dido74 23.07.05, 18:01 nareszcie mam wolne...mogę odpoczać i spędzic romantyczny wieczór...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: witam! 23.07.05, 18:12 witam ;) tylko pozazdroscic tego wolnego, ja jeszcze dwie godziny i wtedy dopiero wolne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dido74 Re: witam! 23.07.05, 18:23 ja miałam niezły maraton..psychicznie wysiadłam..i chyba zagnieżdził mi się w główce mały dołek...;-((od poniedziałku to samo..i kiedy człowiek ma czas na zycie..moze ten romantyczny wieczor pomoze zasypać dołeczek;-)))miłej pracki Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: witam! 23.07.05, 18:36 mam nadzieje ze przejdzie Tobie ten dolek, jak masz ochote pogadac to bardzo chetnie, umiem sluchac, moze jakos pociesze PS. moze jestes z Warszawy i masz ochote sie spotkac? z innego forum spotykamy sie dzisiaj i idziemy na piwo bedzie nas w sumie troje i nawet sie jeszcze nie znamy bedzie to nasze pierwsze spotkanie dzieki i milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
beatka5 Re: witam! 23.07.05, 18:40 Witaj, cieszę się, że już lepszy nastrój i przed Toba miły wieczór. Powodzenia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baik1 Re: witam! 24.07.05, 12:43 szkoda że nieuwzględniasz mnie wtym wieczorku odkąd przyszłaś spracy głównie tylko internet a ja ??? Odpowiedz Link Zgłoś