resterter 16.08.15, 12:55 Gdzie znajdę dobrego weterynarza w Świeciu? I ile zapłacę u niego za odtrucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cd-rom2 Re: Weterynarz Świecie 16.08.15, 20:10 Polecam pana Machela, ul. Klasztorna, blisko rynku. Już parę razy bardzo pomógł mojej psinie. Cenę poznasz zapewne na miejscu, z fusów nikt nie wywróży. Odpowiedz Link Zgłoś
60karo Re: Weterynarz Świecie 17.08.15, 19:43 Pani Kotowska na WP, koło Enei. Cena, to już indywidualna sprawa, ale myślę, że u Pani Kasi nie zapłacisz więcej niż u innych weterynarzy w Świeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
abcde56 Re: Weterynarz Świecie 18.08.15, 12:20 Polecam pana Machela. Ma serce do zwierząt, wiedzę i rozsądek cenowy Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy_marry Re: Weterynarz Świecie 22.08.15, 07:09 Forumowy sfrustrowany idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
ciastkoztwixa Re: Weterynarz Świecie 24.08.15, 11:08 wow1950 napisał: > krwawy_marry napisał: > > > Forumowy sfrustrowany idiota... > > > wiem, że krway_marry chodzi z rybką do weterynarza, a rybka takowa to zamrożo > ny pstrąg ahahah :DDDDDDDD:)))))))))))) Jak chce to niech sobie nawet z mrówką i muchą chodzi i guzik Ci do tego... Odpowiedz Link Zgłoś
tutejsza12 Re: Weterynarz Świecie 10.01.16, 21:34 Witam serdecznie. Byłam z moją psina u pani doktor na dużym rynku ponieważ bardzo zaczęła się drapac widać było, że bardzo cierpi. Pani doktor nie miała dla mnie zbytnio czasu wgl była nerwowa i wydawalo mi sie ze jej przeszkadzam. Wcisnęła mi cudowne kropelki na pchly za niebagatelne prawie 60 zł. Kropelki oczywiście nie pomogły ( oglądałam psa i nie widziałam żadnych pchel ). Wróciłam ponownie i tym razem dostałam karmę za 30zl / kg ,której pies w ogóle nie chciał jeść. Tak więc zostałam sama z chorym psem i karmą. Generalnie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś