IP: 83.1.116.* 12.09.09, 23:02

ALE piekne otwarcie -nawet petardy <snieszne tyle ludzi jak by po
sklepach brakowalo towaru< smiech , zobaczymy ile upadnie sklepikow
co za marod.............

9
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 10:10
      nastepne dziadostwo w naszym miescie dla ugobich :P
      • Gość: czynne do 22 Re: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 11:18
        Otwarcie było huczne - kiełbaski, zupa z wojskowej garkuchni w dzień, głośno i z przytupem petard wieczorem, to prawda. Niemniej, około godziny 21.30 w sklepie było nadal sporo klientów, sprawnie obsługiwanych przez uśmiechnięte, mimo późnej pory, Panie ekspedientki, towar na półkach dobrze eksponowany, uzupełniany na bieżąco, asortyment zróżnicowany, aranżacja wnętrza sympatyczna - wszystko to, jeżeli tylko firma utrzyma "fason", może zapewnić przewagę tego sklepu nad konkurencją, co, jak widać z tych kilku komentarzy, już budzi niepokój w środowisku dotychczasowych placówek handlowych.
        • Gość: klient Re: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:53
          śmieszna jestes z tą reklama , zmien chociaż adres jak sobie sama odpowiadasz
          • Gość: hmm Re: ola IP: *.smsiarkowiec.pl 13.09.09, 16:15
            Nie wiem o co Wam chodzi. Ja jestem świadomy, że trudno dogodzić mieszkańcom
            Tarnobrzega, ale bez przesady. Organizatorzy otwarcia sklepu postarali się i tyle.
            Sklep dla ubogich-sorry, ale ten kto to napisał znacznie generalizuje....z
            resztą....brak słów.
            • Gość: olaolla Re: ola IP: 83.1.121.* 13.09.09, 21:38
              Wszystko w Tarnobrzegu poniżej średniej, musimy niestety zapomniec o
              TSA i RTA . Nawet w Sandomierzu powstała Galeria. Kiedy wreszcie
              jakies zmiany w UM?
              • iskra_tbg Re: ola 13.09.09, 22:19
                Wszystkie TSA pod "galerią Kaufland", ciekawe kto kupuje w tej sandomierskiej
                galerii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka