kajak2222 08.11.13, 13:01 Witam, szukam sali do wynajęcia na imprezę urodzinową na ok 30 osób w Świeciu lub okolicy. Orientuje się ktoś gdzie mogę szukać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr2_pl Re: Wynajem sali 08.11.13, 15:14 Ja robiłbym w Stylowej. Wszystko zależy od kasy jaką chcesz wydać i klasy zamierzonej imprezy. Niestety nie podałaś swoich oczekiwań w tym zakresie, więc trudno coś konkretnie doradzić. Tych sal jest multum i raczej o niskim standardzie z chemicznie konserwowanym jedzonkiem. To oczywiście ogólnie i niech nikt nie bierze tego do siebie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dolna-pa Re: Wynajem sali 09.11.13, 06:11 Co do chemii, to Biggi ma swoją kuchnię na miejscu. Gotują i stawiają na stół. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2_pl Re: Wynajem sali 09.11.13, 14:15 Fajnie z tym gotowankiem na miejscu, nie wiedziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sale_do_wynajecia Re: Wynajem sali 12.08.16, 15:19 SALE POD WYNAJEM Wynajem SAL NA wymarzoną 18tkę ! urodziny, wieczór kawalerski i panieński W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu tel. 500 400 406 e-mail taniec-fen@wp.pl Sprawdź Nas również na instagramie - FEN_szkola_tanca i FB I SNAPCHACIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
1asiula1 Re: Wynajem sali 09.11.13, 21:36 Sala w Sulnówku jest fajna i dostępna cena. Jeśli chodzi o jedzenie to zawsze można zamówic catering np. Bruś. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sale_do_wynajecia Re: Wynajem sali 12.08.16, 15:18 SALE POD WYNAJEM Wynajem SAL NA wymarzoną 18tkę ! urodziny, wieczór kawalerski i panieński W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu tel. 500 400 406 e-mail taniec-fen@wp.pl Sprawdź Nas również na instagramie - FEN_szkola_tanca i FB I SNAPCHACIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
zetozetia Re: Wynajem sali 12.08.16, 15:35 wydaje mi się, że w Sulnowie lub Sulnówku coś jest, a jak nie tam o na pewno w Dworzyskach. Sale akurat na 30 osób :) Odpowiedz Link Zgłoś