Gość: Radny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.08, 09:32 Co sądzicie o młodzieżowej Radzie gminy Świecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Do radnego Re: Rada IP: *.swc.vectranet.pl 05.11.08, 10:06 Czytałem ostatnio w gazecie że ludzie tzn sie młodzież do tej rady w ogóle nie była wybierana tylko skierowana przez dyrekcje szkolne, a po drugie w ogól nie było chętnych do rady i nie dziwie sie skoro nie maja nic do gadania jak tylko czytanie kodeksów i ustaw... jak maja coś zdziałać jak nie mają jak? No chyba że maja a im sie nie chce i ciężko im sie przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maturzysta No tak, ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 19:38 A jak pan "Radny" to widzi? Chetnie bym sie podjal czegos takiego, o ile bedzie to bardziej tworcze, niz tylko studiowanie kodeksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radna :)) IP: *.swc.vectranet.pl 06.11.08, 08:44 Witam, tak jak pisał kolega z Rady - jesteśmy kreatywni i jest w nas pełno zapału do pracy więc juz niebawem będzie widać efekty. A gazeta to gazeta - od zawsze wypisują bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radny Re: Rada IP: *.swc.vectranet.pl 06.11.08, 08:41 W artykułach zamieszczono bzdury, nie powiem ,może w niektórych szkołąch tak było-nie jestem w stanie powiedzieć bo mnie tam nie było. W większości wybory przebiegały tak jak miało to wyglądać. Myślałem ,że bedzie gorzej ale po 1 sesji śmie stwierdzić,że mamy ogromny zapał do pracy ! Nie będzie to studiowanie kodeksów i ustaw. Będzie to praca młodzieży , która chce coś osiągnąć. Odwołuje się do osoby, która napisała,że chciałaby być w takiej radzie - tego zrobić nie mogę ale z chęcią rada wysłucha propozycji wszystkich chętnych , będziemy się starać współpracować z młodżieżą . Osoby w radzie są kreatywni, i zapewniam was ,że nasze działania wyjda na dobre. Będziemy się starać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Rada IP: *.swc.vectranet.pl 06.11.08, 16:54 I tak trzymać, dobrze że zapału do działania nie brakuje. A co do tych wyborów... prawda jest taka, ze były tylko w 2 szkołach, ale to już było, zapomnieć i pracować czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Rada IP: *.swc.vectranet.pl 10.11.08, 13:45 Z ty ,że w dwóh szkołach to się niezgodze bo były wybory w conajmiej 4 szkołach wiele to nie zmienia ale jednak ;// Ktos zrobił afere a nie wiem do końca jak było, żenujące ale fakt-Młodzi maja chęci i wierzmy ,że im sie uda :))Jak narazie to znakomicie zaczeli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Rada IP: *.swc.vectranet.pl 11.11.08, 15:25 A w jakich szkołach były te wybory, bo gazety pisały, że tylko w białym i w katoliku. Tak się składa, że mój bratanek chodzi do jednej ze świeckich szkół i tam o jakichkolwiek wyborach nie było w ogóle mowy. Dziwne to wszystko jak całe nasze Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radna Re: Rada IP: *.swc.vectranet.pl 16.11.08, 19:47 Nikt dokładnie się nie dowie gdzie te wybory były a gdzie nie, poczekajmy na rezultaty, to się chyba najbardziej liczy !!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś