Gość: autowidol IP: 195.117.1.* 08.08.03, 10:25 Kochane Misie. Jak tam wakacje pod palmami? Fidel Wam nie zagraża? Jak fura panie Grzegorzu? Jak opalenizna panno Kaju? Pozdrowienia z miasta seksu i biznesu. autowidol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sivy Re: Kochane Misie! IP: *.k5.pl 08.08.03, 16:22 co opalają się we dwoje we Floryda State? Grześ wziął Kaję na wycieczkę? no cóż fajnie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnetou Re: Kochane Misie! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 20:43 Misie, przede wszystkim sivy to nie ja,(jakis klon)ale milo,ze sie zainteresowal.Dla Was Kaju i Grzesiu naturalnie buziaki.A pan,panie autowidol zawsze moze wziac ode mnie ich adres e-mail,mam ich trzy numery tel. i w dodatku nadajemy czasem na umowionych czatach,bo oni zdaje sie z forum rzadziutko korzystaja.Nie chce mi sie szukac w calym forum,ale gdybys tu cos dopisywal,daj cynk,gdzie mozna pojechac po temacie.Cos tam skrobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: to odpowiadamy IP: *.proxy.aol.com 08.08.03, 22:03 fura okazala sie ostatnio koniem trojanskim - wracalismy noca z wesela w stanach - jak na wesele przystalo - wiecej niz wskazujacych i zatrzymaly nas gliny. po slepiach dostalismy latarka niczym w filmach i o lajsens zlotowe poproszono. mnie, ktora wciskala w lape gliniarzowi ubezpieczenie samochodu, z auta kazano sie wytoczyc i pokazano przepalona zarowke przy rejestracji. ufff, podobnych doswiadczen nikomu nie polecam.(po tym zeznaniu zapewne pojawi sie temet - piles, nie jedz:)). a opalenizna juz calkiem, calkiem, choc na poczatku wygladalam jak blada atrakcja turystyczna. minnetou!! czy ktos przypadkiem nie prosil cie o zwrot brony i pozyczenie inseminatora? kocmug! pozdrowienia dla anki i calej reszty, a dla ciebie buziaczki. no i dla zainteresowanych: dziewczyny tutaj do piet nie dorastaja naszym polskim (powoli lecze sie z kompleksow), za to na plec brzeydka mozna popatrzec z zainteresowaniem (tutejsi faceci powinni zdecydowanie byc okrzyknieci plcia, hm, piekniejsza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minnetou Re: to odpowiadamy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.03, 15:37 a Ty co tam kozaczysz? jaka brona? a inseminator nie bedzie konieczny,sam moge sprawe zalatwic:)tylko skad te rolnicze przytyki,masz mnie za czlowieka z gminu czy po prostu dla zabawy chcialas mnie podpierdolic? kocmug- pozdrowionka,buziaki,a do mnie,ze ja niby ze wsi i pan na zagrodzie.nieladnie...oj nieladnie.inna sprawa,ze wlasne gospodarstwo to tez juz cos.ale nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: ...Kochany Minnetou:-) IP: *.proxy.aol.com 09.08.03, 22:47 to malo slow czulych w naszej korespondencji prywatnej umieszczam? czy wszyscy na forumie o slabosci wiedziec musza? a brona to sprawka wiecha, oj, niedokladnie sie forum przeglada! zlotowa pyta co z tymi furami? w porcie juz czeka umowionych 10 lexusow i 5 czarnych caddi. decyduj sie, bo urzad celny siedzi jemu na plecach. moim zdaniem cena jest przystepna. faksuj jutro. buziaczki i usciski. do zobaczenia za tydzien w Aspen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom XV Re: ...Kochany Minnetou:-) IP: *.stk.pl / 80.51.243.* 28.11.03, 23:08 Ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś