georgewroc1 16.06.06, 18:59 Niedlugo wubiore sie na usuniecie osemek. Czy po tym zabiegu jest sie w stanie jako tako wyslawiac? Czytalem o zesztywnialym jezyku itp Jak dlugo utrzymuje sie opuchlizna?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula365 Re: MÓWIENIE PO USUNIĘCIU 8-MEK 16.06.06, 22:47 miałam usuwane ósemnki, przez pare dni po byłam na L4, brałam anybiotyk. najlepiej tak sobie zaplanować żeby z 3 dni po odpocząć, potem mówi się normalnie. niz przyjemnego ale spoko da się przeżyć. Odpowiedz Link
arolew Re: MÓWIENIE PO USUNIĘCIU 8-MEK 18.09.06, 09:11 Witaj! Czy mozesz polecic jakiegos dobrego (sprawdzonego) chirurga szczekowego w Warszawie? Czeka mnie usuniecie 4 osemek. Sa wszystkie schowane, z tego te na dole leza zupelnie poziomo. Odpowiedz Link
owieczka.k Re: MÓWIENIE PO USUNIĘCIU 8-MEK 18.09.06, 09:46 Ja miałam usuwaną 8 i byłoby wszystko ok gdybym od razu nie zaczęła płukać dziąsła i zrobił mi się suchy zebodów ...ból okropny przez tydzień. Więc pamiętajcie nie płuczcie tylko ząbków niczym to 1 dzień i będzie ok Ale samo usuwanie a dokładnie dłutowanie wogóle nie bolało, mowiłam normalnie itd. Usuwałam u chirurga w Medicoverze i było szybko i bezpoleśnie. Odpowiedz Link
mela1 Re: MÓWIENIE PO USUNIĘCIU 8-MEK 18.09.06, 20:06 dr Kupis, tel. 840 40 38. Powinnam miec jakis procent, bo mu pacjentow naganiam, ale rozumiem strach przed wyrywaniem i lepiej isc do kogos godnego zaufania. 4 wyrwalam, milo nie bylo, ale juz mam za soba i chirurg naprawde sie wykazal profesjnalizmem. Odpowiedz Link