Dodaj do ulubionych

TAIDA - uroki

IP: *.toya.net.pl 02.08.11, 23:06
Czy ktoś korzystał, ma super pozytywne komentarze, ale czy one są wiarygodne ?

Dodam, że nie chodzi mi o przyciąganie na siłę osoby którą straciłam kiedyś tam, ale czuje się już samotna, a miłości jak nie było tak nie ma :( . Chciałabym taki ogólny rytuał na miłość...

Obserwuj wątek
    • Gość: nika Re: TAIDA - uroki IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 19:13
      Nic nie działa szkoda kasy
      • zuza8888 Re: TAIDA - uroki 03.09.11, 18:26
        a własnie,że działa... i to bardzo;)
    • Gość: kaja Re: TAIDA - uroki IP: 178.73.48.* 03.09.11, 22:27
      u mnie nie podziałało wywalona kasa
      • Gość: uzależniona Re: TAIDA - uroki IP: *.146.219.171.ip.abpl.pl 04.09.11, 13:43
        Byłam maniaczką rytuałow- rozwiązanie na cale zło, nie obyło się bez terapii, bo to forma uzależnienia TAK TAK TAK. Miałam kontakt z tą Panią, nie z Nią jedną-po wpłacie pieniążków bezproblemowy kontakt, zwodzenie, ze wszystko się świetnie układa-a mój małżonek... no cóż separacja mu służy, może bez problemu podbijać kolejne kobiety, jest sexoholikiem. Pani Taida musiała to widzieć, a jednak nie ostrzegła mnie, zrobił to dopiero terapeuta i inna wróżka-otwórz oczy, za kim Ty biegasz, kogo chcesz odzyskać, ile jeszcze musisz zobaczyć i poczuc upokorzeń, On wróci i bez rytuału kiedy podbije wszystkie kobiety w mieście, wojwództwie i tu nie trzeba rytuału-tylko zadziała jego wygodnictwo, zanim nie dojrzeje kolejna, młoda dziewczyna. To, że rytuał nie dziala-to moja wina, niedostaecznie wierzyłam-sory a ja naiwie bardzo moco wierzyłam, widząc go nawet z inną w kawiarnii. OBUDZIŁAM się, proszę nie otwierajcie puszki Pandory. Wiara w cudowne zadziałanie uroku dodaje skrzydeł, ale potem boli, bardzo boli powrot do rzeczywistości i pustaka w portfelu. Karty, tarot, magia - mogą uzależniać, ale zapamietajcie, każde uzależnienie prowadzi do zguby, samodestrukcji. Tego chcecie ??
        • Gość: madzia Re: TAIDA - uroki IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.09.11, 14:14
          ja tez korzystam z wrozek, nie powiek, tak co pol roku, ale bardziej z ciekowosci. jakczegos chce to staje po prostu na glowie i juz: lepsza praca, dodatkowy zarobek, wychodze z usmiechem do zycia i ludzi to otrzymuje to samo, z facetami to juz gorzej ;(
          • Gość: rybcia Re: TAIDA - uroki nie dzialaja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.11, 14:57
            Kolejna bzdeto wrozka ktora naciaga na kase > Tez skorzystalam i nic nie dziala
        • Gość: gość Re: TAIDA - uroki IP: *.opera-mini.net 10.09.11, 23:35
          Taki problem kwalifikuje sie do terapii małżeńskiej. Obie strony muszą być i przy dobrym terapeucie taki rytuał zadziała.
    • agrentowy4321 Re: TAIDA - uroki 04.03.23, 22:16
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: TAIDA - uroki 25.04.23, 07:30
      Elektryzujące i nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka