Dodaj do ulubionych

Nienawiść.

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 09:53
Zwracam się z apelem do forumowiczów o trzymanie na wodzy swoich złych
emocji. Parę tygodni temu też były tu bluzgi, wyzwiska itd. Niczemu to nie
służy.
Proszę wszystkich normalnych forumowiczów o podpis pod apelem.
Obserwuj wątek
    • Gość: kizia Re: Nienawiść. IP: *.proxy.aol.com 11.07.03, 20:04
      krzykaczom i krytykantom mowimy zdecydowane NIE!!! NIE dla inwektyw, ale ZADNE
      NIE dla , mam nadzieje, konstruktywnej krytyki. bo slodzenie i poprawnosc
      polityczna to tez brzydka ideologia.
      dla pluralizmu postaw jest chyba to forum, ale nie bawcie sie w leppera. dosc
      mamy populizmu w kraju.
      pozdrawiam i pedze do kuchni, bo mi sie obiad przypala.

to pisalam ja, kizia.
      • Gość: Muminek Re: Nienawiść. IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 21:26
        NIE nienawiści piszę obiema łapkami,
        Niech przyjaźń tu na forum panuje mędzy nami :)))
    • Gość: autowidol Re: Nienawiść. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 14:10
      Nie minęło kilkadziesiąt godzin i mamy nowy przykład. Niejaki obywatel
      mianujący się Polakiem obnażył przed nami w wątku "Hitler..." swoje pokładane
      niegdyś w faszystach nadzieje.
      • Gość: luzak Re: Nienawiść. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 22:46
        no i po co nam dana zostalal wolnosc slowa
        peace peace peace
        • Gość: sivy Re: Nienawiść. IP: *.bazyliszek.k5.pl 14.07.03, 15:22
          ale jest kolorowo albo jak się mawia na Zachodzie "bizarre". dzięki takim
          oszołomom możemy przekonać się co oznacza być w XXI w. buszmenem w
          cywilozowanej części świata. pod apelem podpisuję się ochoczo.
          • Gość: kazik Re: Nienawiść. IP: *.proxy.aol.com 15.07.03, 07:11
            najlepsza droga przeciw nienawisci jest wlasny przyklad danego czlowieka,ktory
            potrafi przystroic swe serce,a potem szczerze w zyciu codziennym zyc owocami
            ducha.ogromna radosc,powazanie u ludzi,a przede wszystkim uznanie w oczach
            naszego Stworcy.
            • Gość: sivy Re: Nienawiść. IP: *.bazyliszek.k5.pl 15.07.03, 13:12
              amen.

ale chyba mój i Twój Stwórca to nie ten sam gość, albo stałem tyłem jak
              obdarzał taką gorliwością.co to są "owoce ducha"?
              • Gość: kazik Re: Nienawiść. IP: *.proxy.aol.com 22.07.03, 09:08
                ten sam,tylko to zalezy teraz co w danym kierunku czynimy.nie chce mi sie tez
                wierzyc,ze nie znasz owocow ducha Bozego.chyba zartujesz.
                • Gość: sivy Re: Nienawiść. IP: *.bazyliszek.k5.pl 22.07.03, 14:25
                  może mój duch boży znosi jajka :))) tego nie wiem. a jeżeli chodzi o wiedzę - i
                  tu nie żartuję - znam pojęcie "magnalia dei". pamiętam też coś o "obdarzaniu
                  duchem" i "cnoty ducha", postać gołębicy, no i że ma coś to wspólnego ze
                  zdolnością do języków obcych / Apostołowie zaczęli mówić po obcemu, a ich
                  potomkowie mają to w genach i szybko sie uczą angielskiego, niemieckiego,
                  francuskiego i mają odpowiednie certyfikaty, przydatne w UE i w pracy /.to
                  ostatnie to był żart. ale użyłeś chyba jakiejś przenośni z tymi owocami bo nie
                  ma tego w encyklopedii ;)
                  • Gość: kazik Re: Nienawiść. IP: *.proxy.aol.com 25.07.03, 16:46
                    jestes inteligetna osoba i serdecznie ci tego gratuluje.mam tez prosbe,
                    przeczytaj piaty rozdzial listu ap.Pawla do Galatow,jest krotki a jakze ciekawy.
                    • Gość: luzak Re: Nienawiść. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 22:55
                      a tan ja jestem ateista
                      ale chyba reformowalnym
                      • Gość: Max Re: Nienawiść. IP: *.tvswiecie.com.pl 26.07.03, 22:33
                        Jestem za a nawet przeciw:
                        Balcerowicz musi odejść.
                        Lepper, ps. Wódz, musi odejść.
                        Balcerowicz musi odejść, szkoda, że nie do Iraku.
                        Renata Beger, ps. Kurwiki, Owies, musi odejść.
                        Belka, ps. Kantówka, do Iraku.
                        Grupa trzymająca władzę za jaja, musi odejść.
                        Giertych, ps. Koński Łeb, na ministra od sprawiedliwości i prokuratorów.
                        Macierewicz, ps. Antek Policmajster, na ministra od spraw wewnętrznych.
                        Generał, biskup L.S. Głódź, ps. Flaszka, na ministra od wojska.
                        Rydzyk, ps. Ojdyr, Tatko, Przekręt, na ministra od propagandy, szkolnictwa,
                        skarbu i finansów.
                        A tak w ogóle dlaczego jeszcze nie ogłoszono akcesji naszego przystąpienia jako
                        51 stan USA? Nie potrzebowalibyśmy wiz i innych duperelów, bo bylibyśmy coś w
                        rodzaju Alaski ale trochę dalej położonej?
                        • Gość: Francesko de Bill Re: Nienawiść. IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 23.07.04, 22:55
                          Jestem za a nawet przeciw. Popieram Maxa
    • autowidol Re: Nienawiść. 15.11.04, 23:48
      Warto przypomnieć.
    • Gość: c2h50h Re: Nienawiść. IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 16.01.05, 22:01
      Jestem za bo tak i ch..
      • Gość: c2h5oh Re: Nienawiść. IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 16.01.05, 22:06
        Oczywiście jestem za, to znaczy porieram kur.a kulture osobistą, a nie kur.a
        chamstwo.

Zauważyłem też (ale to tak na marginesie), że działa tu automatyczna cenzura
        wykropkowująca litery z kwiecistych wyrazów. Super sprawa. Jednakże nie chcąc
        sprawiać niepotrzebnego kłopotu sam se kur.a wykropkuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka