Dodaj do ulubionych

Pan Grzegorz Szymański

IP: *.com.pl / 192.168.0.* 27.09.02, 08:45
Pan Grzegorz Szymański zachęca do rozmowy i nic....... Dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: koleg Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:27
      Dzień dobry panu!
    • Gość: wally Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:57
      Do Lisa: Pytanie Dlaczego? to do kogo??? Do Pana G. Szymańskiego czy do
      forumowiczów?
    • chrysler3 Re: Pan Grzegorz Szymański 27.09.02, 11:51
      A propos tego Pana - czy dotychczasowa wysokość wziątku za pozwolenie na budowę
      pozostaje bez zmian ?
      • Gość: Muminek Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.polpak-karton.pl 29.09.02, 11:16
        Myślę że Pan Grzegorz Szymański zaprasza do rozmowy nie wiedząc sam o czym chce
        mówić. Na jakiekolwiek pytania forumowiczów odpowiada ogólnikowo, a jeśli już
        jest pytanie o konkrety to odpowiada - że nic nie wie bo akurat nie był na tym
        stanowisku i w ogóle jest nie zorientowany bo zorientowany był tylko jego
        poprzednik. Straszne to to nas czeka jak ten Pan zostanie radnym i dalej bedzie
        takim zdezorientowanym w sprawach powiatu, jeżeli teraz nie może sobie poradzić
        z wiadomościami dotyczącymi jego stanowiska.
        • Gość: adi Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 19:53
          Pan SZymański już podzczas pracy w ZEC-u wykazywał conajmniej brak
          przygotowania a co najważniejsze zdolności logicznego myślenia.
      • Gość: adi Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 19:51
        Chrysler 3 popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Ceny załatwienia czegoś w Świeciu są co najmiej ogromne.
        • Gość: Toja Re: Pan Grzegorz Szymański IP: 213.146.48.* 03.10.02, 12:41
          Ostro z chłopakiem jedziecie! Daleki jestem od polityki i układów, ale jedno
          wiem: urzędnicy nie powinii mieszać się w wybory, bo to jest odczytywane jako
          ciągniecie kilku kotów za ogon, a tak byc nie powinno.
          • garti Re: Pan Grzegorz Szymański 03.10.02, 12:50
            Jeśli chłopak ma ochote, to niech próbuje. Ja też wiem jedno: mam już dość
            kliki, która siedzi radzie obecnie. Oglądaliście kiedys klablówkę? Przeciez
            większość matołów się nawet wysłowić poprawnie nie umie.
            • Gość: Muminek Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 20:53
              Ale mają stołki więc nie muszą się wysławiać mają od tego ludzi. A jeżeli Pan
              Grzegorz ma możliwości coś zmienić na lepsze i nie próbuje nas wziąść na plewy
              wyborcze jak te wróble to życzę mu wszystkiego najlepszego :))))
    • Gość: ???? Re: Pan Grzegorz Szymański IP: 80.51.243.* 16.04.03, 11:03
      no wlasnie dlaczego????
      • Gość: Tom V Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 15.04.04, 18:21
        I co jak mu się powiodło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka