Gość: beti IP: 83.1.118.* 18.01.10, 19:51 chcę usunąć pieprzyk czy trzeba mieć skierowanie, gdzie sie trzeba zgłosić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.smsiarkowiec.pl 19.01.10, 07:16 moi dwaj synowie robili to u dr Parchety w gabinecie przy ul Mickiewicza.Trzeba sie wczesniej zapisac.Do onkologa nie potrzeba skierowania.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: chcę usunąć pieprzyk IP: 80.50.161.* 19.01.10, 07:34 Dokładnie tak jest, trzeba się zarejestrować na "starym pogotowiu", parter dr. Parcheta bez skierowania,trzeba powiedzieć że do Onkologa, dr. wyznaczy termin zabiegu i jest o.k.Zaznaczam że Pan Parcheta to złoty człowiek i lekarz,polecam , polecam, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjęt Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.10, 17:35 Mam wielki szacunek dla dr.Parchety usuwał mi na wardze narośl którą bez przerwy odgryzywałem ,oraz usuwał mi brodawkę na czole, jestem zapisany na usunięcie brodawki na brodzie.Po każdym usunięciu czegokolwiek dostaje się wynik z badań cytologicznych (okres ok.2 tyg. po zabiegu). Bardzo ufam doktorowi jest bardzo miły i każdemu polecam.Jak wyżej b.skierowania można się zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veto Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.pppoe.sistbg.net 19.01.10, 18:12 DAJ SE SPOKÓJ ! Już nie jeden przez taką głupotę zszedł z tego świata .To co naturalne nie ruszać bo NFZ czuwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.smsiarkowiec.pl 19.01.10, 19:23 Polecam p. dr Wojciecha Parchetę. Z takimi znamionami żartów nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: chcę usunąć pieprzyk IP: 81.219.182.* 20.01.10, 20:44 Nie badań cytologicznych , a HISTOPATOLOGICZNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: chcę usunąć pieprzyk IP: *.smsiarkowiec.pl 20.01.10, 23:00 ja równiez polecam dr. Parchetę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: chcę usunąć pieprzyk IP: 83.1.118.* 21.01.10, 00:40 A mi pieprza usunął dr. Jaroń (chirurg). Również mogę polecić:) Odpowiedz Link Zgłoś