Dodaj do ulubionych

Przewodniczący Lubas

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 00:09
CZy ktos ogladał sesje Rady 26.02. Kto wybierał do rady kogoś
takiego jak p.Lubas, żenujący, nieumiejacy sie wypowiedzieć, brak
kompetencji. Jako Przewodniczacy rady chyba tylko dlatego ze siedzi
pod skrzydelkami prezydenta i skacze na sznurku.Czym sobie zasłużyło
miasto na takiego Radnego.Miejmy nadzieje że juz niedługo.
Obserwuj wątek
    • Gość: spoleczenstwo Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.121.* 02.03.10, 00:48
      W istocie jest zalosny. I powiedzial na sesji, ze prawica stara sie
      jak moze zeby w tej BRYNDZY jakos sie spoleczenstwu zylo w
      Tarnobrzegu. Nic dodac nic ujac - ta Bryndza to wlanie On i druzyna
      Jana.
      Po tej sesji i inych tez nie ma juz dla tego badziewia nadzieji -
      sami sie pograzyli.Obysmy 14 listopada dali wyraz dezaprobaty dla
      folwarku.
    • Gość: lubię Lubasa Re: Przewodniczący Lubas IP: *.anonymouse.org 02.03.10, 06:50
      Ja tam wolę Lubasa niż tego załganego i chciwego Mastalerza. Widać, że Lubas
      jest facet z pasją. Mam nadzieję, że Mastalerza już pożegnaliśmy choć zamiast
      osinowego kołka w jego klacie widziałem jak przylazł i się pysznił łaptopem,
      burak jeden. Ględził długo i bez sensu.
      • Gość: Tarnobrzeżanin Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.112.* 02.03.10, 08:26
        pamiętajcie że prawica to nie tylko radny Lubas. Jest tam Trybuła, Stępak,
        Nasternak, Barbara Kłeczek i inni. Nie wolno wszystkich jedną miarą mierzyć.
        Koalicja prawicowa w radzie miasta liczy 12 osób.
        • Gość: mari Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.112.* 02.03.10, 08:28
          Lubas rzeczywiście nie popisał się, ale am doświadczenie, bo jest długo radnym.
          To zdecydowanie przemawia na jego korzyść.
          • Gość: jolka Re: Przewodniczący Lubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 09:02
            Napewno pan Lubas to facet z zasadami, a doswiadczenie to dodatkowe atuty.
            Prawdziwy spolecznik. Czlowiek na ktorym mozna polegac. Jak sie do jakiejs
            sprawy przekona to idzie jak burza. Beskomprowisowy.
            • Gość: w trzymaniu się!! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:13
              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: jolka napisał(a):
              > Napewno pan Lubas to facet z zasadami, a doswiadczenie to dodatkowe atuty.
              > Prawdziwy spolecznik. Czlowiek na ktorym mozna polegac. Jak sie do jakiejs
              > sprawy przekona to idzie jak burza. Beskomprowisowy.<<<<<<<<<<<<<<<<<

Zaiste bezkompromisowy. W TRZYMANIU SIĘ STOŁKA!
            • Gość: dekutowski Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.124.* 02.03.10, 22:19
              och ty komuchu sam osobie piszesz
              • Gość: perdę_ltd Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 00:58
                A miałeś dać sobie na wstrzymanie nieuku komputerowy (nie masz pojęcia o
                adresach IP). A dekutowski pisze się Dekutowski (z dużej litery), pod górkę było
                do szkoły?
            • Gość: dekutowski Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.124.* 03.03.10, 22:16
              ciągle o sobie piszesz komuchu, daj sobie spokój w tym samo uwielbianiu
              ty hipokryto.
          • Gość: dwie matki ssie! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:11
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.Gość portalu: mari napisał(a):
            > Lubas rzeczywiście nie popisał się, ale am doświadczenie, bo jest długo radnym.
            > To zdecydowanie przemawia na jego korzyść.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

To mu trzeba przyznać. Jest jak pokorne cielę, co dwie matki ssie!
        • Gość: sami dobierani! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:10
          >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: Tarnobrzeżanin napisał(a):
          > pamiętajcie że prawica to nie tylko radny Lubas. Jest tam Trybuła, Stępak,
          > Nasternak, Barbara Kłeczek i inni. Nie wolno wszystkich jedną miarą mierzyć.
          > Koalicja prawicowa w radzie miasta liczy 12 osób.<<<<<<<<<<<<<<<

Zaprawdę powiadam wam - sami dobierani!
      • Gość: piastowaniaciepłej Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:09
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: lubię Lubasa napisał(a):
        > Ja tam wolę Lubasa niż tego załganego i chciwego Mastalerza. Widać, że Lubas
        > jest facet z pasją.......................<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Z pasją do piastowania ciepłej posady. W Radzie Miasta, w Opiece Społecznej, w Stowarzyszeniu Rodzin Katolickich itp. Byle przy korycie!
    • Gość: mak Re: Przewodniczący Lubas IP: *.smsiarkowiec.pl 02.03.10, 09:44

Wczoraj oglądałem sesję Rady Miasta. Dowiedziałem się, że p. Lubas został radnym
      po uzyskaniu chyba 105-ciu głosów w wyborach. Na litość boską, 100 głosów to są
      promile uprawnionych, a władza absolutna. Jak czytam niektóre wpisy odsądzające
      p. Mastalerza od czci i wiary, a w szczególności tej osoby która pisze o "kołku
      osinowym" to ręce opadają nad draństwem i szczególnym chamstwem osoby piszącej.
      Taż człowieku nienawiść i chory umysł przysłania ci to, co czasami nazywa się
      przyzwoitością. Nie znam osobiście Mastalerza, ani mi brat ani swat, ale
      normalny zwykły szacunek należy się każdemu człowiekowi, niezależnie od jego
      przekonań politycznych czy religijnych. A muszę powiedzieć, że właśnie
      wystąpienie p. Mastalerza obserwowałem ze szczególnym zainteresowaniem, wydaje
      mi się że było rzeczowe, odsłaniające całe draństwo grupy nazywającej się
      "prawicą" co zresztą p. Lubas z lubością podkreśla na każdym kroku. Słyszałem,
      jak p. przewodniczący wspominał, że on i jego przyjaciel Wiącek - prawicowcy.
      Tak, obaj znani działacze partyjni i młodzieżowi w czasie istnienia państwa
      ludowego, do którego, nawiasem mówiąc, mimo wszystko zachowuję sentyment. I tak
      z aktywnych wielbicieli socjalizmu stali się nagle działaczami i wyznawcami
      kapitalizmu - nie wstyd panowie. A gdzie odrobina pokory, a gdzie sumienie, nie
      wspominając już o honorze. Aha, podobno tylko krowa nie zmienia poglądów, czyżby
      zwierzę to miało jednak więcej w cobie z człowieczeństwa niż sam człowiek. To
      tak dla przemyśleń, jeśli takowych można się spodziewać co po nie których.
      • Gość: leon Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.125.* 02.03.10, 15:27
        Pogrążył się nasz Przewodniczący bardzo. Jak by to trwało dłużej to by się z
        nienawiści strasznie spluł. Z jego wypowiedzi wynika ze Tarnobrzeg to miasto
        wyjątkowe dobrze zarządzane. Ludziom żyje się dobrze, maja niedroga i smaczna
        wodę - radny Lubas pije ja i pewnie takie wizje ma po spożyciu jej. Ludzie maja
        prace, przemysł kwitnie, drogi są super, chodniki równiutkie itp.Pytam się czy
        tego samego nie zrobiła by opozycja? Na litość Boska panie Radny zejdź pan w
        nieba na ziemie. Nie rób pan z ludzi przygłupów. Najbardziej denerwujące były
        słowa WŁADZY SIĘ WAM CHCE!! Panie Radny komu jak komu ale Panu właśnie tej
        władzy chce się bardzo.Wszystko Pan zrobi by tylko być przy korytku miejskim.
        Nie ma ludzi niezastąpionych. Najwyższa pora dać młodym szanse na pokazanie co
        potrafią. A pan niech pozostanie społecznym doradca. Ale nie młodych z prawicy
        tylko wszystkich którzy zasiada w przyszłej radzie. Niech Pan nie dzieli tylko
        łączy radnych.A jeśli Pan nie potrafi im pomóc to choć Pan nie utrudniaj. Ja i
        moja rodzina już na Pana nie zagłosujemy. Za bardzo jest pan uwikłany w lokalne
        układy. A może by pobawić wnuki Panie Radny?
        • Gość: tarnobrzeżanka Re: Przewodniczący Lubas IP: *.smsiarkowiec.pl 02.03.10, 15:38
          Lubas, to człowiek żałosny w swoim zachowaniu, człowiek absolutnie wypalony,
          jest mi wstyd, że 50 tys mieście taki ktoś sprawuje tak bardzo ważną funkcję.
          • Gość: ziomek Lubasa Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:04
            Dajcie już spokój człowiekowi. Lubas pokutuje za winy i grzechy młodości gdzie
            jako aktywny i na świeczniku działacz komunistyczny dawał popalić klerowi i jego
            wyznawcom. Jak odpokutuje to dopiero wtedy może odejść. Ale nie w swoje rodzinne
            strony bo tam go pamiętają i nie zazna tam spokoju.
            • Gość: za winy i grzechy Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:19
              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: ziomek Lubasa napisał(a):
              > Dajcie już spokój człowiekowi. Lubas pokutuje za winy i grzechy młodości gdzie
              > jako aktywny i na świeczniku działacz komunistyczny dawał popalić klerowi i jego
              > wyznawcom. Jak odpokutuje to dopiero wtedy może odejść. Ale nie w swoje rodzinne
              > strony bo tam go pamiętają i nie zazna tam spokoju.<<<<<<<<<<<<<<<

To niech pokutuje u siebie! RiP
      • Gość: I leżą krzyżem Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:16
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: mak napisał(a):
        > .............I tak
        > z aktywnych wielbicieli socjalizmu stali się nagle działaczami i
        > wyznawcami
        > kapitalizmu........................<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

I leżą krzyżem przed największym ołtarzem w największym kościele!
      • Gość: xx Re: Przewodniczący Lubas IP: *.pppoe.sistbg.net 02.03.10, 18:50
        mak i leon - super,popieram,tak trzymać,na resztę szkoda atramentu,jurand(nie
        kojarzyć ze Spychowem)czas powiedzieć grzecznie pa pa i spadać
    • Gość: i rodzinny jaki! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:06
      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>..Gość portalu: dora napisał(a):
      > CZy ktos ogladał sesje Rady 26.02. Kto wybierał do rady kogoś
      > takiego jak p.Lubas, żenujący, nieumiejacy sie wypowiedzieć, brak
      > kompetencji.......................<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ale jaki pobożny, i rodzinny jaki!
      • Gość: ciekawy Re: Przewodniczący Lubas IP: *.merinet.pl 02.03.10, 16:51
        MASZTALARZU SKĄD WIESZ ŻE 14 LISTOPADA WYBORY ?
        • Gość: holms Re: Przewodniczący Lubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:57
          DUPIŃSKI MI POWIEDZIAŁ
          • Gość: dobra rada Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.124.* 02.03.10, 18:35
            Daj sobie na wstrzymanie Panie Mastalerz, opanuj sie, przestan pisac
            bzdury. Zastanow sie nad soba, bo jak zaczniesz zalowac moze byc za
            pozno.
        • Gość: z kalendarza! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 18:43
          >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: ciekawy napisał(a):
          > MASZTALARZU SKĄD WIESZ ŻE 14 LISTOPADA WYBORY ? <<<<<<<<<<<<<<

Z kalendarza dupku, z kalendarza!
          • Gość: gośc Re: Przewodniczący Lubas IP: 80.51.159.* 02.03.10, 18:57
            Coś w tym LUBASIE jest, bo otoczył się takimi samymi jak on i tworzą
            większość!czy ma w sobie tyle psychicznej siły, czy jego towarzysze z TPP nie
            widza dla siebie innego miejsca?
            • Gość: siła przemożna! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:42
              >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: gośc napisał(a):
              > Coś w tym LUBASIE jest, bo otoczył się takimi samymi jak on i tworzą
              > większość!czy ma w sobie tyle psychicznej siły, czy jego towarzysze z TPP nie
              > widza dla siebie innego miejsca?<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Trzyma ich ta sama siła. Korytowa siła, przemożna!
              • Gość: tarnobrzeżanin Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:44
                Ta sama korytowa siła trzymała ich przy komuszym korycie
                • Gość: treściwa pasza Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.124.* 03.03.10, 23:18
                  ale w tamtym czasie podawano czerwone jadło.
                  • Gość: obserwator Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.124.* 03.03.10, 23:43
                    No faktycznie, musicie sie tego Lubasa bardzo bac skoro tak go
                    tepicie, pewnie wodki nie pije.
                    • Gość: maria Re: Przewodniczący Lubas IP: *.smsiarkowiec.pl 04.03.10, 11:52
                      Lubas na pewno nie pije i wierzcie mi za wódkę czy inny suwenir nic u Niego nie
                      załatwicie.Lecz gdy poczujecie się skrzywdzeni, lub znajdziecie się w bardzo
                      trudnej sytuacji, możecie śmiało się do niego zwrócić, jestem przekonana, iż nie
                      pozostanie obojętny i zrobi wszystko co w jego mocy, aby pomóc.A w dzisiejszych
                      czasach bardzo niewiele jest takich osób.
                      Nie podoba mi się wręcz jestem oburzona,iż na tym forum paru frustratów daje
                      upust chamstwu, złośliwości i zacietrzewieniu.
                      • Gość: johny Re: Przewodniczący Lubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 13:24
                        Maria!co za lizusostwo z Twej strony! Ten człowiek jest bardzo żałosny w
                        sposobie, jakim wykonuje swą funkcję przewodniczącego Rady Miasta, cechuje go
                        totalny prymitywizm, nieudacznictwo, nieumiejętność prowadzenia obrad,brak
                        logiczności wypowiedzi,lekceważący sposób traktowania ludzi, którzy nie są po
                        "właściwej" stronie, oraz wazeliniarstwo w stosunku do Miłościwie Panującego,
                        czego przykładem była wypowiedź z ostatniej Rady. Taki przewodniczący to wstyd
                        dla całego miasta, ale podobno jest tak, że ma się taką władzę na jakąś się
                        zasługuje!Myślę jednak,że zdecydowanie zasługujemy jako Tarnobrzeżanie na
                        bardziej kompetentnych, kreatywnych, inteligentniejszych i mądrzejszych radnych
                        niż p. Lubas!!!
                        • Gość: ~tarnobrzeg Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.114.* 04.03.10, 13:33
                          Poprzedni przewodniczacy byl zdecydowanie lepszy!Pan Lubas nie radzi sobie ze sprawnym prowadzeniem obrad, czesto sie myli, przekreca slowa,nerwowo reaguje.Przewodniczacy powinnien byc ponad podzialami, takie jest moje zdanie.
                          • Gość: Tarnobrzeżanin Re: Przewodniczący Lubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 14:19
                            Panu Przewodniczącemu Lubasowi można zarzucać wiele różnych rzeczy
                            szczególnie na tym forum, gdzie co niektórzy uważają że anonimowość
                            zwalnia ich z odpowiedzialności za słowa. Od dłuższego czasu
                            obserwuję tak zarówno rządzącą koalicję jak i opozycję w naszej
                            Radzie Miasta. Stwierdzam jedno, że faktycznie koalicja rządząca z
                            odwagą i niezależnie od włąsnych wyborczych interesów podejmuje
                            trudne decyzje a co robi opozycja - stwierdzam jedno krytykuje i
                            pieniaczy. Proszę podać przykłady i pozytywne efekty pracy opozycji
                            w naszym mieście w postaci zrealizowanych inwestycji, czy chociaż
                            wdrożonych pomysłów, które w zasadniczym stopniu mogłyby poprawić
                            rzeczywistość w naszym mieście. Przecież opozycja w tym szczególnie
                            Mastalerz ostatnio krzyczli że miasto upada. Tak więc pytam co
                            przykładowo ów Radny zrobił dla naszego miasta, skoro jest radnym a
                            ono umiera. Moze mniej populizmu i skupiania sie na własnej osobie a
                            więcej twórczej pracy na rzecz miasta. Panie Przewodniczący Lubas
                            gratuluję pomysłu z wnioskiem o rozdanie mieszkańcom Tarnobrzega po
                            2 tys. zł. z budżetu naszego miasta. Dlaczego taki Mastalerz ma
                            obiecywać dopłaty do wody jak zostanie prezydentem naszego miasta
                            (tak sobie obiecuje ale to jest nierealne i raczej moze pomarzyć) a
                            Wy jako rządzący nie mozecie zrobić prezentu dla mieszkańców miasta?
                            Przecież to jest super pomysł. Działacie tak samo jak opozycja,
                            obiecuje , rozdawajcie , uprawiajcie populizm a wtedy miasto
                            faktycznie upadnie. Panie Przewodniczący niezależnie co kto mysli o
                            Panu ja Pana cenię za pewną konsekwencję w dzialaniu oraz otwartość
                            i odwagę w podejmowaniu trudnych decyzji służących naszemu miastu.
                            Ma Pan od mojej rodziny głos. Pan nie mija się z prawdą tak jak to
                            robią co niektórzy z opozycji. Pan im wykłada prawdę tą rzeczywistą
                            prawdę. Dziwić się takiej popolistycznej opozycji która nic dla
                            naszego miasta nie zrobiła tylko krytykuje. Prawda jest jedna - oni
                            z lewicy i PO nie mają nic dla zaoferowania naszym mieszkańcom bo
                            nić dla nas nie zrobili. Wniosek jeden trzeba krytykować bo krytyka
                            łatwiej się przyjmuje niż trudna prawda. Tak trzymać. Nie bać się
                            pieniaczy z opozycji. Pozdrawiam
                            • Gość: po to ona jest! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 14:43
                              Gość portalu: Tarnobrzeżanin napisał(a):
                              > .......Dziwić się takiej popolistycznej opozycji która nic dla
                              naszego miasta nie zrobiła tylko krytykuje........<<<<<<<<<<<

Takie jest zbójeckie prawo opozycji. Patrzeć władzy na ręce i
                              krytykować, krytykować i jeszcze raz krytykować!!!! Po to ona jest.
                              A komu się nie podoba, oddać władzę i przejść do opozycji.
                              • Gość: obserwator Re: Przewodniczący Lubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 09:04
                                Miej Pan Litość nad swoją rodziną - nie kompromituj jej
                            • Gość: mak Re: Przewodniczący Lubas IP: *.smsiarkowiec.pl 05.03.10, 09:40

do "Tarnobrzeżanina" - oj człowieku, mam wrażenie że zabrakło ci wazeliny -
                              proponuję "oliwę z pierwszego tłoczenia"
                      • Gość: swoje już wypił! Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 14:37
                        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: maria napisał(a):
                        > Lubas na pewno nie pije i wierzcie mi za wódkę czy inny suwenir nic u Niego ni
                        > e
                        > załatwicie.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Bo swoje już w życiu wypił!!!!!!!!!!
                        • Gość: zorietowana Re: Przewodniczący Lubas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 15:03
                          Opozycja i koalicja sa wymyslone przez demokracje aby jedna rzadzila a druga
                          kontrolowala. W Tarnobrzegu jest tak ze pieniadze biora jednakowe /Mastalerz za
                          nic, bo nie pracuje w zadnej komisji/, ale niestety tylko koalicja mysli co
                          zrobic aby miasto sie rozwijalo, a poniewaz zawsze brak kasy, to podejmuje
                          trudne decyzje. Tarnobrzeska opozycja bierze kase i oszukuje spoleczenstwo ze
                          jak wygra wybory to z Tarnobrzega Warszawe zrobi, i to jest nieuczciwe. I
                          rozrabia, i drze sie podobnie jak żulik Lwowski. Ukradl pieniadze i ucieka, a
                          ludzie gonia go i krzycza, lapac zlodzieja. Zlodziej sie zmeczyl wiec wyciagnal
                          palec jak wszyscy i biegnac krzyczy, lapac zlodzieja. Wszyscy zgupieli i
                          zlodziej wmieszal sie w tlum i uciekl. Ot taka maske przybrali komunisci i
                          liberalowie.
                          • Gość: uziel vel leizu Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.124.* 05.03.10, 00:07
                            pan przewodniczący wie co to jest zespół abstynencyjny.
                • Gość: Dobry Człowieku Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 14:46
                  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: tarnobrzeżanin napisał(a):
                  > Ta sama korytowa siła trzymała ich przy komuszym korycie<<<<<<<<<<<<<<

Święte słowa Dobry Człowieku, święte słowa!
                  • Gość: Dzikowianin Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.112.* 05.03.10, 09:55
                    Opozycja nie bierze odpowiedzialności za miasto i uprawia populizm. Tylko dzięki
                    koalicji rządzącej miastem, czyli 12 radnym, miasto się rozwija. Ktoś może powie
                    - o jakim rozwoju ty mówisz. Ja odpowiadam - na miarę swoich możliwości. Dużym
                    ośrodkiem akademickim czy potężnym ośrodkiem przemysłowym to miasto nigdy nie
                    będzie i to jest nie zależne od rządzących tym miastem. Jednak miasto pięknieje
                    z dnia na dzień, a ludziom żyje się coraz lepiej - jest lepsza infrastruktura
                    drogowa, kanalizacja w całym mieście, jest szkoła wyższa, której kiedyś nie
                    było. Co do radnego Lubasa, to rzeczywiście niewyraźnie mówi, ale nadrabia
                    doświadczeniem. Poza tym prowadzić obrady nie jest w cale tak łatwo. Popieram
                    prawicę rządzącą miastem!
                    • Gość: ecik Re: Przewodniczący Lubas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 12:51
                      Gość portalu: Dzikowianin napisał(a): a ludziom żyje się coraz lepiej,
                      Co do radnego Lubasa, to rzeczywiście niewyraźnie mówi, ale nadrabia
                      > doświadczeniem

słusznie, tarnobrzeskie śmietniki coraz lepiej pełnią funkcję marketów, a radny
                      Lubas z komunistycznym parciem na branie kasy za niebranie odpowiedzialności za
                      swe decyzje to tylko jedne z tutejszych atrakcji pod rządami prawicy.
                      • Gość: alicja Re: Przewodniczący Lubas IP: 83.1.121.* 05.03.10, 19:08
                        Ci ludzie kochają władzę i wiedzą,że aby ją mieć trzeba należec do
                        gangu,wczesniej PZPR ,teraz prawicowego gangu prez. Dupińskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka