Gość: lis IP: *.com.pl / 192.168.0.* 27.09.02, 08:45 Pan Grzegorz Szymański zachęca do rozmowy i nic....... Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koleg Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:27 Dzień dobry panu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wally Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 10:57 Do Lisa: Pytanie Dlaczego? to do kogo??? Do Pana G. Szymańskiego czy do forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
chrysler3 Re: Pan Grzegorz Szymański 27.09.02, 11:51 A propos tego Pana - czy dotychczasowa wysokość wziątku za pozwolenie na budowę pozostaje bez zmian ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.polpak-karton.pl 29.09.02, 11:16 Myślę że Pan Grzegorz Szymański zaprasza do rozmowy nie wiedząc sam o czym chce mówić. Na jakiekolwiek pytania forumowiczów odpowiada ogólnikowo, a jeśli już jest pytanie o konkrety to odpowiada - że nic nie wie bo akurat nie był na tym stanowisku i w ogóle jest nie zorientowany bo zorientowany był tylko jego poprzednik. Straszne to to nas czeka jak ten Pan zostanie radnym i dalej bedzie takim zdezorientowanym w sprawach powiatu, jeżeli teraz nie może sobie poradzić z wiadomościami dotyczącymi jego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 19:53 Pan SZymański już podzczas pracy w ZEC-u wykazywał conajmniej brak przygotowania a co najważniejsze zdolności logicznego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.02, 19:51 Chrysler 3 popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ceny załatwienia czegoś w Świeciu są co najmiej ogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Pan Grzegorz Szymański IP: 213.146.48.* 03.10.02, 12:41 Ostro z chłopakiem jedziecie! Daleki jestem od polityki i układów, ale jedno wiem: urzędnicy nie powinii mieszać się w wybory, bo to jest odczytywane jako ciągniecie kilku kotów za ogon, a tak byc nie powinno. Odpowiedz Link Zgłoś
garti Re: Pan Grzegorz Szymański 03.10.02, 12:50 Jeśli chłopak ma ochote, to niech próbuje. Ja też wiem jedno: mam już dość kliki, która siedzi radzie obecnie. Oglądaliście kiedys klablówkę? Przeciez większość matołów się nawet wysłowić poprawnie nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 20:53 Ale mają stołki więc nie muszą się wysławiać mają od tego ludzi. A jeżeli Pan Grzegorz ma możliwości coś zmienić na lepsze i nie próbuje nas wziąść na plewy wyborcze jak te wróble to życzę mu wszystkiego najlepszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Pan Grzegorz Szymański IP: 80.51.243.* 16.04.03, 11:03 no wlasnie dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom V Re: Pan Grzegorz Szymański IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 15.04.04, 18:21 I co jak mu się powiodło? Odpowiedz Link Zgłoś