Dodaj do ulubionych

Garaż na Kamionce

IP: 81.15.204.* 07.03.10, 14:10
Witajcie chciałbym kupić ewentualnie wynająć garaż na Kamionce
zelażało by mi aby garaż był z doprowadzonym prądem i kanałem

Czy wiecie po ile chodzą na sprzedaż takie garaże na tym osiedlu ??
z gory dziekuje za wasze opinie
Obserwuj wątek
    • nom73 Re: Garaż na Kamionce 07.03.10, 15:17
      Gość portalu: tbg___00 napisał(a):

> Czy wiecie po ile chodzą na sprzedaż takie garaże na tym osiedlu ??
      > z gory dziekuje za wasze opinie

Kumpel chciał sprzedać za 1000zł, ale nie było chętnych.
      Inny kumpel kupił za 600zł.
      • Gość: ... Re: Garaż na Kamionce IP: 83.1.126.* 07.03.10, 15:31
        za konkretny garaż na kamionce z prądem i kanałem musisz dać 3000-4000 zł za 600
        zł to chyba bez drzwi dachu itd.
      • Gość: gość Re: Garaż na Kamionce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 15:46
        no...jak między kumplami
        • Gość: ja Re: Garaż na Kamionce IP: *.18.14.206.tmi.telenormobil.no 07.03.10, 20:26
          znajomy dał 2 tysie
          • Gość: XXX Re: Garaż na Kamionce IP: 83.1.112.* 07.03.10, 20:55
            JA DALEM 2000ZL ALE W DOBRYM STANIE TO MIEDZY 2000 A 3000TYS TRZEBA DAC
            • Gość: DarkoPL Re: Garaż na Kamionce IP: *.pppoe.sistbg.net 07.03.10, 21:15
              Na Kamionce w zimie ciągnikami wywalają drzwi do garaży. Nie warto
              tam zostawiać nic droższego.
              • Gość: kamionkowicz Re: Garaż na Kamionce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 21:23
                a kto ci taką bajkę opowiedział darko?
                • Gość: DarkoPL Re: Garaż na Kamionce IP: *.pppoe.sistbg.net 07.03.10, 21:53
                  Latem, jak remontowałem swoje auto to właściciel 2 lączonych garaży
                  opowiedział mi tą historię. Skarżył się, że stracił trochę sprzętu.
                  • Gość: xxx Re: Garaż na Kamionce IP: 83.1.112.* 07.03.10, 22:45
                    dziwne bo to co opowiadaja niektorzy to mialo miejsce 5 lat temu ja mam garaz
                    4lata i jest spoko
                  • Gość: kamionkowicz Re: Garaż na Kamionce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 00:35
                    darko , ja mam tam garaż od 1992 r, jeszcze ciągnikiem nikt tam nie wyrwał
                    drzwi, tak mówią frajerzy którzy mają gów...ne drzwi zamykane na kłódkę i wierzą
                    w cuda. Inna sprawa, że na fachowca nie ma rady, ale dotychczasowe wlamy to
                    sprawki meneli którzy dali radę takim zabezpieczeniom jak wyżej. U mnie nie dali
                    rady.
                    • Gość: perdę_ltd Re: Garaż na Kamionce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 02:55
                      jest tak jak pisze kamionkowicz
                      • Gość: maja Re: Garaż na Kamionce IP: 83.1.116.* 16.05.10, 12:09
                        mój sąsiad trzyma na kamionce nowiutki prosto z salonu samochód i do domu wraca
                        rowerem. Mówi że o wiele bezpieczniej jest trzymać auto na kamionce niż pod
                        blokiem. Chyba ma racje bo jakoś do tej pory nikt mu się nie włamał a jeżeli
                        chodzi o mnie to mam garaż od początku istnienia kamionkowej budowy garaży i
                        nigdy nikt nie próbował się włamać do mojego garażu. Kiedyś a i owszem włamania
                        były ale tylko do tych drzwi co aż same mówiły "otwórz mnie bo ta kłódka ledwo
                        trzyma". Teraz jest taka bieda że ludzie śpią na kamionce bo nie mają gdzie -
                        dozór całodobowy tak jak na pobliskich działkach kolejne osiedla mieszkaniowe
                        popowstawały i jest bardzo bezpiecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka