Dodaj do ulubionych

Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji

IP: 194.181.134.* 15.02.10, 12:24
Rok pracy w kopalni albo na wsi zeby zobaczyli co to prawdziwa praca pierdza w
stolki nic nie robia maja trzynastki i wciaz narzekaja
Bo Tarnobrzeg to taka dziura ze albo masz plecy i pracujesz w biurze albo nie
masz i robisz za 800 zl w biedronce
Obserwuj wątek
    • Gość: wielebny Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 12:49
      na początek może w ramach rozgrzewki w czynie społecznym odśnieżyliby łopatami
      miasto?

wreszcie z ich pracy byłaby wymierna korzyść.
      • Gość: Jacek Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 17:17
        Popieram w pełnej rozciągłości. zwłaszcza na os. Przywisle
        Jacek
        • Gość: i Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: 80.51.159.* 15.02.10, 18:10
          A może narzekają kadra nauczycielka by im pomogła - mają ferie, pewnie się nudzą?
          • Gość: ktoś Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 18:27
            popieram
          • lacido Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji 15.02.10, 18:35
            a może Ty byś pomógł zamiast głupoty pisać?
            • Gość: znajoma Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:11
              mam pytanko ,czy tarnobrzeskie forum ma za główny cel,,dowalać"
              nauczycielom, ,,urzędasom" i Kościołowi,bo jeśli tak ,to
              ja ,,wysiadam".
              • Gość: veto Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.pppoe.sistbg.net 15.02.10, 20:43
                odpowiedź jest prota! Zostań nauczycielem- nie takie
                proste/nauka/ ,urzędnikiem -proste/znajomości lub spora kasa?,
                prezydentem- proste / /ponad 50% głosów/
                • Gość: i Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: 80.51.159.* 15.02.10, 21:53
                  Jeszcze można zostać radnym,ale oni do odwalania śniegu tez się raczej nie nadają!
              • Gość: znajoma Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 21:49
                n-lem już jestem,termin,,urzędas" mnie denerwuje,a wartości
                chrześcijańskie są dla mnie najważniejsze.
                • Gość: i Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: 80.51.159.* 15.02.10, 21:58
                  Jeśli nauczyciele obrażają urzędasów, to niech się nie dziwią, ze urzędasy
                  ich... bo tak się to koło będzie kręciło.

Na szczęście nie jestem ani jednym ani drugim.
                • Gość: znajoma Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 22:37
                  pisząc,,termin urzędas mnie denerwuje" miałam na myśli ludzi ,którzy
                  obrażają ludzi pracujących w biurach ,na poczcie , w urzędach
                  itp.,proszę mi tu niczego nie insynuować, ja oceniam ludzi nie po
                  tym gdzie pracują ,ale jacy są.Cenię przede wszystkim uczciwość
                  skromność,a to ,czy to policjant ,ksiądz ,czy rolnik mnie nie
                  interesuje.Zacznijcie resocjalizację od siebie ,na pewno niektórym
                  by się przydała.Pozdrawiam
                  • Gość: Uczcziwy Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: 83.1.124.* 15.02.10, 23:08
                    oj skarbie choc do mnie.
                  • Gość: ak do znajomej IP: 194.181.134.* 16.02.10, 00:18
                    te wartosci chrzescijanskie to palenie ludzi na stosach , wojny religijne
                    hipokryzja i zaklamanie?
                    • Gość: gość Re: do znajomej IP: 80.48.174.* 16.02.10, 07:40
                      idź człowieczku do swojego gimnazjum podczas ferii nauczyciele coś organizują
                      albo na saneczki...
                      • Gość: benny Re: do znajomej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.10, 08:16
                        broń Boże wpuszczać takiego człowieka do szkoły. I żadne sanki,
                        jeszcze by pogryzł kogo na górce. Tylko szpital i łózko z pasami.
                    • Gość: znajoma Re: do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 17:32
                      moje są całkiem inne.
                      • Gość: gośc Re: do znajomej IP: 80.51.159.* 16.02.10, 18:05
                        Z pewnością pan lubas i jego klika reprezentują wartości iście chrześcijańskie.
                        • Gość: znajoma Re: do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:38
                          nie znam pana Lubasa i nie jestem jego kliką
                          • Gość: z pewnością Re: do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 21:42
                            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: znajoma napisał(a):
                            > nie znam pana Lubasa i nie jestem jego kliką <<

To może i lepiej. Z pewnością lepiej!
                            • lechowski51 Re: do znajomej 17.02.10, 08:50
                              Ty wielonikowcu jestes wierny ideom Lenina,wiec wysylanie "urzedasow" do
                              odsnierzania jest ci mile."Urzedasy" i nauczyciele do odsnierzania wielinikowcu
                              a tow.Szmaciaki zajma sie jak za Gomulki i Giderka budowa szczesliwego ustroju
                              dla zlodziejow,pijakow,lawirantow i nieukow.
                              • Gość: znajoma Re: do znajomej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 08:57
                                Pozdrawiam pana i życzę dużo zdrowia.
                              • Gość: Ja Re: do znajomej IP: 83.238.199.* 18.02.10, 01:28
                                >budowa szczesliwego ustroju
                                dla zlodziejow,pijakow,lawirantow i nieukow.<

Właśnie taki dzisiaj nam ustrój serwują rządzący: PO, SLD
    • Gość: kolo Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: 83.1.121.* 17.02.10, 19:05
      Na poczatek to ci, co to najwiecej narzekaja na "urzedasów", "nauczycieli" ,
      panie w sklepie, ksiedza w kosciele - niech sie wezmą do roboty, bo od jej braku
      sie w dupach widac przewraca. Najlepiej tylko siedziec i narzekać na wszystkich
      i na system jak sie samemu nic nie potrafi. Łazi takie coś po mieście, sklepach,
      urzedach i szuka "haka" na kogokolwiek,żeby potem obsmarować na forum i szukać
      poklasku.Żenada.
      • Gość: inverse Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 08:06
        "prawdziwa cnota krytyk się nie boi"
        • Gość: znajoma Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 16:08
          mądre stwierdzenie ,z którym w pełni sie zgadzam i które już
          słyszałam wcześniej
          • Gość: wersja satyryczna Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 17:30
            A słyszałaś wersję satyryczną? Brzmi: "prawdziwej cnoty krytyk się nie boi"
            • Gość: znajoma Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 18:06
              a nie słyszałam
    • Gość: jarek Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.tktelekom.pl 18.02.10, 19:24
      pracuje w sklepie wielobranzowym i zarabiam 1800 zl na reke czasami sie cos
      wiecej trafi. a moja siostra w urzedzie i ma mniej :) nic dziwnego ze kazdy
      narzeka na urzedy,jakie zarobki taka praca. wkurza tylko to ze ci co maja o
      wiele wiele wiecej kasy w urzedzie, to niestety nie ci ktorzy pracuja.tylko ci
      co maja znaczek na plecach(peace):) w d.. mam urzedy w prywatnych firmach wiecej
      zarabia sie.
      • Gość: veto Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: *.pppoe.sistbg.net 19.02.10, 07:30
        pracuj, pracuj a garb.............a my czy się stoi czy się
        leży................. i bez nadgodzin i 13 -ka itd.
    • Gość: kolo Re: Wszystkie urzedasy w ramach resocjalizacji IP: 83.1.121.* 19.02.10, 09:09
      a co im ta 13-tka pomoże , co cie tak w oczy kole - przy takich marnych wypłatach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka