Gość: bekas IP: 77.253.50.* 18.04.07, 20:11 czy nie sadzicie ,ze pani policjantka z drogowki jest bardzo ostra?piekne blad wlosy ,a nawet slowa nie powiesz a juz masz mandacik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pirat Re: drogowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:09 Ale jesteś szczęśliwy że dostałeś od niej mandat.Chyba ci się to podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: drogowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:40 bo autograf dostał na mandacie bez proszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: drogowka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 06:26 Nie ma się co dziwić, że dostałeś mandat. Pewnie patrzyłeś na nią tak, jak tutaj określiłeś jej kolor włosów: "bląd". Żebyś się zbyt długo nie zastanawiał o co mi chodzi; pisze się "blond". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekas Re: drogowka IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.07, 13:20 czepiacie sie chodzi mi tylko o to ze jest chyba troszke za ostra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan samochodzik Re: drogowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:36 Taką ma pracę... Sam niedawno dostalem mandat od jednego wąsacza ale nie mam mu za zle... robi to co musi, tak samo jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: drogowka IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 20.04.07, 13:35 Ostra nie ostra ale CIPKA jest fajna, a mandacik dla Tego co zasłużył ! A jak nie chcecie płacić mandacików to trzeba sobie założyć CB radio i po sprawie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośśśś Re: drogowka IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 14:05 mandacik-dofra sprawa,hehe,jak raz zapłaciłam koło mleczarni to do dziś świadomie & nieświadomie-nóżka z gazu(ale tylko tam...hihihi) Odpowiedz Link Zgłoś