Dodaj do ulubionych

dekoracja sali na wesele

IP: 81.144.232.* 21.08.09, 10:07
Poszukuję profesjonalnej osoby zajmującej się dekorowaniem Sali
weselnej i Kościoła.
Czy możecie mi kogoś sprawdzonego polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: csw Re: dekoracja sali na wesele IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.08.09, 13:11
      503024580
      • Gość: Monia Re: dekoracja sali na wesele IP: 81.144.232.* 21.08.09, 13:56
        moze cos wiecej niz tylko nr telefonu? o kogo pytac?
        • Gość: zeta Re: dekoracja sali na wesele IP: 62.189.127.* 21.08.09, 14:13
          Pan Marcin i Pani Hania super dekoruja sale - pomogli nam z naszym
          weselem i bylo super. Ich nr: 506195313
          • Gość: csw Re: dekoracja sali na wesele IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.08.09, 14:49
            pytac o dekorowanie sali, tel do p. Moniki
            • Gość: monika Re: dekoracja sali na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 16:02
              Zapraszam serdecznie, www.wkwiaty.com telefon 792888129
              • Gość: Monia Re: dekoracja sali na wesele IP: *.bagu.cable.ntl.com 21.08.09, 22:03
                dziekuje bardzo za namiary. Czy w/w posiadaja wlasne materialy, stojaki itd? czy
                wszystko musze kupic sama, a oni tylko udekoruja? pozdrawiam
                • Gość: gosc Re: dekoracja sali na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 22:15
                  posiada... jak najbardziej!
                  • Gość: csw Re: dekoracja sali na wesele IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.08.09, 22:52
                    Masz juz namiary to dzwon i pytaj sobie o co chcesz
                    • Gość: zosia Re: dekoracja sali na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 21:31
                      Dekoruję kościół telefon:662950490
                      • Gość: anello Re: dekoracja sali na wesele IP: *.swiecie.vectranet.pl 24.08.09, 23:24
                        www.anello.com.pl
                        • Gość: zadowolony Re: dekoracja sali na wesele IP: *.swiecie.vectranet.pl 01.09.09, 18:06
                          Witam!
                          Szczerze polecam Anello!. Laska która się tym zajmuje dekoruje od A do Z - sala,
                          kościół, samochód. Posiada wiele materiałów także jest z czego wybierać.
                          Sam korzystałem i wszystkim się podobało.
                          Namiary do niej: 0604476690
                          • Gość: gosc Re: dekoracja sali na wesele IP: *.centertel.pl 01.09.09, 22:21
                            sPolecam panią z Bukowca super i kościół i sale wszystko super
                            ustroi Wszystkie dodatki ma swoje
                            • Gość: mała Re: dekoracja sali na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 10:15
                              Nie neguję firm Anello oraz Pani z Bukowca, ale te panie używają
                              głównie dekoracji sztucznychkiedy, a ja szukałam florystki-
                              dekoratorki. Trafiłam ( nawet ogłaszała sie na forum), ale niestety
                              już po slubie na firmę z naszej okolicy, wydaje się ok, z opisu
                              wynika,że to florystka, czyli zna się na dekoracjach z kwiatów
                              żywych. Szkoda ze jestem już po ślubie...
                              • Gość: zadowolony Re: dekoracja sali na wesele IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.09.09, 18:52
                                najpierw należy się dopytać a potem dopiero coś pisać.
                                Z tego co wiem, a sam z nich korzystałem, to Anello też stroi żywymi kwiatami
                                wedle życzenia.
    • Gość: Mariusz Re: dekoracja sali na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 14:58
      Polecam Dorotę Delę.Widziałem wystrój bardzo ładnie i niedrogo.Zadzwoń 513033719
      787208420.Od Mariusza
    • Gość: zosia Re: dekoracja sali na wesele IP: *.ip.netia.com.pl 10.09.09, 20:30
      dekoruje kościoły,to wiem bo korzystałam, o salę zapytaj sama telefon 662950490
      • Gość: joanna_85 Re: dekoracja sali na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 14:25
        Szczerze polecam Panią Wiśniewską z Drzycimia. Zajmuje się
        kompleksowo całą obsługą tj. dekoracja, sali, kościoła, samochodu,
        bukiet ślubny, podziękowania dla rodziców itp. itd. Goście byłi pod
        wielkim wrażeniem i z całą pewnością mogę potwierdzić, że w regionie
        nie ma sobie równych pod względem wykończenia. Wszystko eleganckie i
        z klasą. Cena również ok, bo spodziewałam sie dużo wiecej.
        Polecam!!!! numer do Pani Marii 694-003-588 stronka www.galkon.pl -
        z tego co wiem to są dekoracje sprzed trzech lat, a aktualne do
        oglądnięcia na spotkaniu ;-)
        • Gość: Józef Re: dekoracja sali na wesele IP: *.cdma.centertel.pl 02.11.09, 14:23
          nie wiem ja nie decydował bym się na panią Wiśniewską -strasznie
          kasuje za wystrój.
          • Gość: joanna_85 Re: dekoracja sali na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 14:50
            w dzisiejszych czasach wszyscy chcieliby wszystko za darmo -
            przerażające. Jak sie nie ma kasy to w ogóle sie nie robi wesela,
            aby nie wydawać na nic, a jak juz robisz wesele to musisz im
            zapewnić niesamowite miejsce i wrazenia. Tak też mielismy
            udekorowane i za to jestem wdzięczna. A co do kasy to cena ok - jak
            dla mnie ;-)
    • Gość: nk Re: dekoracja sali na wesele IP: *.provimi.com 08.10.09, 11:10
      studio dekoratorsko-aranżacyjne DEKOMARR
      dekomarr@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka