Gość: jaxe/// IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 22:58 witam! chciałam zapytac czy jest ktos na forum kto stosuje tabletki meridia, i chce sie podzielic wazeniami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cooler Re: tabletki meridia IP: *.smsiarkowiec.pl 13.01.10, 10:38 znam kogos kto lykal przez 3 miesiace tabletki ADIPEX RETARD i schudl 15kg bez zadnych skutkow ubocznych i efektu jojo. po prostu nauczyl sie jesc mniej, a czesciej. podczas kuracji jadal kapsulke AR do sniadania, a pozniej juz caly dzien nic albo prawie nic. teraz przy skurczonym zoladku wystarczy 5 malych posilkow dziennie i waga sie utrzymuje na stalym poziomie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meridka Re: tabletki meridia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 10:44 Jestem w trakcie przerwanej kuracji. Chętnie pogadam. gg 4919770 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: tabletki meridia IP: 83.1.112.* 13.01.10, 22:53 Proponuję Ci - przejdź się do apteki, poproś kserokopię ulotki i uważnie przeczytaj. Miałam w ręku receptę na ten syf od znajomego mało mądrego lekarza. Na szczęście włączyłam myślenie i zapoznałam się z treścią ulotki. Włosy mi stanęły dęba. Wolę być gruba i nie ryzykować utraty zdrowia. Nie opieraj się na opiniach koleżanek tylko idź do specjalisty - jednemu pomoże innemu może zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brałam Re: tabletki meridia IP: *.zchsiarkopol.pl 14.01.10, 09:50 Brałam to świństwo i powiem ,że nie warto . Miałam potym straszne bóle nerek, nie mogłam spać w nocy i strasznie sie pociłam ale zmusiłam się aby brać cały miesiąc. Nie schudłam ani grama.Powiem tylko SZKODA ZDROWIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś