Dodaj do ulubionych

KIEDY ROZWALĄ SECE 2

IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 10:33
AHA I JEŚLI ZNA KTOŚ ADREY QEESTBOOKÓW NA FORA SZCZEGÓLNIE CHODZI O ZIELENINE
Obserwuj wątek
    • Gość: zimmek Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 14:47
      Cos mi się wydaje ze poczekamy dłużej z rozwaleniem seca 2 i nie liczyłbym na
      maszych hakierów to co sie dzieje na grupach o tej tematyce niczego dobrego nie
      rokuje karty typu zielonki mozna odłożyć na bok (mało kodów sie pojawia
      ostatnio)zostają tylko karty typu Fun które dekodują ostatki seca1,mozna
      rozkodować betacrypt(premiere),viaccess,irtedo.I uwaga na ogłoszenia typu seca
      2 rozkodowana,karty takie nie działająna 100%
      • Gość: Znawca Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: 80.51.243.* 01.04.03, 23:25
        Ja naprawdę nie znam
    • Gość: Kules74 Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 19:45
      www.seca.space.net.pl:81/
      prosze, ale nie licz ze jest ktos kto Seca 2 rozwala, nie ma takich w kraju.
      • Gość: waldek Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: 80.51.243.* 01.06.03, 21:41
        www.seca.space.net.pl:81/
        i jak wyszło z SECE2 ?
    • Gość: hakier Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: *.nowe.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 20:14
      Niepredko doczekamy sie rozkodowania w seca 2,trzeba zadowolić się tym co
      zostało a na kartach typu Fun jest jescze co ogladac seca1 viaccess i irdeto
      oraz betacrypt zielonkę zostaw sobie na pamiatkę :)
      • Gość: Kules74 Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 15.07.02, 19:47
        Jakie bylo moje zdziwienie, gdy wgralem na mosca kody lipcowe z netu a tam
        wszystko to samo co na zielonce-oczywiscie dekoder odpowiednio przerobiony
        był.Pozdrawiam wszystkich dłubiących w pudłach C+.
        • Gość: adm Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 20:32
          czekaj czekaj , kuleś jeżeli dobrze rozumię to u ciebie syfra chodzi , jeśli
          tak to napisz i potem może jakis kontakt .Dzięki.
          • Gość: Kules74 Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 10:20
            Nie, Nowa C+ nie chodzi, chodzą Kioski, Cinemy, C+ (kolory też)francuski,
            angielski i holenderski. Jest tez od groma muzycznych.Z polskich oczywiście to
            co powinno, bo jest niekodowane: Tele 5, Puls,Polonia 1,Seasons dosć czesto po
            polsku i Animal Planet tak samo, ale to powinno chodzić nawet na nie
            przerobionych.
            • Gość: adm Re: KIEDY ROZWALĄ SECE 2 IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 17.07.02, 14:10
              dzięi kuleś już teraz rozumię mam na nieprzerobionym kenie karte zielonke pic i
              jakiś fajny w niej jest soft poprostu co miesiąc sama przeskakuje " uprawnienia
              odb.." mam c+ fr, nedrerland, i inne tam ale niestety nie syfra, no zobaczymy
              jak długo poczekamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka