czysta gra...strona internetowa
        nie jest wyznacznikiem wszystkiego. Sami coś otwórzcie ciekawego, żeby innym
        szczęka opadła....z tego co widzę, to sami specjaliści od reklamy i marketingu
        :/ nuda, nuda, nuda!!!!!! hehehehehe. Poza tym, nie rozumiem tego całego
        zamieszania odnośnie klubu go go...w dużych miastach nie stanowi to zgorszenia,
        ani głównego tematu do rozmów. Sami świeccy święci...a co dzieje się w biały
        dzień, albo na dyskotekach????
        • Gość: maki Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 00:38
          co do pana A. S....hmmm, sprzedałby alkohol nawet niemowlakowi, gdyby ten
          potrafił wyciągnąć rączkę z kasą...sprzedałby wszystko, nawet siebie...., więc w
          dzisiejszych czasach, każdy, kto jakkolwiek stara się, nawet kosztem zysków, nie
          rozpijać 10-15latków, ma dla mnie ogromny +
    • Gość: tyle w temacie Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 00:53
      ile jeszcze razy będziecie się tłumaczyć z tego, coście z tym
      lokalem zrobili otwierając tzw. "go-go"? Już raz pisaliście, że
      teraz jest tam dyskoteka i całe Świecie i okolice to wiedzą. Skoro
      nie chcą tam chodzić to nic na to nie poradzicie.
      • Gość: szagi Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 01:17
        jak dla mnie dyskoteka czy go go to to samo...różnica tylko w tym, czy laski
        rozkładają nogi za kasę, czy za darmo :D grunt, że jest przyjemny dla oka lokal,
        otoczenie i towarzystwo. Nie patrzę już na opinie innych, szczerze mówiąc mam
        wszystkich w d...idę tam, gdzie mi pasuje, a oceniany często na forum A.C., jak
        dla mnie jest spoko. Ciekaw jestem tylko, czy gdyby ten sam właściciel od razu
        otworzył dyskę, a nie klub "roznegliżowanych panienek", byłoby inaczej. Sam już
        nie wiem, czy te ataki to kwestia niechęci do osoby, która otworzyła coś innego
        w Świeciu, czy kompletnej beznadziejności lokalu. Byłem w innych i szału nie
        było. <a, więc wrażenie, że to kwestia właściciela.
        • Gość: THE END Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.swiecie.vectranet.pl 10.03.10, 07:24
          Skasować ten temat!Wyżej jest podobny.
          • Gość: Adrian Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 13:50
            zal mi was!
            • Gość: aba Re: ANGELS CLUB nowe oblicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 20:02
              Ile można czytać o tym angels. Dajcie sobie luz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka