Gość: lady vel tola IP: 148.228.174.* 13.05.03, 22:40 czy ktos robi/l w stanach i gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlosliwe_bydle O fiutach, hehehe? 14.05.03, 07:30 Gość portalu: lady vel tola napisał(a): > czy ktos robi/l w stanach i gdzie?? Chcesz pisac doktorat o brudnych i oklaplych fiutach, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
don5 Re: doktorat w USA 14.05.03, 07:48 Zlosliwe_bydle robil doktorat z wypasu bydla. Dlatego tez jest zlosliwy jak wyposzczony byk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: doktorat w USA IP: 216.143.112.* 14.05.03, 20:23 Zrobilam. napisz na priv marta_urszula@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Ja robilem doktorat ze skatologii, heheh 14.05.03, 20:30 don5 napisał: > Zlosliwe_bydle robil doktorat z wypasu bydla. Dlatego tez jest zlosliwy jak > wyposzczony byk. Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwski Re: Ja robilem doktorat ze skatologii, heheh 14.05.03, 20:31 ty masz zaledwie kanadolski college jak sam pisales. Nawet cie glabie na studia nie stac bos za glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Ja robilem doktorat ze skatologii, heheh 14.05.03, 20:45 Pisalem tez, ze mam studia. A teraz zgaduj co mam. Probuj tak ciezko jak probujesz namierzyc gdzie mieszkam, hehehe. Sprawdz Bialego Konia i Zolty Noz. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_bydle Re: Ja robilem doktorat ze skatologii, heheh 14.05.03, 20:48 zyczliwski napisał: > ty masz zaledwie kanadolski college jak sam pisales. > Nawet cie glabie na studia nie stac bos za glupi. Pisalem tez, ze mam studia. A teraz zgaduj co mam. Probuj tak ciezko jak probujesz namierzyc gdzie mieszkam, hehehe. Sprawdz Bialego Konia i Zolty Noz. Nie moge sie w kazdym razie z toba mierzyc, bo ty ukonczyles Akademie Pierwszomajowa na kierunku naprzod marsz, hehehe. Rzezbienie pala tez wykladali? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy_bydlak Re: doktorat w USA 14.05.03, 20:49 Gość portalu: lady vel tola napisał(a): > czy ktos robi/l w stanach i gdzie?? sa tony informacji na ten temat na internecie mozesz zrobic search np "phd universities usa apply" etc sprobuj www.gradschools.com/ www.geocities.com/aganpat/univ.htm dobre sa tez websites z innych krajow, gdyz maja perspektywe podobna do twojej (Monterey?) np sunsite.anu.edu.au/education/fulbright/usa.html www.daad.de/portrait/de/1.7.3.html duzo zalezy od tego co chcesz robic procedura jest prosta znajdujesz professora, ktory zechce sponsorowac twoje phd i reszty sie dowiesz w sekretariacie danej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś