Gość: andrzej IP: *.182.186.43.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.10, 17:59 Mam 58 lat i poszukuję pracy fizycznej . Jestem zdrowy i nie boję się żadnej pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: Poszukuję pracy IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 18:23 > [...] nie boję się żadnej pracy Zapraszam więc tutaj. W tytule występuje co prawda rodzaj żeński, ale przy dobrych układach nie powinno to stanowić większego problemu. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 19:54 Był Pan już w Urzędzie Pracy ? Tutaj Panu raczej nikt nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Poszukuję pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.04.10, 20:52 > Był Pan już w Urzędzie Pracy ? Tutaj Panu raczej nikt nie pomoże. Pup mu pomoże na pewno. Zastanów się czasem, zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:59 To, że Tobie nie pomógł i sam pracę znalazłeś, nie znaczy, że innym może nie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Poszukuję pracy IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 17:13 Podejrzewam ze PUP mało komu pomógł..... Nie liczyłabym na PUP:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuu Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 19:31 PUP może tylko zaszkodzić, np. zmuszając do stażu w jakimś tragicznym miejscu albo u pracodawcy-tyrana itp. a gdy odmówisz stażu, skreślą cię z ubezpieczenia na 3 miechy. I weź wtedy zachoruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 19:57 Coś wiem na temat PUP, niestety także szukam pracy i to poprzez różne sposoby, nie tylko przez inernet.Mam 21 lat, średnie wykształcenie(kobieta).Mój e-mail praca211@op.pl, jeśli ktoś mógłby pomóc proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś