Dodaj do ulubionych

Poszukuję pracy

IP: *.182.186.43.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.04.10, 17:59
Mam 58 lat i poszukuję pracy fizycznej . Jestem zdrowy i nie boję się żadnej
pracy
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: Poszukuję pracy IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 18:23
      > [...] nie boję się żadnej pracy

Zapraszam więc tutaj. W tytule występuje co prawda rodzaj żeński, ale przy dobrych układach nie powinno to stanowić większego problemu. ;)))
      • Gość: ... Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 19:54
        Był Pan już w Urzędzie Pracy ? Tutaj Panu raczej nikt nie pomoże.
        • Gość: :) Re: Poszukuję pracy IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.04.10, 20:52
          > Był Pan już w Urzędzie Pracy ? Tutaj Panu raczej nikt nie pomoże.

Pup mu pomoże na pewno. Zastanów się czasem, zanim coś napiszesz.
          • Gość: ... Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:59
            To, że Tobie nie pomógł i sam pracę znalazłeś, nie znaczy, że innym może nie pomóc.
            • Gość: bbbb Re: Poszukuję pracy IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.10, 17:13
              Podejrzewam ze PUP mało komu pomógł..... Nie liczyłabym na PUP:(
              • Gość: uuu Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 19:31
                PUP może tylko zaszkodzić, np. zmuszając do stażu w jakimś tragicznym miejscu
                albo u pracodawcy-tyrana itp. a gdy odmówisz stażu, skreślą cię z ubezpieczenia
                na 3 miechy. I weź wtedy zachoruj.
                • Gość: gość Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 19:57
                  Coś wiem na temat PUP, niestety także szukam pracy i to poprzez
                  różne sposoby, nie tylko przez inernet.Mam 21 lat, średnie
                  wykształcenie(kobieta).Mój e-mail praca211@op.pl, jeśli ktoś mógłby
                  pomóc proszę o informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka