Dodaj do ulubionych

Nowy Szpital

28.03.07, 12:47
Witam!
Co sądzicie o Nowym szpitalu w Świeciu, tj. Szpitalu Powiatowym?
Zauważyliście jakąś poprawę w zakresie świadczonych usług po zmianie
dyrekcji? Zatrudnili tam podobno sporo nowych (młodych) lekarzy. Jakie macie
zdanie na ich temat, jeśli mieliście z nimi kontakt?
Obserwuj wątek
    • Gość: kliper Re: Nowy Szpital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:50
      No tak przeprowadzasz się do Świecia to wiemy, ale powiedz, ze prace dostałeś w
      Nowym Szpitalu a podchody robisz. Otwarcie pisz.
      • tol Re: Nowy Szpital 28.03.07, 12:59
        Mylisz się!!! Przeprowadzam się do Świecia - to prawda, ale dopiero za pół
        roku. Pracuję natomiast w Bydgoszczy i to nie ulegnie zmianie!!! Nie robię
        żadnych podchodów! Chcę tylko zorientować się, jakie macie zdanie na temat
        Szpitala - w końcu kiedyś mogę tam trafić (jako pacjent), stąd moje pytanie.
        Pozdrawiam!
        • Gość: Marko Re: Nowy Szpital IP: *.stk-net.pl 28.03.07, 13:27
          Lepiej jechac do Bydgoszczy.U nas to nawet nie wiedzą co się dzieje z pacjentem.Smiech na sali...
          • Gość: do Marko Re: Nowy Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:03
            a w Bydgoszczy to myślisz z co w d... ci wejdą. Lecz sie ale w psychiatryku i
            nie siej zamętu
            • tol Re: Nowy Szpital 30.03.07, 08:16
              Dokładnie! Widzę, że cały czas działa "magia bydgoskich klinik". Poziom
              leczenia nie jest może zły, ale np. moja znajoma z atakiem kamicy nerkowej
              czekała 6 godzin na przyjęcie na oddział (mając w ręku skierowanie!!!). Nie
              wiem czy w Świeciu jest to możliwe, ale nie sądzę. Stąd m.in. moje pytanie
              rozpoczynające ten wątek.
              • Gość: abc Re: Nowy Szpital IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 09:22
                wszystko jest możliwe,a co Ty myslisz,ze Bydzia , Świecie czy Wa-wa-to inny
                świat???Ale mam dla Ciebie propozycję-zostań tam gdzie jesteś i dla nas i dla
                Ciebie tak będzie najlepiej...nie potrzebujemy takich maruder (marudzisz jak
                stary kawaler wzglednie stara panna)...pozdro...
                • tol Re: Nowy Szpital 30.03.07, 13:11
                  Po pierwsze: moja odpowiedź kierowana była do Marko. Po drugie: dlaczego
                  nazywasz kogoś marudą? - tylko dlatego, że nie równa z błotem tych, którzy
                  wypowiadali się przed nim? Odpowiadając Marko chciałem uświadomić Mu, że w
                  Bydzi nie jest tak różowo - tylko tyle. Zyczę miłego weekendu! Pozdrawiam!
    • Gość: soni Re: Nowy Szpital IP: *.tczew.net.pl 30.03.07, 13:55
      Jako, że co jakiś czas bywam w Świeciu - zapytam - czy to oznacza,że powstał
      jakiś NOWY? I gdzie on się znajduje?
      • Gość: wiedzący Re: Nowy Szpital IP: *.mofnet.gov.pl 30.03.07, 14:18
        NZOZ „Nowy Szpital sp. z o. o.” w Świeciu został stworzony przez firmę
        doradczą "Know-How" z siedzibą w Szczecinie i rozpoczął działalność z dniem
        01.02.2005 r. Jest to ten szpital "u góry", zwany także "dużym", nowy (czyt.
        budynek) nie powstał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka