Dodaj do ulubionych

netia oszuści

IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 21:13
czy ktoś z was miał problem z kartą płatniczą z Netii?dostałam od nich kartę w promocji za zakup internetu.Na karcie jest 400zł.Co z tego jak do dzisiaj nie moge wypłacic pieniędzy!.bo są tam tylko wirtualnie.Czy ktoś miał podobne doświadczenia?Jeśli tak to proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: klik Re: netia oszuści IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 23:40
      Opisz jakie wyczerpałaś narzędzia znalezienia przyczyny ? Rozumie, że dzwoniłaś
      do BOK-u Neti problem zgłosiłaś i czekasz teraz z 4-5 dzień bez odezwy, że od
      razu od najgorszych zaczynasz ?
      • Gość: klik Re: netia oszuści IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.08, 23:43
        aaa proponuje dokładnie przeczytać regulamin tej promocji, w której otrzymałaś
        na karcie te 400 PLN, może jest tam napisane, że w jakiś sposób może nastąpić
        wypłata ich np. zakup bezgotówkowy, zakup ich usług itp poprostu dokładnie
        sprawdź, może coś umknęło.
        • Gość: zawiedziona Re: netia oszuści IP: 83.238.146.* 11.03.08, 07:01
          Pierwszą kartę otrzymałam w styczniu,była rozmagnesowana więc ją reklamowałam i otrzymałam drugą w lutym.Problem polega na tym,że pieniądze są ale na tej starej karcie{reklamowanej}a ja od 3 tygodni nie mogę się doprosić w Neti przeksięgowania środków na nową kartę.Wykonałam już mnóstwo telefonów do nich i ciągle mnie zapewniają,że środki zostaną przeksięgowane w najbliższych dniach.Ale na zapewnieniach się kończy.Nie rozumiem czemu to tak długo trwa,przecież przeksięgowanie pieniędzy w dobie komputerów nie powinno stwarzać nikomu problemu.Jednak dla Neti jest to chyba duży problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka