Dodaj do ulubionych

Co z Tęczą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:59
Zastanawiam się co teraz bedzie działo sie z tecza Wiag? Jest juz jakis
trener, mam nadzieje, ze to nie bedzie Trochowski?
Obserwuj wątek
    • elias26 Re: Co z Tęczą 01.07.06, 11:38
      To raczej nie możliwe,ale chciał bym pod jego wodza potrenowac...
      • Gość: młody do eliasa! Re: Co z Tęczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 22:18
        szybko wybiłbi ci piłkę z głowy! a wczasie meczu jakby cię zbuzgał to byłbyś kłębkiem nerwów, potwierdzą to nawet jego pupile na których też się wyrzywał Gucio, Ziółek czy Sokół, młodzi podziękowali prezesowi Wdy i kierownikowi, że wyrzucił Trochosia, wrogowi nie życzę takiego trenera pieniacza!
        moze w tym tkwi tajemnica słabej gry nowych????
        • elias26 Re: Co z Tęczą 03.07.06, 13:19
          Nigdy nie słyszałem jak Trochos krzyczał od różnych na piłkarzy podczas meczy
          (przynajmniej tych na wdzie rozgrywanych) a uwagi podczas spotkań trenerów do
          piłkarzy to rzecz normalna i mająca miejsce w każdym klubie podczas każdych
          spotkań ! Pozdrawiam
          • elias26 Re: Co z Tęczą 05.07.06, 16:06
            Tęcza ma nowego trenera :).Oficjalnie sie zgodził :), nazwiska nie pamietam :D
            • Gość: <><><> Re: Co z Tęczą IP: *.stk-net.pl 05.07.06, 16:54
              A tak na serio to kto został trenerem?
              • luzak83 Re: Co z Tęczą 05.07.06, 18:05
                sitek:)
                • Gość: <><><> Re: Co z Tęczą IP: *.stk-net.pl 05.07.06, 19:08
                  No to dobrze;)
                  • Gość: frank Re: Co z Tęczą IP: *.stk-net.pl 06.07.06, 09:43
                    dobrze ??? trenował mnie w Bukowcu....sory trenował to naprawde wielkie słowo.
                    Sitkowski to skończony baran i moczymorda. Tecza zrobiła krok w tył. Lubie
                    chłopaków z Wiąga i naprawde mi ich teraz żal.
                    • elias26 Re: Co z Tęczą 06.07.06, 09:57
                      Zobaczymy, we wtorek pierwszy trening. Jednak krok w tył to nie jest, w
                      porównaniu do poprzednika to milowy krok do przodu .Jak nie wypali to pretensje
                      będziemy mieli tylko do siebie,bo 80% chłopaków było za p. Andrzejem. Teraz
                      trzeba zacząć ludzi ściagać i grać :)!!
                    • Gość: <><><> Re: Co z Tęczą IP: *.stk-net.pl 06.07.06, 10:01
                      Świetnie trenował w ligach mlodziezowych.Kto teraz trenuje w Bukowcu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka