Dodaj do ulubionych

foteliki samochodowe

IP: 83.1.116.* 03.03.10, 13:37
Gdzie w Tarnobrzegu można kupić fotelik samochodowy dla dziecka??? Oprócz tego
sklepu nad Kaskadą???
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolony Re: foteliki samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 13:46
      Czemu chcesz szukać gdzie indziej? Nawet jak nie mają "na stanie" danego modelu
      to szybciutko sprowadzają no i ceny są bardzo przyzwoite, można rozsądnie
      negocjować. Foteliki są jeszcze w sklepach przy ulicach Mickiewicza i
      Piłsudskiego, jednak cenowo wypadają sporo drożej niż ten sklep w piwnicy w
      Kaskadzie. W tym sklepie kupowaliśmy wszystko praktycznie dla naszego synka,
      dostaliśmy kartę rabatową no i w sumie jesteśmy zadowoleni. Jedynie w kwestii
      kosmetyków, pieluch są niekonkurencyjni, no ale nie można wszystkiego niemal po
      kosztach sprzedawać...

I uprzedzam podejrzenia - nie jestem w żaden sposób spokrewniony czy
      spowinowacony z właścicielami. :)
      • Gość: znajoma Re: foteliki samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 14:27
        ja kupiłam bardzo ładny na allegro ,bo w Tbgu - u nie mogłam
        znaleźć,chyba dałam 200 zł,dużo funkcji typu regulacja pasów -3
        stopnie,nadłokietnikiitp.Przywieźli na miejsce czyściutki ,nie
        uszkodzony.
        • Gość: zadowolony Re: foteliki samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 14:47
          Też poszukiwałem na allegro...ale po co miałem kupować u kogoś obcego, jak za tę
          samą cenę mogłem sobie odebrać na miejscu u "swojego". :)
          • Gość: też zadowolona Re: foteliki samochodowe IP: *.tktelekom.pl 03.03.10, 17:05
            a ja polecam sklep na piłsudskiego za fotelik zapłaciłam 250 zł i
            funkcji też ma niemało, a w sklepie pod kaskadą faktycznie
            drogooooo!!!!!!!!
            • Gość: dorota Re: foteliki samochodowe IP: 83.1.116.* 03.03.10, 17:18
              A ten sklep na Piłsudskiego to w którym miejscu? Na przeciwko Delikatesów
              Centrum? A ten na Mickiewicza?
              • Gość: Lili Re: foteliki samochodowe IP: 83.1.122.* 03.03.10, 17:52
                Na przeciwko naszej fontanny w sklepie Kubuś są foteliki. To chyba
                jest ul.Piłsudzkiego.
                • Gość: oferta Re: foteliki samochodowe IP: 80.48.174.* 03.03.10, 22:19
                  a może używany . regulacja pasów plus dobre zapięcie,a to dość istotne
                  ,podstopnik regulowany wysuw ,również ma kilka wariantów kąnta oparcia.
                  w przyzwoitej cenie oddam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka