Dodaj do ulubionych

ODDAM MEZA !

IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.04.05, 19:52
Oddam meza w dobre rece za symboliczna ZLOTOWKE!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ><><><><>< Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 20:28
      A dlaczego chcesz Jego oddać?
    • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 21:33
      Rece to mam dobre, ale mnie interesuja konkrety ile przebiegu jaki starz ile
      pali ile pije czy posluszny ile kosztuje utrzymanie i czy zna sie na robocie?;)
      moge nawet go zlicytowac i dac 2 zl znaj moje dobre serce;P
      • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.04.05, 23:03
        Nie mlody nie stary,nie pije nie pali, nie drogi w utrzymaniu,nie
        leniwy.POWOD:NIE CHCE WYCHODZIC Z PSEM !!!!!!
        • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:41
          Eeee to ja sie wycofuje tez mam psa i wlasnie po to meza szukam zeby go
          wyprowadzal...:P
          • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.04.05, 02:04
            Luisa,tylko smierc albo rozpusta moze rozdzielic malzonkow.nie pies.pojdz po
            rozum do glowy,albo jeszcze lepiej do Biblii,to pomoze ogromnie wam obojgu.
            szczerego i radosnego powodzenia.
            • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 10:56
              Kazik! A ciebie co z tych dwóch przykładów rozdzieliło?
              • Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.04.05, 11:06
                No i co Kazik???
                Zapomnial wol jak cielecim byl?!?!?!
                • Gość: Lucek Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:28
                  Kazik ultra-katol...Luisa boj sie bo w ramach katolickiego milosierdzia
                  inkwizycje na Ciebie napusci za bezbozne praktyki hehehe :D
                  • Gość: Disco Satano Re: ODDAM MEZA ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 13:15
                    Lucek ultra-satan! Hoduje w domu czarne koty a potem zawija je w taśme klejącą
                    bo pękają!!!! Apage satnas Lucyferus Bejas!!!
            • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:23
              postanowilam go zdemaskowac: kazik to Ojciec Dobra Rada, tak to sam on Tadeusz
              R. o dzis na forum beda propagowane takie wartosci jak Radio Ma-ryja i TV Trwam
              w rock'n'rollu ;P
              • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 11.04.05, 17:00
                milosci do Boga i do blizniego nauczyc moze tylko Biblia,czyli Slowo samego Boga
                ,ja moge tylko na to wskazac.co do pana Rydzyka,to nie mam z tym panem nic
                wspolnego.no i smieje sie ponoc zawsze ten,co to czyni ostatni.porzucanie
                wspolmalzonka to nie temat do zabawy,Bog nie pozwoli sie z siebie naigrywac.
                lepiej w szczerosci serca isc po rozum do glowy i przemyslec wszystko na
                podstawie Biblii.ku chwale Boga i radosci blizniego.
                • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:35
                  Nie mam prawa wtraca sie w Twoje zyciwe religijne ale zrozum to byla PROWOKACJA
                  ZART a Ty tu z Bogiem wyjezdzasz to czy Pani Luisa porzuci swego meza czy nie
                  to jej sprawa jej sumienie nie baw sie w moralizatora bo to tylko ZART!!! bo
                  pies to przycznyna wielkiego karyzysu ;P <buhaha>
                • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 18:11
                  Kaziu, co ty tu pieprzysz jak pocięty, odpowiedz wprost na pytanie.
            • Gość: marek Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:40
              A ty co z Rydzykiem się całowałeś . Palma odbija ? Za dużo radia maryja
              słuchasz .
    • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.04.05, 22:15
      JEST NAPISANE:
      "Kto WAS jest bez winy,niech pierwszy zuci kamien
      i nie sadzcie,byscie nie byli sadzeni"
      A Modlicha sie zna na sprawie,bo nie ktorzy tutaj lykaja haczyki jak male
      rybki.Pozdrowienia dla Modlichy!!!!LUISA
      • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:10
        Rzuci pisze sie przez "RZ".
        • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 12.04.05, 00:06
          mimo wszystko warto nam wszystkim do Biblii w wolnej chwili zajrzec,to nam
          wcale nie zaszkodzi,nawet jezeli mamy mile usposobienie i chec do zartow.
          • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 07:18
            Słusznie prawisz ale nie odpowiedziałeś na pytanie które zadałem ci wyżej.
          • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 12.04.05, 20:31
            Wszystko jedno jak sie pisze najwazniejsze ,ze wiesz o co chodzi!
      • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:18
        dzieki za pozdrowienia moje ego zostalo polechtane i uroslam w swoich oczach
        tak mi sie dobrze zrobilo ze mozesz tez poczuc sie pozdrowiona Lusia;) :p
        • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 12.04.05, 23:46
          Gosciu,dziekuje za poparcie.zas co do pytania,to jeszcze nic.
          • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 07:45
            To skąd wiesz że tylko te dwa przypadki?
            • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 13.04.05, 17:47
              Gosciu,dzieki za dociekliwosc.lecz ta sprawa w chrzescijanskim kraju wiadoma
              winna byc kazdemu.to przeciez Bog stworzyl czlowieka,udzielil im slubu i
              wskazal na czym malzenstwo ma polegac.udowodnil rowniez to Jego Syn Jezus,kiedy
              przebywal na ziemi.dlatego wiem to i inni tez to powinni wiedziec po prostu z
              Biblii,ktora to jest najwazniejszym autorytetem dla kazdego z ludzi.
              • Gość: ;) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:25
                Pieprzysz jak mały kaziu! Przeczytaj co napisałeś a sam zrozumiesz ze pieprzysz
                głupoty. Widać że biblii nie czytałeś a starasz się tu nauczać.
              • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 13.04.05, 19:51
                jak chcesz to zostan przy swoim.lecz od czasu do czasu chociaz mozesz do Biblii
                zagladnac.poczytaj i rozwaz.a jak jestes wierzacy,to i do swego ksiedza sie
                odwaz zapytac o to czy owo.tylko wszystko badaj na podstawie Pism.przekonasz sie
                sam.a nadzieje mam,ze Biblie w domu masz i ze Ona rowniez dla ciebie cenna jest.
                radosci z Niej korzystania.a na poczatek zwroc uwage na dwa wersety z Pisma sw.
                w 2 liscie Pawla do Tymoteusza 3 rozdzial 16 i 17.
                • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:37
                  Pieprzysz jak mały kaziu dalej? Sam zacznij lepiej czytać.
                  • Gość: Lucek Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 12:58
                    Kaziu...nie bac nadgorliwy ...jest ladna pogoda, wyjdz na spacer, anie siedisz
                    w domku przed kompem gorliwie wczytujac sie w biblje i prawisz moraly..to
                    niezdrowe :P
                    • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 14.04.05, 18:04
                      Lucek,czas i przyszlosc sama to pokarze.lepiej byc ostroznym w czas.chyba nie
                      jest ci obca przypowiesc o dziesieciu pannach.a z pogody tez korzystajmy.
                      • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 18:57
                        Kazik skoncz nudny jestes!!! ile mozna marudzic? daj spokoj przestan pisac
                        ciagle to samo, pozwol miec wlasne zdanie nie kazdy jest katolikiem a Ty
                        jeszcze swoim smeceniem zrazasz ich do religi to nie jest miejsce na dyskusje o
                        wierze wiec SKONCZ!!!
                        • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 14.04.05, 19:17
                          kazdy ma prawo sie wpisac,ty tez.a czytac mnie nie musisz,wcale o to nie
                          blagam.i naturalnym jest i to,ze mozna miec swoje zdanie.to,ze nie kazdy jest
                          katolikiem,to ja tez rozumiem,sam rowniez nim nie jestem.zwrocilem tylko uwage
                          na Slowo Boze czyli Biblie,bo tylko to Slowo moze kazdemu z nas, wiele w zyciu
                          pomoc.naprawde.gosciu Modlicha,wiem,ze nie zapomnisz tego co pisalem i w
                          slusznym dla siebie czasie,to sobie przypomnisz.
                          • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:16
                            OK zwrociles a ja zaraz zaczne zwracac jak jeszcze takiego jedengo posta
                            napiszesz masz racje nie musze tego czytac ale te Twoje literki same sie w
                            oczka pchaja to mial byc temat z jajem a Ty tu dystupy religijne prowadzisz.
                            Osobiscie to mi sie napewno nie przypomna mi sie Twoje slowa i do Biblii po
                            natchnienie nie siegne bo jestem A-T-E-I-S-T-K-A i tak juz zostnie ew. bede
                            szukac wiry innej niz katolicka!!!Nie obnos sie tak z Twoja wiara bo chyba
                            nawet w Biblii napisali ze trzeba sie "modlic w ukryciu a Pan ktory jest w
                            ukryciu odda Tobie..." a moze nie jest tak???zle mnie na polskim uczyli jak
                            bylo o Biblii?<buhaha>
                            • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:35
                              Ten kaziu to pierdołą do kwadratu, a na dodatek sam biblii nie zna a próbuje
                              nauczać. Jak dobrze poczytacie co tu pieprzy to zrozumiecie że to jakiś
                              pieprzniety świadek co mysli że wszystkie rozumy pozjadał, a biblie to tylko z
                              okładki widział.
                              • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 14.04.05, 22:05
                                zycze wam powodzenia.a za madrego wcale sie nie uwazam.cieszy mnie jednak to,
                                ze zwrociliscie uwage na to co pisalem.wiem,ze to nie bylo na marne.poniewaz
                                jestescie inteligentnymi osobami i na pewno juz zawsze to bedziecie pamietac.
                                i jeszcze nie raz sie to wam przypomni.i wcale to nie bylo na temat,a to dlatego
                                ze kazdego czlowieka codziennosc,nawet ateisty,jest odzwierciedleniem jego
                                stosunku do Stworcy,nawet jezeli sobie z tego sprawy nie zdaje.kazdy tez
                                powinien tolerowac inny poglad z szacunkiem do drugiej osoby.to sie rowniez
                                nazywa milosc do bliznich.dlatego ani sie z was wysmiewam,ani obrazam.zycze jak
                                najlepszej przyszlosi i radosci w kazdym aspekcie zycia codziennego.
                                • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:33
                                  Ble, Ble, Ble!
                                  • Gość: Stary znajomy Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 23:41
                                    Czyżby stary znajomy Norbert znów się nudził za wielką wodą?
                                    Kaziu styl jakby ten sam i gadka jak sprzed lat w Przemyślu.
                                    O ile pamietam żonka cię w trąbę puściła.
                                    • Gość: :) Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 06:57
                                      Skoro pieprzył takie kaziowe farmazony też bym go zostawiła.
                                • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 07:32
                                  Ateista odrzuca istnienie Stworcy...nie odpowiadasz na pytania!
                                  • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.04.05, 18:27
                                    i ma do tego prawo,jego sprawa.lecz oliwa na wierzch wyplywa,jak mowi pewne
                                    przyslowie,i kazdy sie w koncu dowie i przekona,ze Bog naprawde istnieje.jak o
                                    tym wie dobrze Szatan,ktoremu jednak zalezy na unicestwieniu zycia i ludzkosci,
                                    do ktorego to unicestwienia sam siebie doprowadzil po przez pyche i
                                    zarozumialosc.badzmy trzezwi i nie nasladujmy Go.to wyjdzie kazdemu na dobre.
                                    • Gość: Stary znajomy Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:44
                                      Cos starasz sie kaziu mnie unikać. To jak było z twoja starą?
                                      • Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 17.04.05, 20:49
                                        Aj,Aj,Aj,dlugo mnie nie bylo w necie widze ze temat goracy.Jak widze nikt nie
                                        ma chyba tutaj dobrych rak dla mojego meza.No coz musze czekac az znajdzie sie
                                        jakas mila panienka.Albo piesek albo maz chyba jeszcze sie zastanowie.
                                        • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:15
                                          A ja to juz poszlam w odstweke bylam pierwsza najpierw pozrowienia dla mnie a
                                          teraz "nie ma dobrych rak":P Napisz wprost ze mez zal i chcesz go sobie
                                          zostawic oj Luisa podpadlas mi;)Temat sie goracy bo Kaziu sie wpie... wepchnal
                                          w lekki temat z problemami natury egzystencjalnej...<buhaha>
                                          • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 18.04.05, 15:05
                                            NA POCZATKU OCZYWISCIE POZDROWIENIA DLA MODLICHY !!!!
                                            Sama nie wiem jak to sie stalo ale mam wytlumaczenie,wczoraj bylam po 1500km
                                            tresie az we lpie sie krecilo.A z moim mezem pisalam ze sie jeszcze zastanowie
                                            bo jak nie ma dobrych rak na tym swiecie to co ja biedna zrobie?Sama
                                            zrezygnowalas z mojego meza bo wiesz jak to jest z psami bo podobno tez go
                                            masz.A co do tego calego Kazia to daremny futer!!!NUDZI!!!!Luisa
                                            • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 18.04.05, 16:04
                                            • Gość: LIUSA Re: ODDAM MEZA ! IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 19.04.05, 11:08
                                              Biore w ciemno
                                              • Gość: kazik Re: ODDAM MEZA ! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 19.04.05, 16:09
                                                czasami brac i w ciemno jest czyms dobrym.nawet jezeli to na poczatek moze
                                                wydawac sie nudnym.przepraszam tez za me cie nudzenie.lecz nie zapominaj mnie,
                                                i razem z mezem cieszcie sie zyciem,i pieskiem tez.to mily i nie winny
                                                przyjaciel i rowniez potrzebuje troski kazdego z nas.mam tez,to wiem.
                                                • Gość: Stary znajomy Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:08
                                                  A mnie wciąż kaziu unikasz. Może tak na własnym przykładzie jakieś kazanie
                                                  palniesz? Może być nawet ciekawie jak się tu nam wyspowiadasz jak to z tobą i
                                                  twoją małżonką było.
                                                  • Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 20.04.05, 18:54
                                                    NO! to mozebyc bardzo ciekawa historyjka.Moze doczekamy sie jakiejs ciekawej
                                                    bajki na dobranoc?CO Kaziu?
                                                  • Gość: adam Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:19
                                                    A co ja mam oddac jak jestem kawalerem-nerke.?
    • Gość: LUISA Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.05.05, 22:02
      Juz nikt nie znajdzie sie na moje ogloszenie,a taka mialam nadzieje.
      • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:56
        Ok biore... niech strace (a moze zyskam;)) a psa to Ci moge wyprowadzac razem z
        moim beda sobie chodzic pewnie sie zaprzyjaznia :D Pozdro
        • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 11.05.05, 18:30
          Modlicha !!!! Wiedzialam ze masz dobre serce.A ten piesek jest duzy czy
          maly,suczka czy piesek?Pozdrowienia LUISA
          • Gość: Modlicha Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:32
            Maly piesek ale bardzo towarzyski:P pozdrowienia
            • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.05.05, 09:44
              To fajnie bo ja mam tez malego tylko ze on jest bardzo agresywny i odrazu
              gryzie jak opetany.To jest piesek z charakterkiem.Ale po kilku spodkaniach robi
              sie lagody jak baranek.Pozdrowienia LUISA
              • Gość: @23 Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:29
                Dziś to i ja bym swojego odała i dopłacia za zatrzymanie tylko nastepczyni
                głucha musi być to takie głupoty gada.
                • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 30.05.05, 21:50
                  Nie bardzo rozumiem o co tobie biega.Prosze troche jasniej.A moze inaczej
                  wyrazniej.Luisa
                  • Gość: !<><>! Re: ODDAM MEZA ! IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 30.05.05, 23:46
                    Słabo czaisz w takim razie
                    • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.06.05, 22:04
                      Nie bede sie pytac ciebie ile klas skonczyles/las ale napewno kolo mnie nawet
                      nie staniesz,to zaraz widac po prostackim tekscie.
                      • Gość: adam Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:57
                        A dlaczego?Czy obiad był zasłony czy seks nieudany.
                      • Gość: !<>! Re: ODDAM MEZA ! IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 03.06.05, 11:14
                        No nie wiem kto tu ma durne pomysly-ja tego tematu nie wymysliłem...:)
                        PROSTACZKO!!!
                        • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 09.06.05, 20:32
                          No, takiego meza to nawet nie dotknelabym 4 metrowym kijem.Brzydze sie takich
                          ludzi jak Ty.FUJ!!!!!Co za paskuctwo.Fe!!!!!Co za slownictwo?!?!
                          • Gość: !<>! [...] IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 09.06.05, 21:23
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • Gość: Luisa Re: ODDAM MEZA ! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 10.06.05, 20:05
                              Jestes daremny futer!szkoda slow.Prostaku
                • Gość: I-rock Re: ODDAM MEZA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:10
                  Moj kolega z filozofii mowi,ze"ona sie stara"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka