Dodaj do ulubionych

kampania platformy

IP: *.smgr.pl 23.11.06, 17:53
Kandydat na burmistrza Świecia Waldemar Wysocki podczas żałoby narodowej
roznosi ulotki (kartki pocztowe), gdzie w tle znajduję się Watykan.
Co gorsze pisze, że w niej, że stolica kościoła i całe Włochy popierają
Wysockiego.
To jest żałosne.
Obserwuj wątek
    • Gość: uuuuuuuuuu Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:58
      A zrobiłeś mu zdjęcie? Szkoda, że nie bo miałbyś czym podeprzeć swoje insynuacje.
      Masz racje to jest żałosne.
      • Gość: sss Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:02
        Całe te kampanie są żałosne, Marcinkiewicz w nocy budzi 10 tys.warszawiaków aby
        potem ich przepraszać i jeszcze mówi że kampani w żałobie nie prowadzi. Wszak
        przepraszać można nawet w czasie żałoby. Przepraszanie jest takie piękne dla
        przeproszonego. I jak dobrze świadczy o przepraszającym.
        • Gość: Zdecydowana Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:22
          Chyba nie masz na myśli Pogody on takich żeczy nie robi. Dlatego jego kompania
          jest bez zastżerzeń. Bede głosowala na niego bo tylko on morze cos zrobic w
          Świeciu aby sie rzylo lepiej.
          • Gość: Do Zdecydowanej Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:06
            Czy to czasami nie ty redagowałaś spot T.Pogody? Bo dziwnie podobny do twoich
            wypowiedzi jest ten fragment - " (*) Ponad 235 tys zł z funduszy EFRR i budżetu
            państwa na przebudowę drogi gminnej łączącej Gruczno z hrostkowa. Inwestycję tą
            docenią nie tylko mieszkańcy hrostkowa ale przede wszystkim turyści i miłośnicy
            aktywnego wypoczynku, którzy chcąc odwiedzić skansen w Chrystkowie pokonać
            musieli kilku kilometrowy odcinek drogi w fatalnym stanie technicznym."
            Jeśli tak to może mi powiesz gdzie jest hrostkowo?
          • Gość: ass Re: kampania platformy IP: *.stk-net.pl 23.11.06, 20:11
            JENY jaki Ty błedy robisz....a własnie ok godziny 18 do drzwi zapukała do mnie
            Pani roznoszaca ulotki pana Pogody..i zachecajaca do głosowania na niego!!! to
            jest załosne
            • Gość: .. Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:01
            • Gość: .. Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:04
              obydwoje nie zachowali sie fair,ale ja rowniez dostalem ulotki od
              p.Wysockiego.Na tej ulotce jest taki,nie wiem jak to nazwac,diagram,ktory podaje
              informacje ze Waldemar Wysocki ma dojscia do eurodeputowanych.Pytam sie ,kim oni sa?
              • Gość: żałobnik Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:23
                Żałobę to powinni obchodzić ci co doprowadzili tych górników do smierci, a nie
                cała Polska. Jakoś nikt wcześniej się za nimi nie ujął, nie starał się polepszyć
                ich warunkówpracy nawet jak sie o to dopominali pod sejmem. A teraz nagle taki
                płacz naszej władzy , to jest dopiero zenujace.
                • Gość: .. Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:25
                  fakt,masz racje
                  • Gość: Banias Re: kampania platformy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:17
                    Szkoda że Platforma zapomiała o mieszkańcach wsi , pomimo dobrego wyniku Rogali
                    nieznalazłem wzmianki w programie PO. Wyborcy na wsi mają częsty kontakt z
                    Pogodą ,znają Zawiasińskiego ,ale z czym Wysocki do nas przyjedzie. To że owce
                    hodował i dlatego jest uparty to jeszcze niewszystko. Zaprasza do działania
                    razem z rozmachem ale to są słowa tych zajadłych Knapików ,co Platforme
                    wyprowadzą w obięcia PiSu ,tylko dla kasy i kariery. Wieś też czeka i wybiera.
                    Zebranie wiejskie bez Pogody to nie zebranie . Wiemy co mamy i popiramy
                    Tadeusza.
                    • Gość: :) Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:44
                      "Popiramy" ;) oczywiście ;))))))
                      Zauważyłem spore błędy w wypowiedziach tych co popierają Tadeuszka, oraz w jego
                      spocie wyborczym. Czyżby zaczeło się ujawniać jego zaangażowanie w rozwój tylko
                      sportowy naszych szkół?
                      • Gość: Azatoth Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 08:03
                        >Zauważyłem spore błędy w wypowiedziach tych co popierają Tadeuszka, oraz w jego
                        >spocie wyborczym. Czyżby zaczeło się ujawniać jego zaangażowanie w rozwój tylko
                        >sportowy naszych szkół?

He he! Dobre!
                        • Gość: iletyle Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:01
                          ludzka rzecz bladzic aczkolwiek nigdy bym nie popelnil bledu wybierajc
                          nauczyciel w-f na stanowisko burmistrza
    • gaja83 Re: kampania platformy 24.11.06, 13:57
      Masz racje,sama dzis widzialam ze kampania p.Wysockiego trwa w najlepse mimo
      zaloby....bez wzgledu na slusznosc czy nieslusznosc jej wprowadzenia uwazam,ze
      to powinno sie ja uszanowac...Szkoda ze ktos pretendujacy do stanowiska
      burmistrza to lekcewazy.Zastanowie sie czy oddac na niego glos.
      • Gość: becia Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:56
        wczoraj byłam na spotkaniu z p. Wysockim w Kasynie. Było to spotkanie
        przeznaczone dla ludzi zajmujących się na terenie gminy biznesem. Spotkanie
        zaczęło się od uczczenia minutą ciszy pamięci zmarłych górników....To dobry
        gest..
      • Gość: becia Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:58
        A jeśli chodzi o kampanię Pogody, to na boisku Sp nr 1 w Świeciu, starszy pan
        rozdawał dzieciom karteczki z logo Tadeusza Pogody. To jest w porządku?????
        • Gość: Lawenda Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:21
          > A jeśli chodzi o kampanię Pogody, to na boisku Sp nr 1 w Świeciu, starszy pan
          > rozdawał dzieciom karteczki z logo Tadeusza Pogody. To jest w porządku?????

A jakie to ma znaczenie? "Dzieci (i ryby) glosu nie maja." :D
          • Gość: iletyle Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:11
            Ludzie Wysockiego tez chodzili po domach rozdajac ulotki,ale to co zobaczylem
            dzisiaj przekreslilo kandydata Wysockiego(jak dla mnie ).Jezdzil z bilboardem
            samochodem dzisiaj,kiedy T.Pogoda odwolal objazd samochodem z dniem rozpoczecia
            zaloby.
            • Gość: Ja Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:27
              Proponuje w czasie żałoby zamknąć wszystkie sklepy, stacje benzynowe, urzędy,
              szkoły, ośrodki zdrowia i szpitale, wyłączyć na skrzyżowaniach światła oraz
              zabronić młodzieży włóczyć się po ulicach. A, ludzi zegnać do kościołów niech
              się modlą o rozum w tych ciężkich czasach.
              • Gość: bukake Re: kampania platformy IP: 87.204.101.* 24.11.06, 19:55
                A fakt jest jeden Balcerowicz musi odejść. Jak nauczyciel w-fu bedzie
                burmistrzem to w UM zamiast przerwy będą mieli zajecia sportowe.A co do ulotek
                to jezeli cała kampania jest tak sztuczna jak te ulotki to będziemy mieli
                naprawde profesjonalna osobe jako Burmistrza.....................
                >>>>>>>>>WYSOCKI MUSI ODEJŚĆ<<<<<<<<<<<
                • Gość: fin Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:24
                  Masz racje Wysocki musi odejść ze szkoły bo nadchodzi zmiana pogody. Jaki by
                  jednak nie był ten burmistrz to naprawdę bedzie to profesjonalna osoba.
                  • Gość: ala Re: kampania platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 20:32
                    ppieram fina Wysocki bedzie najlepwzym burmistrzem jaki był w świeciu jezeli
                    chdzi o kampanie to nie zrobil dzisiaj nic co by mialo zaklucic zalobe narodowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka