Gość: gośc IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.09, 22:41 GDZIE MOZNA DOSTAC W śWIECIU PRACE W ZAWODZIE SPRZEDAWCA ?MOZE KTOS WIE GDZIE PRZYJMUJA ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj Re: PRACA IP: 212.160.87.* 26.01.09, 06:35 tu masz oferty z UP Swiecie uwaga plik pdf www.bip.pup.swiecie.lo.pl/?cid=189 sa 3 dla sprzedawcow ale co za zenada - plik pdf ? ja rozumiem, ze popularny format, ale nie wszyscy musza go miec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PRACA IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.09, 09:02 Rozumując w twój jakże zawiły sposób, można się też przyczepić, że nie każdy ma dostęp do internetu, żeby w ogóle do tego pliku dotrzeć. PDF jest na tyle popularnym formatem, że jedynie człowiek kompletnie nieudolny nie potrafiłby go odczytać (nie posiadać odpowiedniego oprogramowania, tudzież nie potrafić się w niego zaopatrzyć). Taki nieudolny osobnik nie ma nawet szans znaleźć strony UP i dotrzeć do informacji, które podlinkowałeś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: PRACA IP: 212.160.87.* 27.01.09, 08:02 Zapewne. Ale czy nie jest przyjaznym uzytkownikowi podglad ofert na stronie - z mozliwoscia wyszukiwania, segregowania ? Format pdf to ja moge klientowi z grafika czy wykrojnikiem wyslac. Otoz uwazam,ze nie powinno tak byc, ze tylko w pliku pdf sa te informacje. O dziwo wielu uzyszkodnikow jenternetu nie ma pojecia o pdf. Ma sluzyc strona ludziom w szukaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: PRACA IP: *.swc.vectranet.pl 27.01.09, 21:19 Masz rację użytkowniku.Zrobiłam aktualizację Adobe i już wszystko diabli wzięli. Znowu nie mogę otworzyć tych ich plików.Powinno się otwierać w różnych mozliwych kombinacjach.Nie jestem informatykiem i nie muszę wiedzieć jak otworzyć pliki pdf na stronach Urzędu Pracy. Odpowiedz Link Zgłoś