Gość: Mrinrin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 22:58 Czy ktoś przeszedł z tp do neti w ramach niezakacptowania nowego regulamnu? Jeśli tak to napiszcie ile czekaliście na podłączenie do neti i czy były z tym jakieś problemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Z TP do NETI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:35 Pisze sie Netii ty debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Z TP do NETI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:13 ty jesteś debilem, nie wyzywa się ludzi od debili bez uzasadnienia debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Z TP do NETI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:28 wy jestescie po..i!!! Czy porzestaniecie sie wkoncu czepiac słowek ?? dajcie na luz i polskiego uczcie swoich dzieci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Z TP do NETI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 08:59 swoje nie swoich, debilu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Z TP do NETI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 09:58 pisze się "sfoje" albo "sfoih" dzieci debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuuuuj Re: Z TP do NETI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:37 Przede wszystkim po co do Netii jak możesz z tym samym numerem przejść do Ery, dostaniesz nowy telefon za 49 ziko, abo co miesiąc 30 zł brutto i w ramach abonamentu 60 min co miesiąc do wykorzystania na stacjonarne :)Chodzi mi o promocje Era Domowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Z TP do NETI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:16 Tylko że Era nie oferuje tak szybkiego internetu jaki jest w NETII Cena w porównaniu z neostradą jest konkurencyjna - np. w NEO... za 256 kb/s opłata wynosi ok 75 zł a w Netii za 64zł dostaje się 1 MB/s (dla niewtajemniczonych 1024 kb/s). Netia działa na łączach telekomunikacji więc nie trzeba żadnych dodatkowych anten czy innych podobnych rzeczy.... - wystarczy do 14 lutego wypowiedzieć umowę z neostradą i podpisać nową umowę z netią i cieszyć się szybszym i tańszym internetem (bez ograniczeń na transfer miesięczny - który niby neostrada też już zdjęła ale do końca pewny nie jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuuuj Re: Z TP do NETI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:22 Zgadzam się z Tobą, ja tutaj proponowałem rozwiązanie w temacie telefonu stacjonarnego. Jak wprowadzą UMTS na terenie Świecia (ehh kiedy to będzie) to wtedy zacznie się walka z telekomunikacją na całego. Teraz telekomuna jest monopolistą na naszym świeckim rynku, ale za jakiś czas będzie można już wybierać. W tej chwili to co proponuje Era to prędkość maks. w Świeciu i okolicach do 250 kb/s ale w Bydgoszczy jest już maks. 1,8 MB/s czyli petarda. Abonament 50 ziko brutto ale cena modemu zabija :( (700 zł UMTS) Odpowiedz Link Zgłoś