Gość: Gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 21:17 Sam chodze na muay thai w Swieciu i jest bardzo mila atmosfera. Zachecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiic Re: Boks po tajsku IP: *.gprs.plus.pl 08.07.08, 00:10 Ja tam wolałbym nie mieć do czynienia z adeptem tego rodzaju sztuki walki. Po co w ogóle ludzie trenują takie sporty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapasy Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 02:38 niech każdy robi co chce i tak tam nie nauczy się prawdziwej ulicy do tego trzeba miec zryty łeb z tym trzeba się urodzic,więc nie bierz się za to bo i tak trafisz na ulicy na jakiegoś psychola ktory nigdy nic nie trenowal i Tobie wp..........i!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Boks po tajsku IP: *.tktelekom.pl 09.07.08, 19:39 Chodzę na Thai boxing i zdecydowanie polecam.Niech każdy przyjdzie poćwiczy i sprawdzi osobiście na czym rzecz polega.A do kolegi "zapasy" jeśli wyjdziesz z takiego założenia najlepiej nic nie ćwiczyć,nie choć po ulicach albo kup sobie broń palną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Boks po tajsku IP: 62.231.51.* 11.07.08, 20:13 kryminalna rodzinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milagros Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 17:42 Świetny pomsyl z ta szkola Panie Wieslawie. Mysle ze chetnie sie zapisze do pana na zajecia... Wie pan jak to jest, wspaniale jest sie uczyc od profesjonalistow, wowczas szansa ze uczen przerosnie mistrza jest wieksza i wowczas uczen bedzie mogl trenerowi profesjonalnie przywalic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Boks po tajsku IP: 89.108.211.* 18.10.08, 11:23 Ja tez nie mam nic przeciwko tego typu sportom, mam w rodzinie mistrza świata w wadze cieżkiej w thai-boxingu. to jest dla niektorych pasja, cos co robia najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Total Re: Boks po tajsku IP: *.swc.vectranet.pl 16.11.08, 10:52 Jak taki zwykły to zmierz się z nim.Wejdz na strone i zobacz gdzie był i z kim walczył a nie takie bzdury piszesz.Co mamy porównywac naszych pięsciarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Boks po tajsku IP: 80.51.140.* 16.11.08, 15:26 Pozdrowienia dla Kwasa od kolegi ze wspólnej służby JW w Poznaniu. Już tam pokazałeś swoje umiejętności na zajęciach z samoobrony - instruktorzy byli w szoku co z nimi wyprawiałeś! :) BRAWO! Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Boks po tajsku IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 18:40 W waszych oczach jest super w moich oczach wie o co chodzi,ale dużo mu brakuje (mawashi geri dopracuj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Boks po tajsku IP: *.swc.vectranet.pl 17.11.08, 14:57 tam kwasy śmieszne jak do sfinksa kiedyś wparowali chłopaki to kwas z bramki uciekł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Boks po tajsku IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 27.12.08, 12:03 Tzn. ja myślę, że jeżeli ktoś nie wie w czym rzecz polega to lepiej będzie jeśli się nie wypowie, bo nie wiem po co takie bzdury pisać... A co do Niego to znam go w prawdzie trochę, ale myślę że to wporządku koleś. Na treningi zachęcam i pozdro dla wszystkich trenujących oraz trenera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Boks po tajsku IP: *.xdsl.centertel.pl 28.12.08, 21:19 jstem jedną z uczestniczek treningów i muszę wam powiedziec że są naprawdę ok. zachęcam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Boks po tajsku IP: *.eranet.pl 06.01.09, 23:38 GOŚĆ G bredzisz jakby Cię fura z gnojem przejechała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Boks po tajsku IP: *.swc.vectranet.pl 07.01.09, 15:06 to kto od kwasa jest dobrym zawodnikem sprrawdze sie z nim waga do 110kg ... co niema takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Boks po tajsku IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.09, 16:30 sprawdz sie z kwasem chyba nie przeszkadza ci 20 kg roznicy jak jestes taki dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmm11 Re: Boks po tajsku IP: *.eranet.pl 07.01.09, 17:59 Kto skasował nasze komentarze do GOŚCIA G?Świństwo!Gość idz się utop kretynie.To dawaj sprawdz się cieniasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Boks po tajsku IP: *.swc.vectranet.pl 08.01.09, 15:31 w parteze nie ma szans kwas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Boks po tajsku IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.09, 17:51 moze i nie ma wiec musisz go do parteru sprowadzic..hahaha jesli ci sie nie uda to pewnie zaczniesz wymyslac ze jest za ciezki albo reka cie bolala i wtedy czeka cie kuracja no wiesz w szpitalu ewentualnie jakas rehabilitacja hahahaha,poprostu zazdroscicie mu pewnosci ,umiejetnosci ,jego pewnych sukcesow w sporcie i dla tego czepiacie sie go .pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Boks po tajsku IP: *.swc.vectranet.pl 09.01.09, 16:09 no ja uwazam ze dobry zawodnik jes ale w swojej wadze szalu nie robi tak jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Boks po tajsku IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.09, 18:44 czas pokaze,nie wszyscy maja szanse zostac mistrzami obojetnie jak ciezko trenuja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 22:37 Co do tego sportu jest ok ale jest zawsze jakieś ale wszystko z głową trzeba robić sam przez 7 lat trenowałem jednocześnie kilka sztuk walki a teraz mam problemy ze stawami ale i tak bym tego niezmienił jak bym mógł było warto. Wie może ktos kiedy mają oni treningi i gdzie bo wiadomo samo cagnie do takiego upodobania i chęci rywalizacji z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Boks po tajsku IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 22:13 www.fightclub-tiger.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 01:33 Czy w tym temacie są same dzieci? W piątek ide zobaczyć na trening Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Kwasie Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 22:42 Jeżeli chodzi o zawodostwo to wiadomo,że mistrza z kwasa nie będzie,ale i tak daleko doszedł jest może 10 w Polsce na jego poziomie.Jest wielki chłopak.A jeżeli chodzi o życie codziennie w Świeciu to nie będzie mniał nawet za 20 lat problemu aby po trzech nakoksowanych chłopców naraz obłożyć..Sam trenuje mam dobre wyniki na siłce ale to wszystko nic..Kwas jest wielki szacunek dla niego mimo,że kiedys zanim nie przepadałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 23:43 BURAK straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMA Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:59 Wszystkim zainteresowanym sztukami walki polecam treningi MMA na miasteczku.Nauka walki w parterze(brazylijskie jiu jitsu, stojce(boks,muay thai.Czeste sparingi i w stojce i parterze duzo tarczowania nauka realnej walki pod okiem prawdziwego fachowca.Treningi w kazda niedziele i srode o 18 na sali zapasniczej na miasteczku.www.mmagrudziadzteam.republika.pl/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELE Boks po tajsku IP: *.centertel.pl 03.06.09, 13:12 WIESIA -KWASNIEWSKA TO zwykly KOFIDENT I TO SIE NIE ZMIENI TO JUZ ZOSTANIE NA CALE ZYCIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELE Re: Boks po tajsku IP: *.centertel.pl 03.06.09, 13:13 WIESIA KWASNIEWSKA -TO ZWYKLY KOFIDENT I TO SIE NIE ZMIENI ZOSTANIE NA CALE ZYCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biks Re: Boks po tajsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:28 gdzie ikiedy są zajęcia bo może się zapisz e lubię taki sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morag Re: Boks po tajsku IP: 217.98.10.* 04.07.09, 20:03 Troche nie rozumiem czemu Wiesiek mówi że służył w wojsku w Poznaniu, oczywiscie jest to wierutna bzdura, bo słuzł on w Placówce ZW w Moragu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Boks po tajsku IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.09, 14:33 TOTALNA KLAPA PAN Wiesiu przegrał w Sarajewie w 1R przez KO z RUMUNEM Catalin Morosanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Boks po tajsku IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.09, 16:15 www.youtube.com/watch?v=MvuZ3oAK5n0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Boks po tajsku IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.09, 10:49 Zapowiadalo sie całkiem nieżle no ale to jest sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Boks po tajsku IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 22:25 nowa jednostka czasu jedna kwasówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hunt Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 22:20 oke, więc powie ktoś kiedy są te treningi i gdzie? pozd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bafa Re: Boks po tajsku IP: 92.28.98.* 16.12.09, 12:18 no proszę wy buraki....zwyczajnie mu zazdrościcie! Chłopak ma pasję i się jej poświęca, to widać! A wy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komando Re: Boks po tajsku IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.04.10, 05:56 Znam Kwasa i powiem wam, że dobrze mieć takich ludzi po swojej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Boks po tajsku IP: *.tvgawex.pl 27.07.10, 14:06 ci co pisza te negatywne komentarze to same buraki co zamiast mozgu maja siano w glowie i mysla ze sa mafia a tak na prawde to boja sie jednego czlowieka ktory wiedzie spokojne i po ukladane zycie. pozdro sen sei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 20:58 dlatego nie czyta tych wypocin mariankowych kurew co spie...ja przed nim wzrokiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfdf Re: Boks po tajsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 14:44 nie gadaj ze da rade trzem osobom może trzem dzieciom co je ma na treningach. 1 na 1 jest ok . ale jak 3 atakuje jednego to nie ma siły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Boks po tajsku IP: 109.243.110.* 29.07.10, 15:48 Bardzo fajny sport dla wytrzymałych i twardych ludzi :) i co ważne treningi sa robione z wielką pasją i zaangazowaniem...polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś