Gość: pytacz IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 21:59 jak myslicie, gdzie najlepiej ubezpieczyc w Swieciu auto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: ubezpieczenie samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:56 idź do CUK (Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych). To jest obok amfiteatru, na tej ulicy co Zespół Szkół, nie pamiętam nazwy ulicy. Babka jest bardzo miła (w przeciwieństwie do tej co siedzi w ubezpieczeniach w wydziale komunikacji i ze wszystkim ma problem), ma pod sobą 15 firm, wybierze dla Ciebie najkorzystniejszą ofertę, jest naprawdę przesympatyczna i profesjonalna w tym co robi. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: ubezpieczenie samochodu IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.07.09, 12:13 jak chcesz ubezpieczyć na sztukę to idź na pocztę do MTU - tam jest najtaniej, a jak chcesz mieć gwarancję wypłaty odszkodowania to proponuję tradycyjnie PZU - pozostałe nie są godne uwagi, bo cenowo wychodzi podobnie jak w PZU a jak przychodzi do wypłaty to zaczynają się schody (nie życzę nikomu takiej przeprawy) - PZU wypłaciło mi kasę w niecały tydzień i nikt mnie nie przekona do zmiany na innego ubezpieczyciela. Ale decyzja należy do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ubezpieczenie samochodu IP: *.swiecie.vectranet.pl 02.08.09, 11:01 ja ci ubezpiecze:) Odpowiedz Link Zgłoś