iom20 10.12.07, 02:40 brawo dla pana Myrdy i wszystkich zawodników UKS''Siódemka".Juz nawet ci młodsi osiągają sukcesy. Wygrali turniej w Świeciu i Elblągu. Co o tym myślicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: piłka ręczna IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.07, 13:58 Gratuluje. Cieszy mnie, ze sa mlodzi ludzie, ktorzy garna sie do sportu. Zwyciestwa pilkarzy recznych czy siatkarek nie tylko ciesza kibicow, ale sa swietna wizytowka naszego miasta. Brawa dla zawodnikow i trenerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elam Re: piłka ręczna IP: *.stk-net.pl 14.12.07, 23:10 Wydaje mi sie,ze za malo jest informacji w naszych lokalnych mediach. Np Gazeta Swiecka,Pomorska,TVK. Na pewno bylby to bardzo dobry doping dla tych mlodych chlopcow.Czytamy wciaz o zapasnikach,mlodych bokserach,siatkarkach i mlodych sportowcach z okolicznych gmin.Pilka reczna jest rowniez ciekawym sportem i ma swoje tradycje jeszcze z wczesniejszych lat.zZ przyjemnoscia i zaciekawieniem czytalabym o osiagnieciach o mlodych szczypiornistach ze szkoly nr 7. Wydaje mi sie,ze opiekunowie tych druzyn powinni zabiegac o to,by o swojej pracy i osiagnieciach swoich zawodnikow informowac mieszkancow naszego miasta.Nie kazdy jest tylko kibicem Polpaku.Chcialabym wiedziec jak nasza mlodziez stara sie promowac nasze piekne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: piłka ręczna IP: *.stk-net.pl 15.12.07, 14:30 Wazne ze jeden z opiekunow robi dobra reklame synowi a co z reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: piłka ręczna IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 15:47 E, nieladnie! Przeciez to sa fajne dzieciaki. Tak trudno cieszyc sie ich sukcesami? Znowu zazdrosc? Irku, obejrzyj "Dzien swira". Zwroc uwage na wieczorna modlitwe Polakow. Pasuje do twojego sposobu myslenia. A nie mozna tak beznteresownie cieszyc sie z czyjegos sukcesu? A moze lepiej, zeby ci chlopcy zamiast czas spedzc na treningach, meczach, wyjazdach spedzali wolny czas pod przyslowiowa budka z piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
iom20 Re: piłka ręczna 18.12.07, 17:10 Pan Mirek Paczkowski ciężko pracował na sukces syna. Myślę że przemawia przez ciebie zazdrośc Irku.W ludziach trzeba dostrzegac to co dobre a nie wytykac im błędy Odpowiedz Link Zgłoś