Dodaj do ulubionych

chcę usunąć pieprzyk

IP: 83.1.118.* 18.01.10, 19:51
chcę usunąć pieprzyk czy trzeba mieć skierowanie, gdzie sie trzeba zgłosić
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.smsiarkowiec.pl 19.01.10, 07:16
      moi dwaj synowie robili to u dr Parchety w gabinecie przy ul
      Mickiewicza.Trzeba sie wczesniej zapisac.Do onkologa nie potrzeba
      skierowania..
      • Gość: pacjentka Re: chcę usunąć pieprzyk IP: 80.50.161.* 19.01.10, 07:34
        Dokładnie tak jest, trzeba się zarejestrować na "starym pogotowiu", parter dr.
        Parcheta bez skierowania,trzeba powiedzieć że do Onkologa, dr. wyznaczy termin
        zabiegu i jest o.k.Zaznaczam że Pan Parcheta to złoty człowiek i lekarz,polecam
        , polecam, polecam.
        • Gość: pacjęt Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:35
          Mam wielki szacunek dla dr.Parchety usuwał mi na wardze narośl którą bez przerwy
          odgryzywałem ,oraz usuwał mi brodawkę na czole, jestem zapisany na usunięcie
          brodawki na brodzie.Po każdym usunięciu czegokolwiek dostaje się wynik z badań
          cytologicznych (okres ok.2 tyg. po zabiegu). Bardzo ufam doktorowi jest bardzo
          miły i każdemu polecam.Jak wyżej b.skierowania można się zarejestrować.
          • Gość: veto Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.pppoe.sistbg.net 19.01.10, 18:12
            DAJ SE SPOKÓJ ! Już nie jeden przez taką głupotę zszedł z tego
            świata .To co naturalne nie ruszać bo NFZ czuwa!
            • Gość: szofer Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.smsiarkowiec.pl 19.01.10, 19:23
              Polecam p. dr Wojciecha Parchetę. Z takimi znamionami żartów nie ma!
          • Gość: gość Re: chcę usunąć pieprzyk IP: 81.219.182.* 20.01.10, 20:44
            Nie badań cytologicznych , a HISTOPATOLOGICZNYCH
            • Gość: ... Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.smsiarkowiec.pl 20.01.10, 23:00
              ja równiez polecam dr. Parchetę
              • Gość: m. Re: chcę usunąć pieprzyk IP: 83.1.118.* 21.01.10, 00:40
                A mi pieprza usunął dr. Jaroń (chirurg). Również mogę polecić:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka