Dodaj do ulubionych

okienko transferowe wdy

IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 29.05.06, 20:37
Sezon dobiega końca, zaczną się zmiany w klubach, mam nadzieje że działacze
wdy odbudują seniorską drużynę, może im poidsuniemy kilaka kandydatów na
trenera i zawodników. Piszcie wasze propozycje.
Ja proponuje J. Klingra, ściągnąć ekipe z Osia, przecież to chłopacy ze
świecia,a strzelają tam 3/4 bramek.
Obserwuj wątek
    • Gość: ............. Re: okienko transferowe wdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:01
      przeczytaj sobie temat...:"odnosnie teamtu-wdzie potzrebny jest nowy trener" i
      tam masz odpowiedz na twoj post
      • Gość: czytelnik Re: okienko transferowe wdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:11
        Pomysł ciekawy. Według dzisiejszych postów to Trener Trochowski jest O key! Biernacki to aktualnie gwiazda Gromu, dobry Kierski. Musimy poszukać kreatywnych pomocników niezły był Rudolf z Pomowca. W Świeciu nie ma takich jak był kiedyś Klingier. Szkolenie we Wdzie jest mizerne i to od 8 lat!
        • Gość: Łepek Re: okienko transferowe wdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 02:32
          Tylko zadajcie sobie pytanie czy Ci ludzie grający w Osiu chcą wrócić?! :) Bo
          mi się wydaje, że nie bardzo, dodatkowo jeszcze zapadła pewna decyzja która
          spowoduje iż żaden z tych zawodników nie wróci(choć o jednym już mówiło się w
          kategorii pewniaka do opuszczania Oskiej drużyny), a z wyżej wymienionymi
          rozmawiałem nawet na ten temat i....no sami zgadnijcie ;) Zresztą skoro wasz
          trener rezygnuje z zawodników typu Ernest to ja nie wiem kogo on by chciał w
          zespole!!! Tak czy inaczej najpierw postarajcie się utrzymać i wtedy pomyślicie
          o wzmocnieniach, pozdro!
    • Gość: player Re: okienko transferowe wdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:42
      jezeli maja troche ambicji to powinni wrocic spowrotem do swiecia.tu tez bedzie
      mozna dobrze zarobic.ale najpierw potrzebni sa zawodnicy.trzeba najpierw
      zapracowac na sukces a nie przyjsc na gotowe.jak dobrze pojdzie to
      mamut(kuba)wraca do wdy.ekipe sie skreci tylko niech co niektorzy dadza sie
      przegadac..a bedzie git.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka