Dodaj do ulubionych

Nowe forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 12:10
Zapraszamy wszystkich na nowe forum Świecia. Forum jest w pełni niezależne - powstało jako prywatna inicjatywa, nikt nie kasuje niewygodnych wątków i nie usuwa niewygodnych postów - oczywiście trzymamy się netykiety.

Można pisać anonimowo (bez zakładania konta), choć sama rejestracja zajmuje dosłownie sekundy! Układ strony jest bardzo przejrzysty, przyjazny dla użytkownika i nikomu nie powinien sprawić najmniejszych kłopotów.

Zapraszamy do udzielania się na forum. Sprawdzcie sami: www.swiecie.miejsce.me
Obserwuj wątek
    • Gość: ZbychU Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 13:05
      cos wam tam chyba nie za bardzo dziala bo ja przynajmniej nie widzie zadanego forum, tylko jakas strone...
      • Gość: gość Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 13:29
        jakąś stronę? hmmm... no ta jakaś strona to jest właśnie forum :)
        • Gość: gość Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 13:31
          zresztą powtórzę link: www.swiecie.miejsce.me
          • Gość: dziala Re: Nowe forum IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 13:37
            jest forum :) a sluchaj chcialem sie wypowiedziec napisalem kliknalem wyslij ale mojej wiadomosci nie ma ? co jest ?
            • Gość: craft Re: Nowe forum IP: 195.12.33.* 14.09.10, 14:02
              Może to problem z captcha ? Upewnij sie proszę, że dobrze przepisujesz ten kod krzywy z obrazka - niestety to musi być jeżeli chcesz pisać jako gość.

pozdro.
              • Gość: gość Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:16
                nie no działa elegancko wszystko - w trybie gościa również
                • Gość: ja Re: Nowe forum IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 14:28
                  Jakieś mało czytelne to forum,mi się nie widzi.
                  • Gość: gość Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:35
                    byłem strasznie ciekaw kiedy znajdzie się pierwszy malkontent - wystarczyło kilka godzin :)
                    • Gość: ja Re: Nowe forum IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 14:42
                      To co miałem napisać że mi się podoba skoro mi się nie podoba?
                      • Gość: ak47 Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:46
                        przecież oczywista sprawa, jednemu się spodoba innemu nie
                    • Gość: ak47 Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 14:43
                      hehe gazeta jest poukladana pierwsza klasa ;) no i szkoda ze chlopaki nie maja jeszcze tylu reklam napchanych wszedzie gdzie sie tylko da :)))
                      • Gość: Humanoid Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 15:00
                        oczywiście, że jednemu się podoba a drugiemu nie. ale jeżeli ktoś napisał, że to nowe forum wydaje mu się mało czytelne to musi być chyba inteligentny inaczej. już prostsze być nie może.
                        • Gość: skoczan Re: Nowe forum IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 08:53
                          ładne graficznie jest - jaki to system? to jakieś phpBB w innej wersji? czy jakieś komercyjne rozwiązanie?
                          • Gość: ? Re: Nowe forum IP: *.ip.netia.com.pl 17.09.10, 09:38
                            A widzisz tam cokolwiek podobnego do phpBB, że pytasz czy to jego inna wersja? :)
                            • Gość: krys Re: Nowe forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.09.10, 20:09
                              takich for jest już kilka
                              Gazeta Pomorska
                              Forum powiatu Świeckiego
                              Świeciak.pl
                              e Świecietwoje miasto
                              wiec myślę ,że mimo wszystko wszyscy będą tu bo to forum sensacji a nie tematyczne
                              • Gość: gordon Re: Nowe forum IP: 109.243.56.* 18.09.10, 15:12
                                to forum jest lepsze bo ma wiecej reklam
                                • Gość: Robi Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 12:46
                                  Ładne graficznie i coś tam się dzieje. Powowdzenia.
                                  • Gość: jarek Re: Nowe forum IP: 188.33.207.* 09.10.10, 17:00
                                    oksir chyba robi konkurencję gazecie!
                                    • Gość: robik Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 15:38
                                      to nie jest forum oksiru!!!
                                      • Gość: TrixTrax Re: Nowe forum IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.10, 08:39
                                        to pewnie kablówki
                                        • Gość: gosc Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:23
                                          nie, to jakaś kolejna prywatna inicjatywa
                                          • Gość: masa Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 12:05
                                            a mi nie działa!!! jaki to jest adres tego forum?
                                            • Gość: ak47 Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 12:33
                                              swiecie.miejsce.me
                                              • Gość: gregi Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 07:56
                                                fajna domena - swiecie.miejsce.me :)
                                                • Gość: gośc Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 13:37
                                                  me - takiej końcówki też jeszcze nie widziałem. dziwna, może zagraniczna jakaś? macedonia?
                                                  • Gość: darasso Re: Nowe forum IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 08:22
                                                    gdzie tam macedonia! teraz mozna se domeny wymyslac jakie sie chce!!
                                                  • Gość: fajne Re: Nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 07:44
                                                    fajne tylko czemu na internet explorer nie moge dodawac anonimowych postow?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka