Gość: yacy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:12 www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090810/INNEMIASTA12/697967151 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 13:15 Niby co w tym skandalicznego?Czytanie opowieści jakiegoś pijaczka.Wiadomo czy ,on opisuje prawdę?Może widział wszystko w dylerce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.09, 14:33 Pewnie należysz do tych, co to patrzą w lekarzy i księży jak w obraz. A tu niestety prawda jest inna... Lekarze to taka klika, że zrobią wszystko żeby wyjść czysto bez szwanku. Choćby nie wiem do jakiej tragedii doszło, zawsze będą twierdzić, wszyscy razem zgodnie, że do żadnych nieprawidłowości nie doszło ( z ich winy) i że zrobili wszystko co w ich mocy. Tak tak. Ta sytuacja z psychiatryka to nie jest żaden jednorazowy przypadek. Jednorazowe zaniedbanie tych a tych osób. W szpitalach wszystkich tak się dzieje. "ONI" nie dbają o pacjentów. Jak ktoś jest umierający i potrzebujący - mają to w głębokim poważaniu. Przyjdą dopiero wtedy jak człowiek jest już sztywny, przykryć go prześcieradłem. Zawołać ordynatora, wywieźć zwłoki i następny, następny. Zrozumcie,że "ONI" się wami nie przejmują! Zwłaszcza starszymi ludźmi. Radzę wam pilnować swoich dziadków i babć w szpitalu bo wystarczy chwila i zastrzyk z pawulonu leci... Oni podzielą się kasą za skórę, z pogrzebowym, a wam, powiedzą, ze dokonali wszelkich starań ażeby zadbać i wyleczyć pacjenta, ale niestety na skutek dłuuuuuuuuuuuuuugiej reanimacji, zmarł. Kto tego nie doświadczył lub na własne oczy nie przekonał się, jak lekarze interesują się pacjentami, zwłaszcza w nocy, i ile zgonów może być w szpitalu codziennie, z powodu OLEWANIA (możliwe,że celowego) - ten nigdy nie zrozumie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 15:40 Mamy twoje namiary, juz niedługo spotkamy sie w sądzie za twoje wszystkie kłamstwa i oskarzenia...Jestes spalony na samym wejsciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azbest Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.09, 16:31 księża mówią mi to samo muszę gdzieś się skryć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do truth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 21:48 Na Twoim miejscu zastanowiłbym się dwa razy zanim napisałbym coś takiego. Zdajesz sobie sprawę, że wypisywanie bzdur o pavulonie itp. może skończyć się w sądzie? Wbrew pozorom nie jesteś na forum anonimowy... Radzę uważać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Ogółem IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.09, 22:12 Moja wypowiedź nie była skierowana do nikogo konkretnego ani do konkretnej placówki więc skończcie. Nie musicie przypominać, że nie żyjemy w państwie prawa, tylko w państwie bezprawia a wolność to tylko regułka. Ale bez przesady. O tym było nawet w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Ogółem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.09, 23:12 A mnie w tym wszystkim dziwi, że świadek opisywanych zdarzeń nie idzie do prokuratury, na policję, by tam o tym opowiedzieć i poprosić o wszczęcie postępowania. Smutne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Ogółem IP: *.xdsl.centertel.pl 11.08.09, 23:51 bo nie ma najmniejszych szans. szkoda czasu i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaj Re: do truth IP: *.chello.pl 14.08.09, 10:11 Gość portalu: ja napisał(a): > Na Twoim miejscu zastanowiłbym się dwa razy zanim napisałbym coś > takiego. Zdajesz sobie sprawę, że wypisywanie bzdur o pavulonie itp. > może skończyć się w sądzie? Wbrew pozorom nie jesteś na forum > anonimowy... Radzę uważać.... Nie strasz,nie strasz ,bo sie zes..sz.Gość nie napisał w jakim szpitalu ma podejrzenie o podawanym pawulonie ,a że podawanono to przecież fakty są niezaprzeczalne na przykładzie Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oli Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.08.09, 20:48 Do prokuratury? przecież tam nie dają kasy za za materiały do ciekawych artykułów. Niech lepiej powie ile krzywdy wyrządził przez lata swojego pijaństwa, bo może to dało do myślenia przyszłemu młodemu pijakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Tobiasz Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 10:26 Żadna gazeta nie płaci za informacje. Zwłaszcza takie. Ludzie sami mówią, bo wierzę, że w ten sposób dojdą sprawiedliwości. Gdyby wzięli za to pieniądze podważaliby w tyen sposob czystość swoich intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:42 Jakoś nie mogę uwierzyć w czystośc intencji tego pana.Oburzony i przejęty całą sprawą,a zaczyna o niej głośno mówić dopiero teraz a co robił do tej pory,dlaczego nie zglosił tego faktu do prokuratury.Dla mnie odpowiedż jest jasna zabrakło kasy na alkohol a za takie informacje do artykułu na pierwszą stronę to pewnie niezle płaca???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! Re: Szok! Znowu skandal w psychiatryku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 20:55 Hi HI, wypisał się na własne żądanie i poszedł łoić dalej. Był zapewne w delirce i cos mu zaświtało w tej jego łepetynie, ze niby kogos ratował jak był w psychu. To śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś