Dodaj do ulubionych

BIEDRONKOWICZE!!!

07.07.05, 14:40
Przechodząc koło biedronki na Woj-POl zobaczyłem świetnie bawiaca sie ekipe.Siedziała tam ekipa na cegłach w krzakach.Zapewne robią tam codzienne a moze tylko weekendowe libacje w cieply dzien na cieniu pod drzewem:).Czy to jest miejsce publiczne?Może ktoś tam z nimi baluje?(jakie emocje?)
Obserwuj wątek
    • czerstwy.stefek Re: BIEDRONKOWICZE!!! 07.07.05, 15:27
      - Biedronka!
      - Co?!
      - Ty Ku..o! :-)

Cobra, a może to byli po prostu jacyś panowie zachęcający do degustacji? Jak
      powszechnie wiadomo, oranżada z Biedronki dosc szybko fermentuje, także
      przemiłe hostessy (w tym przypadku zyjący jeszcze ziomale Milera z marianek i
      Wichci) pochlały się wraz z klientami. A moze to była młodzież oddająca się
      niemiłosiernym tańcom na podeście w "Duecie"? A może wczasowicze delektujący
      się schabowym w "Stylowej" i korzystający z ociupinki cienia?

Buziaki!
      • Gość: heniek superstar Re: BIEDRONKOWICZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 15:37
        Nie raz miałem okazje zobaczyć w leśnej gęstwinie kontury tych smakoszy
        kartonowych jaboli. Kiedyś nawet chciałem się przysłuchać rozmowie z daleka bo
        sobie pomyslałem, że może rozprawiaja na temat: "na kogo głosować we wrześniu"
        albo " jak badać cukier" ale bełkot jaki dochodził z kącika osiedlowego walki z
        nudą był nie do zrozumienia więc uśmiechnąłem się z przekąsem i oddaliłem sie.

Ale widać, że praca organiczna się rozwija i kto wie czy już niedlugo nie
        powstanie tam jakieś koł miłośników o. Rydzyka czy komitet do walki z prof.
        Szyszkowską!!! Jak zrozumiełeś, odbiór??? Roger that!!!
        • cobraswiecie Re: BIEDRONKOWICZE!!! 07.07.05, 15:58
          Ja słyszałem,że Oni tam grają w Bierki i Piotrusia.A skąd znasz ekipe Milerka?.Ten ziom tam nie pogina...
          • Gość: heniek superstar Re: BIEDRONKOWICZE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 16:20
            Ekipa Milera była znana na całych Mariankach górnych przecie. Grasowali zawsze
            na osiedlu domków gdzie przy GS-owskim sklepie wykańczali winka " Czar
            teściowej" czy też "owocowy raj"! Śmigali już od wczesnych godzin rannych.
            Niestety Miller nie doczekał finałów w Korei i Japoni, zmarł bez opini
            świętości w 2001 roku. R.I.P!!!
            • czerstwy.stefek Re: BIEDRONKOWICZE!!! 07.07.05, 16:29
              Miler rządził na dzielni u nas. Nikt nie robił bramy na ślubuie tak jak on,
              nikt nie rozkrecał tranzystorków tak jak on! To Miler właśnie odkrył, że miedź
              się utlenia:-) Opiela i Ziko - to były płotki dla niego... niestety "Szogun z
              Marianek" zmarł jak bohater - otwierając "Łzy sołtysa" po pamiętnum 3:0 z
              norwegią na śląski stadium...

R.I.P Miler...
              God Bless Ya, dog!
              • cobraswiecie Re: BIEDRONKOWICZE!!! 07.07.05, 16:42
                :(Biedny Miller....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka