Gość: już mam to gdzieś Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 19:39 kto nie jest zawiedziony....wpisujcie się..ja tak 3 mc już nie pracuję w tym kołchozie ...nie znam tak zarządzanego zakładu z tak niskim poziomem kadr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 18:00 tak to prawda 4-5 lat temu było ok dzisiaj to są zgliszcza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 16:35 słyszałem ,że w tej fabryce jest totalny nieład na każdym kroku...to po co te reklamy i dziwne spody,,,gdzie oszustwa nie da się ukryc i biedy ,zwolnieńitd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wercia Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 10.08.10, 21:04 Dobrze słyszałeś! Arski pozostawi po sobie zgliszcza ale to mnie nie dziwi od samego początku było wiadomo że niewiele potrafi.Z lat świetności pozostały tylko szyldy reklamowe które i tak niewiele im pomogą....oszukali załogę i tak samo oszukują klientów z swoją drogą tandetą. Nikt z normalnych już do tej firmy w przyszłości się nie zatrudni...mogą liczyć tylko na "odurzonych" z Gdańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 19:32 tak to prawda ..w firmie gdzie nie docenia się fachowców lecz zwalnia ,,musi być smutny koniec...ale najważniejsze ,że zarząd i dyrekcja ma się dobrze..ale tak jak mówisz dobre już nie wróci bo wspomniany + cichy = makarenis zostawili zgliszcza... pozdrawiam wytrwałych,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lab mb Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 19:29 sytuacja jest tragiczna braki ,reklamacje...lakiernia,,niewydolna,,,coś strasznego...gdzie dyrekcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weksel Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 13.08.10, 22:38 A mi się wydaje że sprawa powinna trafić do prokuratury,takie rządzenie nawet właściciela prywatnego, takie poszanowanie pracowników, lekceważenie praktycznie wszystkich to się nie mieści w głowie.Gdzie są związki do jasnej cholery, po co im płacimy!Roman bierz dzwon i wy......aj na halę kible czyścić jak nie potrafisz nic zrobić, gdzie twój honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolniony Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 14.08.10, 11:28 Ludzie na co wy czekacie,kto ma trochę oleju w głowie niech ucieka z tej firmy.Lepiej nie będzie,azjaci produkują teraz nasze meble za 1/3 naszej ceny.Nie bójcie się zatrudniac gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech wstyd w tej firmie pracować ,,z takim dozorem,,i w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 16:43 tak ta firma już nie istnieje jako organizacja......są zgliszcza po cichym a obecne władze dalej deprecjują wszystko ....jeszcze kilka miesięcy i faktycznie kto mądrzejszy to wyjedzie do Niemiec i zarobi 5-8 tyś na miesiąc ...a szczury i nieroby zostaną żeby posprzątać nierentowną firmę...od 3lat.... władza sobie pracuje ...ale po co...a może udaje...bo wyniki są oszołamiające........ 2-3 mil na mc...wstyd...jeszcze niedawno było 9 za czasów prezesa Glińskiego ...ale ważniejsze były animozje......gieg.....z produkcją.... ja.wybieram wyjazd..już w październiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 23:48 kolejny pracodawca, któremu obrabiacie dupę ! ludzie opamiętajcie się, ciekawe co byscie mowili jakbyscie nie mieli pracy wogóle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robol Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 178.56.228.* 15.12.10, 16:42 Nic bym nie mówił, tylko bym się zastanawiał czy zarobiłbym więcej pr 20 latach pracy czy zbierając puszki na ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labor Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 20:44 dzisiaj na naradzie powiedziano co dalej pytaj w lakierni lub labor... uffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 18:03 ja się domyslam ..aron... i caaja..a dotego Kmk..to jedna ekipa ....naiwni pracują u nas jak się pytasz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrea Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 20:19 ja się domyslam ..aron... i caaja..a dotego Kmk..to jedna ekipa ....naiwni pracują u nas jak się pytasz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specjalista Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 81.219.152.* 11.09.10, 23:35 Pozdrawiam mało kompetentnych "majstrów" z lakierni. Chcecie z nas wyciągnąc ostatnie soki, mamy Was w d...e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćy Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 18:58 dziwne ,że nie wiesz o co tutaj chodzi.....wydusić na maksa z ludzi -niepotrzebni wont,,,,a my sobie ..dyr,. zarząd .,kumple damy rade utworzyliśmy stanowiska...nie wiem po co komu ....kiedyś mie było dyrektora 4-6 lat temu i szło bardzo dobrze ..900 osóg pracowało..ale jak zatrud. cichego,makar. popol, arsk..to wszystko idzie na dno...a teraz są doradcami.....i komu to służy.....kpina z ludzi zobacz co sie dzieje na lakierni, płytowni,okleinie.....pieniadzidzieeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyr Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 17:43 ja mam doradcę na paoierze za 15000 ...niepotrzebny ale są takie układy z KMK ....ITD.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik lak. Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 17:41 w tym zakładzie jest postrach ars...i nikt nie podskoczy nawet jesli dostanie fioła..wielu już zniszczył a wielu już niedługo do nich dołączy......nic nie zna się na pracy ale metody śred.. zastraszanie to jedyna metoda...nic postepu...nic kultury...zapier...w nadgodzinach i nic mie gadaj..kier, mistrz zastraszony ,że szkoda mówic.....ale jeszcze jest PIP,,,więc na co czekacie....przecież to nienormalny zakład..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klem... Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 17:28 tak ten zakład nto zaścianka...dowodzenia i wyników pracy...ale zarząd ma dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 18:07 kpina z ludzi , zarabiam 5,50na godz. a dyrektor ma doradcę który nic nie wnosi ..a zaradia 30x więcej niż ja ...do czego doszliśmy do upodlenia...ten zakład to paranoja zatrządu...co jeszcze będzie....pytaj w Kmk ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 20:08 tak pracuję w tym zakładzie ale z przymusu ...choć już zamierzam uciekać bo tutaj nie da się normalnym ludziom pracowac...sami się wykończą ,,jeden drugiego by utopił a widać to w naszych dowodzących mistrzach czy pseudo kierownikach - bo jak po zawodówce można kierować zespołem mądrzejszych ludzi ....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 02.09.10, 20:46 Czy nie ma siły w Polsce aby to dziadostwo zamknąć, szkoda ludzi tam pracujących! Jak takie miernoty z głównego dowództwa mają podnieść ten zakład, no powiedzcie. Oni tylko nadają się na szrot. Ta firma przypomina zakład karny. WSTYD panie ARSKI i panie CZAJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 16:35 tak w tym zakładzie już nic nie ma normalności....pracujesz w soboty lecz nie ma nadgorzin...gdzie kodeks pracy....a zarząd ma wszystko kilometrówki...samochody...itd...tak w tym zakładzie jest wyjątkowy wyzysk , nienawiśc,,,..i zero szacunku dla ludzi fachowców....których już prawie nie ma....zamknąć ten zakład ...nie męczcie pracowników...doradcy ,doradców...za duże pieniądze lecz co to wnosi w postęp ....nic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 06.09.10, 17:38 Kurczę o jakich doradzcach mówicie....napiszcie pośmiejemy sie wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 16:15 strach tam pracować,,,chyba że i tam pracują naiwniacy i dyletanci....szkoda czasu w tym zakładzie ...wegetacja na ubogich pensjach....wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerpo Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 23.09.10, 09:18 W całych dziejach Pomorskich Fabryk Mebli nie pisano jeszcze tak źle o tym zakładzie. Firma ta jest już na samym dnie za sprawką takich szefów jak cichy i arski, co myśleli, że są nieomylnymi fenomenami meblarstwa a okazali się wielkimi nieudacznikami. Dziwne że nikt z posłów naszego rejonu nie zainteresował się działalnością tej pseudo firmy. Dziwne że żadnej z gazet nie zależało na napisaniu rzetelnego artykułu który by pokazał jak można poniżać własną załogę, szkoda. Niestety żyjemy w takich czasach gdzie idioci dostają wysokie stanowiska i kierują normalnymi. Dziwne ,że załoga znowu zgłasza łamanie kodeksu pracy i przekraczanie czasu godzin bez zapłaty i nikt na to nic nie może poradzić. Szczytem chamstwa jest namawianie ludzi chorujących do powrotu z chorobowego….bo brak ludzi do dużego planu!!! Może sam arski z kolegą ciaają staną przy maszynie i rzetelnie popracują … Pozdrawiam całą starą załogę Pomorski Fabryk Mebli….trzymajcie się nie dajcie się od tych leszczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 27.09.10, 13:15 Czego życzę sobie i wam: tnij.org/ifg6 A tą pseudofirmę zaorać i posadzić las! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 21:39 tak najlepiej się powodzi tym którzy nic nie robia czyli zarząd i dyrekcja,,,,,produkcji nie ma pensja i premia jest,,,,, odpowiedzialność zero..aby ciagnąć jaknajdłużej,,,,,kto ich rozlicza z pracy...czas jak będzie final.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klem. Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 17:27 tak słyszę ,że to koniec....bez inż. faachowców nie warto sie męczyc.....nic nie wychodzi..a ile braków..na lkierni...uuuuuffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: box Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 11.10.10, 17:43 A te dwa stare trupy latajace po hali to nie najwyższej klasy inżynierowie? A... jeden to tylko jabłka wpie..., a drugi to sam nie wie co robi. Teraz wiem dlaczego związki z pielgrzymką do Częstochowy biegają.... tylko na modlitwę panie Pop to już za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trele - morele ... Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 13.10.10, 20:24 A nie może nikt z załogi dać mu w mordę za to jabłko???? żeby mu wpadło aż do dupy???? przestanie żreć codziennie jabłka i wyśmiewać się z ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win...k Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 18:55 [/i] tak to prawda pych tych ;udzi z dowództwa i zarządu a także kmk nie ma granic ...duże pieniądze powinno placic sie za pracę ..innowacje, oszczedności , pomysły..itd a nie za to że jeżdzą samochodami służbowymi i na niczym sie nie znają i większośc mają głęboko w ... więc co na to właściciel ??? AUDI POPRZEDNIO UKRADZI,,,, A MOŻE NIE......GDZIE SĄ PIENIĄDZE.... dlaczego trzymamy takich ludzi odp. prosta to są kolesie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romo Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 20:44 ta firma to więzienie które funduja nam dyeektorzyi zarzad kiedy bedzie koniec ....niech to zamkną szkoda nas ..produkcji nie ma jakośc ,,,straszna reklamacji fuul....płacz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 19.11.10, 12:32 znowu zwolnienia? co z socjalem? kuźwa wypierdzielam z tego bagna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 21:42 tak 50 osób leci a póżniej dalej......jest kicha......no to niedobrze sezon a tu aut....przykre ale to firma bez skrupułówi przyszłości.....to już k..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.ifax.pl 25.11.10, 15:36 Przydała by się zmiana kierownictwa, oraz cen mebli. Kto to ma kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sting Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 25.11.10, 16:15 Po prostu partacze kierują dzisiejszym PFM-em. Szkoda tylko pracowników bo tracą na zdrowiu.amen Odpowiedz Link Zgłoś
juskos13 Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie 29.09.13, 21:10 co powiecie o biciu pracownika przez kierownika? jak dla mnie to brak slow powinien byc zwolniony dyscyplinarnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.10, 22:09 tak smutna firma ..lecz ludzie vtutaj sąfałszywi....więc sami sobie zgotowali nsmród..a będzie jeszcze gorzej już w styczniu..lecą zwolnienia i koniec amen...macie super nieudaczników w zarzą dzaniu ,,,.na każdym szczeblu...pozdrawiam ..jadę do niemiec ...tydzięń temu zwolniony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyka Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.10, 14:24 jak nie ma kadry.....to firma nie istnieje......prawda ....to już koniec....zarząd nam to zgotował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 07.12.10, 15:13 To złapcie ich w ciemnym kącie i nakopcie do dupy może w końcu do nich dotrze że są h...a warci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 81.219.152.* 13.12.10, 22:03 Po 20 latach pracy zostałem zwolniony. Dlaczego nie należy mi się paczka świąteczna dla dziecka? O pracowniczej już nie wspomnę.Pracowałem do września 2010.Wesołych Świąt :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 14.12.10, 13:03 Po prostu zostałeś okradziony tak jak wszyscy zwolnieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic nowego Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 17:55 Ta firma wszystko wyciągnie z ludzi...jeszcze paru naiwnych zostanie w tym roku zwolnionych.....patrz tapicernia i inni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beka Re: Praca w Meble KLOSE Nowe - opinie IP: 77.252.171.* 14.12.10, 18:48 Tu też możecie poczytać o tym dziadostwie czersk.naszemiasto.pl/forum/watek/232739,614,8,fwid,fkid,fstr.html Odpowiedz Link Zgłoś