Dodaj do ulubionych

Dobry endokrynolog

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.09, 14:18
Jakiego endokrynologa polecacie-problemy z tarczycą?
Macie namiary?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mamy! Re: Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 17:16
      mamy!
      • Gość: jahoo! Re: Dobry endokrynolog IP: 83.1.117.* 15.12.09, 19:24
        w przychodni nr 3 na górze przyjmuje jakaś pani doktor, zapomniałam nazwisko
        • Gość: a. Re: Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 20:57
          no Góra sie zwie,ale ona jest chyba niezbyt dobra
      • Gość: Majka Re: Dobry endokrynolog IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 15.12.09, 22:32
        a dacie?
        :)
        • Gość: jahoo! Re: Dobry endokrynolog IP: 83.1.117.* 16.12.09, 14:35
          Edwarda Góra-fajna babka, mnie też ktoś odradzał do niej iść ale poszłam i
          jestem zadowolona. Przejdź się Majko pod przychodnie nr 3 na Sienkiewicza i
          zobacz kiedy przyjmuje bo ja tego nie wiem:) Pozdrawiam:)
          P.S. Acha i jest też pani Wilk-Mądzik ( tak ta ginekolog)też jest
          endokrynologiem ona przyjmuje obok kauflandu
    • Gość: ona Re: Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 20:28
      Ja leczę się u Dr. góry, bardzo dobra specjalistka, dba o pacjenta i
      przynajmniej w tej dziedzinie w Tarnobrzegu nie ma równej sobie. Przyjmuje od
      poniedziałku do piątku w przychodni nr 3 na Serbinowie. W poniedziałki od 11, w
      środy od 9, a pozostałe dni od 8. Można się zarejestrować na zapis, albo
      codziennie 5 osób z kolejki. Od 9 lat do niej chodzę i jestem zadowolona.
    • Gość: Majka Re: Dobry endokrynolog IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 17.12.09, 11:56
      Dziękuję wszystkim za odpowiedzi:)
      Pozdrawiam i wesołych Świąt :)
      • Gość: pacjentka Re: Dobry endokrynolog IP: 80.50.161.* 17.12.09, 12:13
        Popieram to że Pani Góra jest super. Jestem już po operacji tarczycy i nadal
        chodzę do Pani Doktor.Dba o pacjentki a nawet zrobi USG tarczycy w swoim
        gabinecie.Polecam.
        • Gość: Majka Re: Dobry endokrynolog IP: *.41e.sandomierz.pilicka.pl 17.12.09, 22:16
          A czy przyjmuje popołudniami? wieczorami? nawet prywatnie. Może
          jakiś nr tel.?
          pracuję do późna i tylko takie godz. mi odpowiadają :/
          • Gość: marika Re: Dobry endokrynolog IP: 83.1.116.* 18.12.09, 13:05
            A ja swego czasu chodziłam do doktora Frąszczaka. Teraz już chyba nie przyjmuje
            a przynajmniej nie słyszałam już o nim. Wiem, że był kontrowersyjny bo niektóre
            dziewczyny wychodziły od niego z płaczem a czasem się nawet i pielęgniarce
            dostało ale ja go bardzo lubiłam. Chodziłam do niego 7 lat i naprawdę byłam z
            niego zadowolona.
    • Gość: a Re: Dobry endokrynolog IP: 83.1.118.* 20.12.09, 10:22
      Ja z kolei zdecydowanie odradzam dr Górę- każdego chciałaby ciąć. Byłam u dr Szarka w Rzeszowie i okazało się, że mój problem z tarczycą można lekami leczyć i to skutecznie- po kilku mies. leczenia zdecydowanie z moją tarczycą lepiej. I nie jestem odosobnionym przypadkiem- wielu znajomych, którym, Gorowa proponowała operację- leczą się u dr Szarka. Nr tel do niego 017 859 44 44
    • Gość: gosc Re: Dobry endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 10:58
      zadnego w tarnobrzegu szkoda zdrowia jedz do rzeszowa lub lublina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka