Gość: mama IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 17:33 jestem mamą dwulatki. mamy jeden pokój. może ktoś wie jak można podzielić go. nie chodzi mi o postawienie ścianki ale coś na podobe rolety przymocowanej do sufitu. z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rada Re: podzielić pokó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 20:18 przedziel meblościanką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiedz Re: podzielić pokó IP: 83.238.144.* 22.03.09, 20:43 jak ktoś wyżej napisał można postawić wysoki mebel i po sprawie. a jeśli zrobić ściankę ale nie z pustaków to trzeba by było kupić metalowe listwy płyty kartonowo-gipsowe(regipsy) 2 dni i ścianka postawiona. można nawet zainwestować w drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: podzielić pokó IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 21:00 Wszystko ladnie i pieknie tylko wszystko zalezy od tego jaki duzy jest pokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broda Re: podzielić pokó IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 10:03 ja miałem taki sam problem. W Ikeii kupiłem bardzo fajny system przesuwanych zasłon panelowych na potrójnej szynie.Jest to o tyle fajne ,że jeżeli potrzeba to rozsuwamy je na boki i mamy normalny duży pokój. Wejdz na stroę www.ikea.com.pl następnie w zakładkę tekstylia potem w zasłony rolety,potem w zasłony panelowe i możesz wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nini Re: podzielić pokó IP: *.centertel.pl 23.03.09, 21:31 prosty sposob to ustawienie mebloscianki prostopadle do sciany lub zakup polki dwustronnej w IKEA, Voxie czy BRW (ale takie rozwiazanie jest dosc drogie, okolo 1200-1500 zl. Tansze sa na przyklad parawany jakby japonskie. Taki parawan mozna zrobic samemu z paczworka lub kolorowego materialu na stelażu ze zbitych sklejek (stolarz zazyczy sobie pewnie okolo 150-200 zl). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: podzielić pokó IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 19:09 do " broda" serdecznie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś