Dodaj do ulubionych

Pizza przez internet

IP: 87.204.101.* 01.11.06, 21:25
Uwaga na lucky luck gdyż złożyłem zamówienie przez internet czekałem 50 minut
nie wytrzymałem zadzwoniłem i się spytałem czy długo mam jeszcze czekać
okzało się ze nie dostali zamówinie a umnie było pokazane że zamówienie
doszło ale to szczegół ale nawet nie zostałem za tą całe przejście
przeproszony za to mam LL gdzieś już tam na pizze napewno nie
pójde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujas Re: Pizza przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 06:32
      To debile. Kiedys u nich zamawialismy podczas imoprezy i nie przywiezli. Jak
      sie pozniej okazalo, to tak zdecydowali, bo w tle rozmowy (zamowienie przez
      telefon) slyszeli smiechy (a niby jak ma byc na imprezie?). To byl powod, zeby
      olac zamowienie.
    • Gość: ponuryGuziec Re: Pizza przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:55
      Jeżeli chodzi o pizze to tutaj bezkonkurencyjny lokal to "Gucio". Pizza w LL
      jest dramatycznie niedobra, chociaż ma ten lokal i swoich stałych klientów.
      Jedyne co dobre tam to Bosna. To jest dobre. Kebab jest do bani, po pierwsze
      daja mięso na wierzch co powoduje, że po jego zjedzeniu nie mam już motywacji
      do wcinania surówek i bułki; po drugie to nie kebab a jakeś mieso w kawałkach.
      To nie jest typowy kebab niestety.
      • Gość: aga Re: Pizza przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:19
        jadlam ostsnio pizze w LL i była tragiczna, zawierała inne skladniki niż ta
        zamówiona, była wysuszona i ciasto zakalcowate- tragedia!!!!
    • Gość: aaaaa Re: Pizza przez internet IP: 87.204.101.* 02.11.06, 16:17
      a więc widze ze mnie popieracie :D
      • Gość: konsunet Re: Pizza przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 07:56
        Pizzy w LL wogole nie komentuje, bo to jest żenada,U Antoniego jest podobnie, a
        co do Guccia to też trzeba uważać, jednego dnia ku[piłem pizze na rynku i była
        nie do zjedzenia , na drugi dzień kupiłem w noweym lokalu na kościuszki i była
        rewelacja, więc tam tez róznie bywa , zalęzy jaki stażysta ją przyżądza :)
        • Gość: Antonina Re: Pizza przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:25
          To prawda. Jak u Gucia pizze robi sam szef, to jest pyszna. Jak jakis
          pracownik, to albo mokra ciapa albo zeschnieta i twarda.
          • Gość: OLO Re: Pizza przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:36
            A Ja mam sraje po wszystkich pizzach ze Świecia
            • Gość: maly Re: Pizza przez internet IP: 10.10.74.* 04.11.06, 14:51
              Tez probowalem niedawno zmaowic pizze przez neta z LL, ale po godzinie czekania
              wsiadlem w auto i pojechalem do Gucia.
    • Gość: wyssana.z.palca Re: Pizza przez internet IP: *.stk-net.pl 04.11.06, 18:40
      w LL do pizzy maja gotowe spody :D
    • Gość: iza12 Re: Pizza przez internet IP: *.stk-net.pl 12.11.06, 12:28
      to lipa z ta pizza przez internet!nie polecam
      • Gość: maja Re: Pizza przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:15
        Gucio tez ma gotowe spody chyba ze jest duzo ludzi i sie skonczyły to robi od
        razu
        • Gość: Lawenda Re: Pizza przez internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:15
          Ma gotowe, ale zrobione wczesniej przez siebie. A w LL pewnie hurtowo z Reala
          kupują. :) Przynajmniej tak smakuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka